BETSHOW: Βρήκε ρυθμό η Βαγιεκάνο

Νίκος Κουλιανός27 Μαρτίου 2021

Τα προκριματικά του Moundial συνεχίζονται με την δεύτερη αγωνιστική τους και οι Εθνικές θα δώσουν... γκάζια για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο προς το Κατάρ. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε, τόσο από τα προκριματικά, αλλά και από την Segunda!

- ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Το πάλεψε στα ίσα το ματς στο Βελιγράδι, η Ιρλανδία, ωστόσο έφυγε με άδεια χέρια από τα Βαλκάνια. Η νίκη όπως είναι λογικό για τους τριφυλλοφόρους είναι πλέον επιτακτική απέναντι στο Λουξεμβούργο, που είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική. Παρότι του Λοουκ Χολτς έχει κάνει βήματα προοδου την τελευταία τριετία,περιμένω να λυγίσει στην Ιρλανδία. Ο άσος από μόνος του δεν πληρώνει κάτι φοβερό. Συνδυαστικά με το under 3.5, έχει αξία!

- ΤΣΕΧΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ: Με το δεξί ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα των προκριματικών. Ιδιαίτερα σοβαρή η Τσεχία με την Εσθονία, επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-2,έχοντας ως κορυφαίο, το μέσο Σούτσεκ, που σημειώσε χάτ τρικ! Το Βέλγιο ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουαλίας, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Περιμένω το ματς να χει γκολ και η βάση μας είναι το 1-1, στην συνέχεια γέρνω προς τα δεξιά και την τρομερή ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Το χ2+g/g, καλυπτει όλα τα θέλω μας. Πιο συνετά κρατάμε τον combo!

- ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ: Η Νορβηγία στο ντεμπούτο του Σολμπάκεν κέρδισε με 3-0 το Γιβραλτάρ, αλλά η εμφάνιση ήταν μέτρια. Το άσχημο είναι ότι τραυματίστηκε ο Έντεγκααρντ, καθώς γύρισε τον αστράγαλο και θα χάσει το ματς με την Τουρκία. Με το δεξί ξεκίνησε και η ομάδα του Σενούλ Γκιουνές, καθώς πήρε μεγάλο τρίποντο επί της Ολλανδίας. Ήταν πολύ εύστοχη στην τελική προσπάθεια και σκόραρε σχεδόν σε κάθε της τελική προσπαθεια. Το ματς γίνεται στην Ισπανία, πιο συγκεκριμένα στη Μάλαγα και το Ροσαλέδα, έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και για τις δύο πλευρές, ωστόσο συγκρούονται δύο ομάδες με έφεση στο γκολ. Ξεκινάμε με το αμφίσκορο και προχωράμε και στον καλοπληρωμένο combo!

- ΑΛΜΕΡΙΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Ντέρμπι είναι αυτό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δίνουν την μάχη τους για τα πλέι οφ ή ακόμα και την απευθείας άνοδο!Προέρχονται και οι δύο από ήττες και θα κοιτάξουν πρώτιστα να μην χάσουν. Αν βοηθήσει λίγο και η ροή του αγώνα, θεωρώ ότι η ισοπαλία παίζει δυνατά. Την δεδομένη στιγμή ο βαθμός μάλλον δεν θα κακοπέσει σε καμία πλευρά.

-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ: Αγωνιστική…κοιλιά ήταν και πέρασε για την Βαγιεκάνο, που τρέχει πλέον για να προλάβει την άνοδο. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από δύο κολλητές τριάρες και θέλουν ακόμα ένα τρίποντο, που θα την βάλει για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφς. Μοναδική απουσία για τους γηπεδούχους ο τιμωρημένος μέσος Αλβάρο Γκαρθία. Όσον αφορά την Μιραντές, είναι ντεφορμέ και μάλλον έχει ξεμείνει από στόχους καθώς είναι στο +11 ,από την ουρά και στο -8 από τα πλέι οφ! Ο άσος στο δίφραγκο έχει λογική, συνδυαστικά και με το over 1.5, αποκτά μεγαλύτερη αξία!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.