Billaras: Αξίζει το ποντάρισμα στην Μάνσφιλντ

Metrosport Team14 Μαΐου 2022

Γράφει ο Billaras

Παραλίγο το μεγάλο μπαμ μεσοβδόμαδα, 2 στα 4 στο yankee με την Λουγκάνο να ισοφαρίζεται στο 91' με πέναλτι. Ενω και στα μονά, η Σεντ Ετιέν ίσως να πλήρωσε κάποιος με πρώιμη πληρωμή αφού ήρθε 4-2 από 0-2! Ομως, το θέμα μας στον πρόλογο σήμερα δεν (πρέπει να) είναι αυτό.

Οταν φτάνουμε μέσα Μάη, το θέμα πρέπει να είναι μονάχα ένα: Προσέξτε τι παίζετε! Προ-σέξ-τε! Μεσοβδόμαδα έπεσαν κάτι κουτουλίδια με κάτι Ρεν και κάτι Εβερτον, τώρα οποιος δεν προσέξει μπορεί να πάθει χειρότερα. Γιατί; Γιατί δυστυχώς η μάζα τέτοια εποχή κοιτάει απλά το κίνητρο και δεν ασχολείται με δυό βασικούς πυλώνες του στοιχήματος. Πρώτον αν η ομάδα που θέλει, μπορεί. Αν δεν μπορεί; Αν είναι κουλή; Και δεύτερον, την απόδοση. Επαιξα Εβερτον με Τσέλσι (στο 5+) και με Λέστερ (στο 3+). Κερδισε και με πλήρωσε. Και να μην κέρδιζε όμως, οι αποδόσεις έλεγαν την αλήθεια, αν την έχανα θα έλεγα “οκ, άξια της μοίρας σου”. Στο 1.65 που έφτασε προχθες και ήρθε 0-0, δεν “κράζεις” την Έβερτον, κράζεις τον εαυτό σου, σε έχουν πιάσει....γίδι (μην το πω χειρότερα).

Και ξέρετε πόσα τέτοια έχει τώρα; χαμός!

Ξανά Εβερτον, έχει και Λιντς στο Νησί, έχει και Μαγιόρκα στην Ισπανία, έχει και Αλαβές, έχει και Σαλερνιτάνα στην Ιταλία, έχει και Στουτγάρδη στη Γερμανία έχει και Σεντ Ετιέν στην Γαλλία και Τοντέλα στην Πορτογαλια και πόσα ακόμα, η λίστα δεν τελειώνει. Ολες αυτές...καίγονται. Και τι να κάνω εγώ ρε φίλε; Σας πουλάνε (οι μπουκ) ντεσεβό γιά μερσεντές κι εσείς το αγοράζετε; Να μου πουλήσεις ντε-σε-βο αλλά...με τιμή ντε-σε-βό! Το νου σας λοιπόν, μην την πατήσετε. Μην παίζετε χαζά.

Τι θα παίξω εγώ; Παίζω...Μπρέντφορντ στο 3.80! Η οποία δεν χαρίστηκε ποτέ σε κανέναν και είναι και σε φόρμα. Και να χάσω, δεν τρέχει κάστανο. Λιντς με τίποτα, και τη Δευτέρα στο 1-Χ τη Νιουκάστλ. Αν ντε και καλά θέλετε φαβορί στην Αγγλία, πάιξτε Μάνσφιλντ στα πλέι οφ (θεωρώ ότι η Νορθάμπτον θα είναι ακόμα σε σοκ όπως έχασε την 3η θέση με την....7αρα της Μπρίστολ) ή την Σόλιχαλ στο φινάλε της Νάσιοναλ Λιγκ. Τουλάχιστον αυτά πληρώνουν σωστά και είναι ομάδες με στόχο άνοδο, όχι σωτηρία.

Εκτός Αγγλίας, πρώτη στάση στην Ιταλία. Θα παίξω Τζένοα αν μείνει στα επίπεδα του 3.50-4.00. Εκανε το ένα άλμα (με τη Γιούβε που έκανε...δωράκι), μένουν ακόμα δύο. Η Νάπολι είναι ανετη και έχουν άριστες σχέσεις με την Τζένοα, ως το 2019 τουλάχιστον. Αδελφοποίηση οπαδών, μαζί ανόδους (το 0-0 του Ιουνιού 2007 στη Γένοβα δεν ξεχνιέται) και άλλα. Οκ, έχουν κάπως ψυχραθεί εδώ και 3 χρόνια αλλά και πάλι, θα ρισκάρω. Εδώ δεν σε πιάνουν κώτσο, πληρώνεις ότι παίρνεις. Ανάποδα, δεν αγγίζω Σαλερνιτάνα, ίσα ίσα που πάω ανάποδα. Πριν μερικά χρόνια ο Ντάβιντε Νικόλα ήταν στον πάγκο της Κροτόνε, σώθηκαν και έπεσε τότε η...Εμπολι. Οι γηπεδούχοι δεν το έχουν ξεχάσει τώρα. Παίζω άσο λοιπόν, κόντρα στο...φαβορί που καίγεται. Υπάρχουν κι άλλα ματς που σηκώνουν κουβέντα (ειδικά η Σπέτσια) αλλά μένω σε αυτά τα δυο. Ισως, στο live, αν κερδίσει η Μίλαν, να σκεφτω καπάκι την Κάλιαρι (θεωρώντας ότι η Ιντερ θα το παρατήσει). Γιά τίμιο φαβορί η Γκενκ στο Βέλγιο.

Στην Ισπανία κρατάω Χ-2 Γρανάδα στο ανδαλουσιάνικο με την Μπέτις , Κάντιθ με τη Ρεάλ και ξερα χινάρια σε Ατλέτικο και Χετάφε (τους βολεύουν). Στη Γερμανία φινάλε, στο Ντόρτμουντ- Χέρτα θα ρίσκαρα στο under του θεόρατου 3.50! Τέλος, μιά σκέψη είναι η Μπελενένσες στο φινάλε της Πορτογαλίας (εδώ η απόδοση είναι οκ, όχι σαν τα άλλα τα αστεία) και στη Γαλλία σε ματς αδιάφορο δεν ξέρω γιατί εχουμε 5.75 στο διπλό της σούπερ Ναντ μέσα στην κάκιστη Λύων! Στη Λυών σκοτώνονται και χάνουν απ' την τελευταία, ενώ στην Ναντ δεν χαρίζονται πουθενά και σηκώνουν κούπες.

Οι προτασεις

Δυάδα:

Μάνσφιλντ 1 / Γκενκ 1

Μονά αποδεκτά:

Λυών - Ναντ 2

Ναπολι – Τζενοα 2

Συστημα με ζητούμενα (2-3):

Ατλέτικο - Σεβιλλη Χ

Χετάφε - Μπάρτσα Χ

Καντιθ - Ρεάλ 1

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.