Στήλες Billaras

«Billaras»: Η Μπρέντφορντ κάνει… ζημιές

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2023

Μπορεί τα φαβοράκια/combo που είχα επιλέξει στις δύο δυάδες να πήγαν άκλαφτα, αλλά στα μεγάλα σημεία...έγινε (ξανά) δουλίτσα. Μονά και δυάδα Κοπεγχάγη και Λίντσερ, ενα 4,5αρι κι ένα 3,5αρι, αριστούργημα θα έλεγα, 16 φορές τα λεφτά μας έδωσε και η δυάδα. 

Απαξ και πέρασε το δύσκολο με ανατροπή (η Κοπεγχάγη), το άλλο ήρθε “σβηστό” με τρίμπαλο. Κι ετσι, μετά τον θρίαμβο με την Γαλατά, η κόντρα της Μάντσεστερ μας ξαναπλήρωσε αδρά. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή την εποχή δεν πρέπει να υπάρχει πιό προβλέψιμη και πιό προσοδοφόρα ομάδα γιά όσους παίζουν στοίχημα, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Σε Μόναχο και Κοπεγχάγη ήρθε 4-3, εντός έκανε μιά νίκη/μιά ήττα, θρίλερ και οι δύο, πάντοτε εχουμε θρίλερ στις καθυστερήσεις και με κάποιο τρόπο δεν έχουμε και ισοπαλία (η Μάντσεστερ από τις 14/8 που ξεκίνησε η σαιζόν της, έχει 17 αγώνες επίσημους χωρίς Χ)! Οπως και να'χει, με ή χωρίς ισοπαλίες, η Γιουνάιτεντ είναι άρρωστη. Το “ρεκόρ” των 9 ηττων σε 17 αγώνες είναι ίσο με το 1973-74, χρονιά που...είχε υποβιβαστεί! Στην Premier League εχει 6-0-5 με γκολ 12-16. Αρνητικό συντελεστή δηλαδή, σε 11 ματς οριακά περνάει σε μέσο όρο το ένα γκολ υπέρ. Και έχει την 11η χειρότερη άμυνα! Η Πάλας, η Εβερτον, η Νότιγχαμ, έχουν δεχθεί λιγότερα τέρματα.

Αυτά με την Γιουνάιτεντ και τις...πληρωμές της, στα “δικά μας” πιστεύω ότι...ίσιωσε λίγο το πράγμα γιατί είχαμε πάρει λίγο ψηλά τον αμανέ. Μιά χαρά θα είναι για ΠΑΟ-ΑΕΚ-Ολυμπιακό η 3η θέση (αν την πάρουν), για να ξέρουμε και τι λέμε και που πατάμε (γιατί με το καλό ξεκίνημα που είχε γίνει άκουγα κάτι ακόμα και για πρωτιές ομίλου και...τσιμπιόμουν). Οσο για τον ΠΑΟΚ; Κλασικός. Πήγε “ψηλωμένος” και δεν κέρδισε. Κέρδισε 3-2 στο Αμπερντιν, άφαντος με ΑΕΚ. Πείσμωσε, θριάμβευσε στο Φάληρο, υποδοχές, γλέντια, πάρε 2-2 τώρα με τους “ψαράδες”...

Πάμε τώρα παρακάτω, στα φρέσκα. Φουλ κουπόνι, αλλά μετά θα ακολουθήσει διακοπή ελέω Εθνικών (η τελευταία για το 2023). Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες θα δώσουν πλέον ότι έχουν, χωρίς άλλες έγνοιες. Η πέμπτη αγωνιστική στην Ευρώπη θα γίνει 28-29-30 του μήνα.

Στην Premier League γιά αρχή, ξεχωρίζει το κυριακάτικο Τσέλσι-Σίτι, αλλα στοιχηματικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό. Καθαρό πάσο. Σημερα νωρίς έχει Γουλβς-Τότεναμ, ενα ματς καθαρή παγίδα για την λονδρέζα. Εχασε για πρώτη φορά φέτος, την περασμένη Δευτέρα. Και έχασε και ένα τσουβάλι παίκτες. Σαν να την...μούτζωσαν κάποιοι την ομάδα του Ποστέκογλου. 

Η Γουλβς είναι καλά, αλλά ο άσος είναι πέραν του δέοντος ψυλλιασμένος. Ως fun bet περισσότερο, κρατάω να σκοράρει ο Χουάνγκ της Γουλβς, πολύ ψηλά το any time στο 4,00 με τόσα αμυντικά κενά που θα έχει η Τότεναμ (ο Χουάνγκ έχει ήδη 6 γκολ φέτος). Αρσεναλ-Μπέρνλι πολύ ψηλά το under στο 2,60 αφού η Αρσεναλ έχει πολλές απουσίες μεσοεπιθετικά (Χεσούς, Ενκετια, Οντεγκαρντ και χτύπησε και ο Σακά προχθές). Εβερτον-Πάλας δείχνει Χ από εδώ ως την Αγγλία, προσοχή στη Νιουκάστλ η οποία επίσης έχει ένα κάρο απόντες, ενώ στο Γουέστ Χαμ-Νοτιγχαμ θα έπαιζα 1+g/g σε combo (μόνο σε ενα ματς φέτος κράτησε το μηδέν η Γουέστ Χαμ). Το 1,30 της Μάντσεστερ...ασχολίαστο, πάμε στο Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ. 

