Στήλες Billaras

Billaras: Κάνει… κοιλιά η Νιούκαστλ

Metrosport Team11 Μαρτίου 2023

Η δυάδα με το combo της Μπενφίκα (1+over) μαζί με το over στη Σπόρτινγκ πλήρωσε πανεύκολα, η Λισαβώνα μας εδωσε κέρδη. Ενα....κλικ ηταν να περασει και κάποιο ειδικο/fun bet (με Μπελιγκχαμ ή Κέιν) αλλά στα δύο μεγαλα απογοητεύτηκα. Δικαίως έχασαν οι γερμανίδες (Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ). Αυτά έγιναν στοιχηματικά, στο αγωνιστικό σκέλος είδαμε περίπου καρμπόν ματς Τρίτη-Τετάρτη και ελαφρώς...άνοστα θα έλεγα. 

Οκ, η Μπενφίκα έκανε πλάκα στη Μπριζ,στα άλλα τρία όμως, ακόμα και τα γκολ δεν ξέφυγαν. Under είχαμε πριν δεκαεπτά βράδια, τα ίδια (και με no goal επίσης) είχαμε και τώρα. Η Τσέλσι έχανε παλι αβέρτα γκολ, τελικά τα βρήκε με καραμπόλα και πέναλτι σε κρίσιμες στιγμές, στο Μόναχο υστέρησαν τα αστέρια Μέσι και Εμπαπέ, αντίο ζωή γιά την Παρί, σιγά μην άφηνε η Μπάγερν την ευκαιρία, οι βαυβαροί δεν είναι...παριζιάνοι.Και τέλος, στο Λονδίνο, στο χειρότερο από τα τέσσερα παιχνίδια, η Τότεναμ πήρε βαθμό κάτω από τη βάση. Κάμποσο ξυλίκι, ορθώς 0-0 και πρόκριση της Μίλαν. 

Ο Κόντε δεν πρέπει να νοιώθει καλά στην καρέκλα του, το κλιμα στην Τότεναμ δεν είναι καλο. Ετσι, αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό, στις Τσέλσι-Μπάγερν-Μπενφικα-Μίλαν θα προστεθούν και οι Σίτι-Ρεάλ-Ιντερ-Νάπολι και θα πάμε στην οκτάδα. Στο δε Europa League της Πέμπτης, είχαμε πιό πλούσιο θέαμα (ως και σκορ 3-3) αλλά επικράτησαν και τα περισσότερα φαβορί, δεν έσκασε κάποιο μεγάλο μπαμ νομίζω.

Στα φρέσκα πλέον, πλην του ελληνικού ΑΕΚ-Ολυμπιακού και του Σάλκε-Ντόρτμουντ δεν έχουμε άλλα ντέρμπι, αλλά έχουμε πολλά κρίσιμα παιχνίδια. Στοιχηματικά δεν λέει πολλά το πρόγραμμα, προσέξτε -επειδή φτάνουμε μέσα Μάρτη- μην βάζετε λεφτά σε ομάδες που καίγονται και είναι φαβορί απλά...επειδή καίγονται. Οι μπουκ “παίζουν” με το κίνητρο, αλλά δεν υπάρχει αξία. Να παίξουμε και μπάζα αλλά σε ψηλή απόδοση που λέει τουλάχιστον την αλήθεια γιά την αξία τους. Θα δείτε ότι κι εγώ θα “αγγίξω” μπαζα, αλλά με προϋποθέσεις και κυρίως να με καλοπληρώνουν.

Στην Αγγλία, ξεκινώντας από την Premier League νομίζω το μενού είναι...διαίτης. Τι να παίξουμε; Να κάνουμε ένα “τρικ” στο Μπόρνεμουθ-Λίβερπουλ και το 1.45 να γίνει 2.90 αν βάλουμε combo 2+g/g; Αντε και το κάναμε. Μετά; Τότεναμ 1.40, Σίτι 1.35, Γιουνάιτεντ το ίδιο, Αρσεναλ (σε ντερμπάκι) στο 1.60. Τρίχες κατσαρές. Θα κόντραρα Τότεναμ γιατί ξεκάθαρα δεν είναι καλά, αλλά η Νότιγχαμ εκτός έδρας εξαφανίζεται. Ολα μεσα στο (κρίσιμο γιά τον Μόγιες) Γουέστ Χαμ-Αστον Βίλα, παίζει το τομάρι της η Λιντς γιά να πάω τόσο εύκολα στη Μπράιτον, όλα μέσα στο Εβερτον-Μπρέντφορντ και το δείχνουν και οι αποδόσεις. 

Μ'αυτά και μ'αυτά, μόνο ένα ματς “λοξοκοιτάω”. Το Νιουκάστλ-Γουλβς. Η Νιουκάστλ κάνει την κοιλιά της. Οκ, ποτέ δεν ήταν free scoring ομάδα, αλλά τώρα παράγινε. Μετά τις 15/1 που νίκησε 1-0 την Φούλαμ, τα επόμενα σκορ της ήταν 0-2, 0-2, 1-1, 1-1 και 0-0 (και ακόμα ένα 0-2 στο κύπελλο). Εξι χωρίς νίκη, γκολ με το στανιό. Η Γουλβς επίσης ομάδα των λίγων γκολ, “κλέβει” αποτελέσματα, είναι ύπουλη”. Και στο 5.50 δέχομαι να πάρω το ρίσκο με κάλυψη.

