BetShow: Ξεσπάει η Σεβίλλη

Νίκος Κουλιανός07 Νοεμβρίου 2020

Το γενικό Lock down στην χώρα δεν εμποδίζει ευτυχώς το ποδόσφαιρο και κατά συνέπεια το εθνικό μας σπορ να συνεχίζεται κανονικά. Άλλωστε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα βρίσκονται στη σέντρα, παρότι ο covid 19, βρίσκεται σε έξαρση. Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή της Τσεχίας μετά από ένα μήνα σε δράση. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν.

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Η Αλάνιασπορ είδε την φενέρμπαχτσε να την προσπερνά στη μάχη του τίτλου, καθώς το παιχνίδι της με την Γκεζντέπε ,δεν έγινε λόγω του σεισμού στη Σμύρνη. Το κλίμα ωστποσο παραμένει άριστο και υποδέχεται την παραπαίουσα και προβληματική Τραμπζοσνπορ με άγριες διαθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν με απουσίες και υπηρεσιακό προπονητή. Ο άσος σε αποδόσεις στο 1.90, έχει στοιχηματική αξία.

ΛΕΙΨΙΑ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Η Λειψία προέρχεται από μεγάλη ευρωπαική νίκη επί της Παρί και το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο. Ο Νάγκελσμαν ζήτησε ανάλογη συνέχεια καθώς η Λειψία προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ. Η Φράιμπουργκ παραδοσιακά σκοράρει και ζορίζει τους «ταύρους» στην έδρα της, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της τον τελευταίο μήνα είναι κακή. Ο άσος συνδυαστικά με το γκολ,αξίζει της προσοχής μας.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. :Ωραίο ματς στο Λίβερπουλ ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε κακό φεγγάρι. Η Έβερτον μετά από το εντυπωσιακό της ξεκίνημα δείχνει να έχει κολλήσει καθώς οι απουσία του Χάμες την επηρεράζει σημαντικά.Ο Κολομβιανός επιστρέφει, όχι όμως ο Ριτσαρλισον. Στον αντίποδα έχουμε πολλές φωνές και για την εικόνα της Μάντσεστερ με τον Σόλσκιερ να είναι στο στόχαστρο. Θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν θα συμβιβαστεί με τον βαθμό. Βασική μας σκέψη το g/g+over.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Επιτέλους νίκη για την Σεβίλλη του Λοπετέγκι και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας ανέτρεψε το 0-2 της Κράσνονταρ παίζοντας μάλιστα και με 10 παίχτες. Πρόκειται για ρεκόρ στον θεσμό του Champions League, καθώς δεν το χει πετύχει καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν. Απέναντι στην Οσασούν θα ψάξει την νίκη κι εντός συνόρων, καθώς μετρά τρεις απανωτές ήττες. Ο άσος δεν είναι κελεπούρι, αλλά συνδυαστικά με το over 1.5, αξίζει της προσοχής μας.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΡΕΝ: Οι απουσίες του Νευμάρ και του Μπαμπέ φάνηκαν για την Παρί στην Λειψία και γνώρισε νομοτελειακά την ήττα. Τα προβλήματα για τους Παριζιάνους παραμένουν καθώς παραμένουν εκτός και Ικάρντι και Βεράτι , μαζί με τους δύο σουπερ σταρς. Η Ρεν φωνάζει για την κακή διαιτησία στο Λονδίνο με την Τσέλσι και θα ψάξει να κάνει την ζημιά, παρότι θα λείψουν οι σημαντικοί Καμαβιγκά και Τετ. Πρώτη μας σκέψη το αμφίσκορο.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ: Ντέρμπι νεοφώτιστων είναι αυτό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν αρκετά καλές, σκοράρουν εύκολα και δεν είναι εύκολα θηράματα για κανέναν. Εκατέρωθεν παίζουν επιθετικά, αλλά ανασταλτικά έχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα. Όσον αφορά την μεταξύ τους σύγκρουση, περιμένουμε ακόμα ένα …γεμάτο παιχνίδι και η βασική μας σκέψη είναι ο combos.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.