Δεν είναι απλό. Καθόλου απλό. Η Λίβερπουλ έχασε και προχθες με τον Κλοπ να βγάζει αφρούς, επίσης με τη Λούτον (και πιό πριν, όπως πχ με την Μπράιτον ή με Εβερτον), ήταν μέτρια ή και κακή. Ντεφορμέ και αγνώριστος ο Σαλάχ. Η Μπρέντφορντ γνωστό ότι έχει δοντάκια, με τους “μεγάλους” παραδοσιακά κάνει ζημιές, έχει φορμίτσα (3 σερί νίκες) και λέω να ρισκάρω στο Χ/2. Αξίζει, βλέπω κάτι 6,5αρια που είναι εξωπραγματικά (η σωστή αποδοση του διπλού έπρεπε να είναι γύρω στο 5,00).

Στα χαμηλότερα στρώματα, στην Championship η Μπρίστολ Σίτι πήρε νέο τεχνικό τον (πολλά υποσχόμενο) Λίαμ Μάνινγκ της Οξφορντ, ενώ η Μίλγουολ κατέληξε στον Τζο Εντουαρτς, χρόνια ασίσταντ σε Τσέλσι και Εβερτον (επί Λάμπαρντ). Τι με απασχολεί στοιχηματικά; Μιά...πονηρή σκέψη είναι η Μπέρμιγχαμ, μεγάλα τα 5αρια, ο Γουέιν Ρούνεϊ ακόμα δεν έχει νίκη στον πάγκο της (3 ήττες, 1 ισοπαλία) και λέω...μήπως. Η Σάντερλαντ εντός είτε κερδίζει, είτε χάνει (4-0-3). Καλό σημείο δείχνει και η Στόουκ που έχει ανεβάσει στροφές (3-1-0 στα τελευταία τέσσερα) κόντρα στην ντεφορμέ Κόβεντρι (σέρι τέσσερις ήττες).

Στην 1η Αγγλίας, δεν αποκλείω νίκες απο τις γηπεδούχους Λίνκολν και Λέιτον, αλλα τα πιό καλά σημεία έρχονται απο την Μπέρτον (ακαταννόητο το 3,25, η Νορθάμπτον έκλεισε έξι ματς χωρίς νικη με 0-2-4), αλλα και το ζόρικο της Μπάρνσλεϊ. Αυτό είναι “μάχη”, αλλά δεν γίνεται η ομάδα που εκτός έδρας είναι αήττητη (5-2-0 και 13-3 γκολ έχει) να δίνει 4,75! Οσο καλή κι αν είναι εντός η Ντέρμπι, αυτό το Χ/2 προκαλεί. Τέλος, στην 2η να πούμε ότι η Μπράντφορντ έφερε στον πάγκο της τον Γκράχαμ Αλεξάντερ (που πρόσφατα απολύθηκε από την ΜΚ Ντονς) και πως τα αξιόλογα σημεία είναι η Μόρκαμ (η Γκρίσμπι ακέφαλη ακόμα και με σερί ήττων) και η Ντόνκαστερ στο ψηλό 4,50 (3 νικες στα τελευταία 4 και η Γουίμπλεντον έχει το παράδοξο να είναι μια χαρά εκτός έδρας αλλά κάκιστη εντός (1-3-3 σύνολο φέτος και 0-2-3 στα τελευταία πέντε).

Πάμε και πέρα απο τη Μάγχη: Στην Αυστρία με...τρώει αυτός ο άσος της Αούστρια κόντρα στην Σάλτσμπουργκ, καλύπτεται και με 1-Χ+under. Η Σάλτσμπουργκ κάνει νερά, έπαιξε και προχθές και έχασε απο την Ιντερ. Στην Ολλανδία ακόμα δεν έκανε 2 νικες ο Αγιαξ και...καυτό φαβορί με την Αλμέρε, κακώς. Είναι για κόντρα στο 1-Χ. Σε Σουηδία (φινάλε) και Νορβηγία δεν έχει κάτι, το νου σας όμως στην Αδανασπορ στην Τουρκία. Μια χαρά ομάδα, με το απόλυτο εντός, μπορεί να κερδίσει την Φενέρ. Στην Ιταλία ψάχνω το μπαμ της Μπολόνια, παρότι εκτός έχει...0-5-0, δηλαδή μόνο ισοπαλίες (φέτος συνολικά έχει το εξαιρετικό 4-6-1). Αντίθετα, η Φιορεντίνα ντεφορμάρεται με τρεις σερί ήττες. Κλείνω με Λας Πάλμας γιά μπόμπα μέσα στην Οσασούνα, λοξοκοιτάω την Ρεμς να γονατίσει την Παρί (κάκιστη στο Μιλάνο την Τρίτη) και είναι και πολύ πονηρό και το Ρεν-Λυών. Η Ρεν μπορεί να κέρδισε τον ΠΑΟ, αλλά έπαιξε μιά ώρα με παίκτη λιγότερο, θα βγάλει κούραση και στην Γαλλία έχει...μιά νίκη απο τα μέσα Αυγούστου! Στη Γερμανία τίμια διπλά Ντόρτμουντ (βασική προϋπόθεση να μην παίξει πάλι ο Γκιρασί στην Στουτγάρδη) και Χοφενχάιμ (που έχει το φοβερό 5 στα 5 εκτός έδρας) αν και δεν με ενθουσιάζουν και ιδιαίτερα.

Οι προτάσεις

Δυάδα:

Αρσεναλ under / Γουέστ Χαμ 1+g-g

Μονά αποδεκτά:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (Χ)2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 2

ΑΟΥΣΤΡΙΑ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΡΕΝ – ΛΥΩΝ 2

Σύστημα με ζητούμενα (2-3):

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΕΡΤΟΝ 2

ΓΚΡΙΣΜΠΙ – ΜΟΡΚΑΜ 2

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΣΤΟΟΥΚ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.