Στις μικρότερες εγγλέζικες κατηγορίες, ακόμα χειρότερο πρόγραμμα. Χθες έπαιξα Μπλάκμπερν, δεν ξέρω τι έγινε. Πέρα από αυτην, στην Championship να πούμε ότι απολύθηκε ο Μπίλιτς από την Γουότφορντ και ανέλαβε ο Γουάιλντερ, σήμερα σε ματς-εξάποντο, με απασχολεί το Μπέρμιγχαμ-Ρόδεραμ. Κάπου στο 4.00 το διπλό. Γιατί τόσο ψηλά; Η Μπερμιγχαμ φανερά σε κακή κατάσταση, κακή έδρα και χωρίς νίκη εδώ και πάνω από μήνα. Η Ρόδεραμ το παλεύει και έχει και 2 καλές νίκες στα τελευταία τρία που είναι αήττητη. 

Στην 1η τίποτα, περίπου τίποτα και στις άλλες, αν με το ζόρι επέλεγα ένα σημείο θα ήταν το διπλό της Ρότσντέιλ μέσα στη Γκρίσμπι. Η (άνετη) Γκρίσμπι είναι στον 7ο ουρανό μετά απ' ότι πέτυχε στο κύπελλο, στις 19 του μήνα θα πάει στο Μπράιτον γιά το ματς 8αδας, στο πρωτάθλημα είναι χαλαρή και αυτό φαίνεται στα αποτελεσμάτά της, οπότε αναρωτιέμαι μήπως η τελευταία Ροτσντέιλ κάνει κανένα κουλο. Είναι αυτό που έγραφα παραπάνω. Να παίξουμε και μπάζα που καίγονται, αλλά εκεί που τους πρέπει.

Πέρα από τη Μάγχη, δεν παίζω κάτι στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην Σούπερ Λίγκα, στρέφομαι αρχικά στο Βέλγιο, εκεί έχουμε ένα Μπριζ-Σταντάρ Λιέγης. Η Σταντάρ είναι καλά, η Μπριζ χάλια. Μόλις προχθες απολύθηκε ο Σκοτ Πάρκερ (το είχαμε γράψει, ο Πάρκερ είναι λίγος ακόμα και γιά τη Μπριζ), μεγάλο το Χ-2, αν δεν τον έδιωχναν θα πήγαινα και σε ξερό διπλό. Καλο φαβορί και η Γκενκ, αφού βρίσκει την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ ανάμεσα στα κρισιμα ματς με την αλλη “Ενωση”, αυτή του Βερολίνου!

Στην Ιταλία, η Αταλάντα δεν είναι η περσινή-προπέρσινη ομάδα αλλά πάντα είναι μιά καλή ομάδα. Η Νάπολι έχει και σεντόνι, το σκουντέτο δεν το χάνει, ήδη έκανε ήττα-γκέλα με τη Λάτσιο. Μήπως την ξαναπατήσει; Πολύ πονηρό και το Κρεμονέζε-Φιορεντίνα. Να ένα μπάζο ακόμα που όμως είναι ψηλά σε απόδοση. Η Φιόρε είναι ανάμεσα σε Ευρωπαϊκά ματς, δεν κυνηγάει κάτι στο Καμπιονάτο. Στην Ισπανία, καλό over η Χιρόνα τη Δευτέρα, ενώ κοιτάω και την Μαγιόρκα. Πάντα καλή εντός, στο νησί της ολοι περνάνε ζόρικα. Η Σοσιεδάδ έπαιξε και προχθες βράδυ, είναι ταλαιπωρημένη και ντεφορμέ (1-2-2 στην τελευταία πεντάδα, ντόρτι και στο Μάντσεστερ).

Στη Γερμανία στο ντέρμπι του Ρουρ λέω να στηρίξω Σάλκε (ενα ακόμα μπάζο μεν, σε καλή φόρμα και απόδοση δε), περιμένω και απογοήτευση από την Ντόρτμουντ. Και τελος στη Γαλλία μου κάνει το κλικ και η Οσέρ (χτύπησε φορμίτσα, η Ρεν παραδοσιακά εκτός έδρας χάνεται), και -γιατί όχι- και η Ρεμς. Θέλει και το Χ από κοντά αυτό (μετρ της ισοπαλίας η Ρεμς) αλλά είναι μιά ομάδα με 2-9-2 εκτός και αυτό το εκτιμώ, δεν τρομάζει η Μονακό το τελευταίο διάστημα, τεράστιες οι αποδόσεις ακόμα και του Χ-2 για όμαδα που είναι 18 (!) ματς αήττητη. Με αυτό κλείνω.

Οι προτάσεις

Δυάδα:

Γκενκ 1 / Χιρόνα over

Δυάδα:

Λίβερπουλ 2+over / Γουλβς Χ-2+under

Μονά αποδεκτά:

Κρεμονέζε - Φιορεντίνα 1

Σαλκε – Ντόρτμουντ 1

Οσερ - Ρεν 1

Συστημα με ζητούμενα (2-3):

Μπέρμιγχαμ - Ρόδεραμ 2

Γκρίσμπι - Ροτσντέιλ 2

Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.