Billaras: Έξτρα κίνητρο για τον Σον

Metrosport Team21 Μαΐου 2022

Γράφει ο Billaras

Πείτε με ψυχάκια, αλλά εγώ την εβδομάδα μου την πέρασα με Εβερτον, Μπερνλι, Πορτο Βέιλ και λοιπές δημοκρατίκες εγγλέζικες δυνάμεις, αφού το μπάσκετ δεν μου αρέσει και ο τελικός του Europa League ήταν κακός, θέαμα μέτριο, η ζέστη τους τσάκισε, οριακά το είδα και δεν κάνω πλάκα.

Γιά τους άλλους δύο (Conference League και φυσικά Champions League) θα τα πούμε από εβδομάδα, προς το παρόν, έχουμε άφθονους τελικούς κυπέλλων τώρα (Ελλάδα, Γερμανία, Πορτογαλία, Σκωτία) και κυρίως έχουμε...φινάλε. Πάπαλα. Τώρα είναι η στιγμή που ο διαιτητής σφυρίζει. Μετά από 10 μήνες, από τέλη Ιουλίου, φτάσαμε στο τέλος των πρωταθλημάτων. Τώρα κλείνουν τα κιτάπια. Ναι, μπορεί πολλοί (οι περισσότεροι) να μην σταματάνε, να πηγαίνουν non stop, αλλά προσωπικά έχω θέσει τους κανόνες μου πάνω από μιά 20ετία και δεν τους αλλάζω. Κάτι ψιλά ως και την άλλη εβδομάδα και μετά ...ξεκούραση τσέπης. Θα τα λέμε κανονικά μεν-εκτός της άδειας- αλλά δεν θα παίζω.

Ξεκινάμε λοιπόν με το φινάλε της Premier League, στην μάχη του τίτλου όλα είναι ξεκάθαρα, η Σίτι νικάει και παίρνει τον τίτλο. Γκελάρει και η Λίβερπουλ-αν κερδίσει με τη σειρά της- το σηκώνει αυτή. Αυτα τα 1.15 είναι φυσικά αστεία να τα σηζητάμε. Στο Etihad είναι βέβαιο ότι η Αστον Βίλα θα το παλέψει όσο μπορεί, ο Στίβεν Τζέραρντ θα “φροντίσει” γι αυτό. Μόνο γιά live είναι και τα δύο, pre game θα ρίσκαρα μόνο με τα under που είναι “πλούσια”.

Στη μάχη της 4αδας Τότεναμ δεν παίζω, αλλά παίζω Σον. Ο κορεάτης κάνει...αίσχη φέτος, με ένα γκολ “πιάνει” στην 1η θέση των σκόρερς τον Σαλάχ (που κατά 99% δεν θα παίξει) και με δύο γκολ τον περνάει κιόλας. Βρίσκω το στοίχημα “Σον 2 και άνω γκολ” στο 3.75 και το ποντάρω. Και γιά fun bet ίσως ρίξω κατιτίς στην ανετη πλέον Εβερτον, κάτι...9αρια βλέπω (η Αρσεναλ, αν κερδίζει η Τότεναμ, είναι αδιάφορη). Απο εκεί και πέρα, Πάλας αδιάφορη αλλά δεν θα χαρίσει κάτι (όπως δεν χάρισε πχ και η Μπράιτον) και κοντράρω Μάντσεστερ, ενώ στην ουρά δεν αγγίζω τίποτα. Ούτε Μπερνλι, ούτε Λιντς (θελω να σωθεί η Λιντς, αλλά βλέπω να σώζεται η Μπέρνλι).

Στην 1η Αγγλίας όπου ο τελικός ανόδου είναι σήμερα, έχουμε Γουίκομ-Σάντερλαντ στο Γουέμπλεϊ. Προφανώς μη συγκρίσιμα μεγέθη, ψυχρά όμως “βλέπω” Σάντερλαντ (με διπλάσιο κόσμο στο Γουέμπλεϊ, πάνω από 40.000 “μαυρόγατες” θα έχει).

Μακριά από το Νησί, σε Ιταλία και Ισπανία το ενδιαφέρον είναι κυρίως στην ουρά. Σαλερνιτάνα και Κάλιαρι από τη μιά (να σωθεί η μιά), Γρανάδα-Μαγιόρκα-Κάντιθ απ' την άλλη (να σωθεί η μιά επίσης). Αστείες αποδόσεις δεν παίζω, μόνο γιά live είναι, αν με το ζόρι έπαιζα θα ήταν άσος Αλαβές (να πάρει δηλαδή την Κάντιθ μαζί της) ή διπλό Μαγιόρκα (ο Αγκίρε κάποτε μεγαλούργησε στην Οσασούνα, ίσως να μην το έχουν ξεχάσει). Στην κορυφή, η Μίλαν δεν πιστεύω ότι θα γκελάρει, πόντο θέλει στη Σασουόλο γιά τον τίτλο, οπότε ούτε εδώ αξίζει κάτι. Αν έπαιζα κάτι pre game θα ήταν η...Γιουβέντους, σιγά μην δώσει κάτι στην Φιορέντινα (που προχθές έφαγε 4). Αδιάφορη μεν η Γιούβε, αλλά τεράστια η απόδοση του διπλού.

Στο φινάλε της Γαλλίας τα έσβησα όλα, οπότε πάμε πέρα απ΄τις “μεγάλες” Λίγκες. Λέω να ρισκάρω με Φράιμπουργκ στον γερμανικό τελικό κυπέλλου (1-1 και τα δύο ματς πρωταθλήματος), ξέρετε ότι της έχω αδυναμία αυτής της ομάδας, τιμής ένεκε θα την στηρίξω, ενώ το νου σας στο Βέλγιο, η Μπριζ πήρε τον τίτλο και το τελευταίο της ματς με την Αντερλεχτ απλά θα είναι φιέστα. Ολη την εβδομάδα δεν έγινε προπόνηση, η Μπρυζ ήταν στην...Ιμπιζα, δώρο του προέδρου! Τώρα που διαβάσατε όλο το κείμενο, είναι περίπου ολοφάνερο ότι οι μηχανές αρχίζουν να σβήνουν, λίγα μπετ και μικρά πονταρίσματα. Καλοκαιριάζει παίδες!

Οι προτάσεις

Μονά αποδεκτά:

Αρσεναλ - Εβερτον Χ-2

Φράιμπουργκ - Λειψία 1

Σύστημα με ζητούμενα (2-3-4):

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΚΡ. ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1

ΝΟΡΙΤΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΟΝ 2+ ΓΚΟΛ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ 2

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.