Betshow: Τσίρο λαμπρός τους οδηγεί

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2020

Μπαίνουμε σιγά σιγά στη δράση ,καθώς στη μάχη μπαίνουν οι Γάλλοι και μαζί με Αγγλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα,το κουπόνι μας αποκτά... σάρκα και οστά. Έχουμε μάλιστα μεγάλα ματς, ειδικά στην γειτονική Ιταλία, όπου οι δύο πρωτοπόροι έχουν ζόρικα παιχνίδια με Ρόμα και Αταλάντα αντίστοιχα. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ: Με δύο σημαντικές απουσίες υποδέχεται η Πάλας την μεγάλη συμπολίτισσα της, καθώς Μιλιβόγιεβιτς και Ζαχά θα είναι εκτός μάχης για το ματς με την Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρτέτα προέρχεται από την νίκη ψυχολογίας επί της Μάντσεστερ και θεωρώ ότι μπορεί να μεγαλώσει το σερί της. Το διπλό γίνεται ακόμα καλύτερο αν κολλήσουμε δίπλα και το over 1,5 γκολ.

ΛΕΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η Λέστερ είχε επικρατήσει με 0-9 στο «Σεντ Μέρις»και σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά πριν ξεκινήσει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Λέστερ κάνει μέχρι στιγμής ονειρεμένη πορεία , ωστόσο και οι «Άγιοι» τον τελευταίο μήνα παίζουν εξαιρετικά και διψούν για να πάρουν ρεβάνς. Θεωρώ ότι θα χουμε πολλά γκολ , κι αυτή την φορά. Πιθανό το G/G & over.

ΛΑΤΣΙΟ – ΝΑΠΟΛΙ: Η Λάτσιο παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχει τρομερό ρυθμό,ακόμα καλύτερη ψυχολογία και φυσικά τον Τσίρο Ιμόμπιλε,που εμφανίζεται όταν αρχίζουν τα δύσκολα για τους Ρωμαίους. Στον αντίποδα η φετινή Νάπολι είναι μια ιστορία, πολύ πονεμένη. Οι «παρτενοπέι»πραγματοποιούν κάκιστη πορεία και δύσκολα η ομάδα θα σηκώσει κεφάλι και με την Γκατούζο στον πάγκο. Ο άσος θεωρώ ότι έχει αξία. Για μεγαλύτερη απόδοση δίπλα μπορούμε να βάλουμε και το g/g.

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ: Ενδιαφέρον ματς έχουμε στον κάμπο, καθώς συγκρούονται δύο ομάδες που δίνουν την δική τους μάχη για την εξάδα. Η Λάρισα βρίσκεται σε... μέτριο φεγγάρι, ωστόσο στην έδρα της παραδοσιακά βγάζει άλλη δυναμική. Ο Άρης είναι στα καλύτερά του καθώς μετρά απανωτές επιτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και το g/g, καλοπληρώνει!

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.: Η Σπόρτινγκ δεν άξιζε να ηττηθεί από την Πόρτο,καθώς ήταν συνολικά καλύτερη. Πηγαίνει στην γειτονική έδρα της Σετούμπαλ με στόχο να ρεφάρει την ήττα και να περάσει ξανά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Απέναντι στη Σετούμπαλ έχει τρομερή παράδοση,καθώς η τελευταία της ήττα χρονολογείται το 2012. Το διπλό συνδυαστικά και με το over, δείχνει επιλογή.

ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μεγάλο ματς στο Μιλάνο,καθώς έχουμε την καλύτερη Ίντερ των τελευταίων ετών απέναντι στην εξαιρετική Αταλάντα, που συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο στην γειτονική Ιταλία. Η Ίντερ έχει τον Λουκάκου και τον Λαουτάρο σε τρομερή φόρμα και σκοράρουν κατά ριπάς. Όσον αφορά την ομάδα του Μπέργκαμο μοιράζει πεντάρες το τελευταία διάστημα και πηγαίνει στο Μιλάνο για θετικό αποτέλεσμα. Πρώτη μας σκέψη το G/G & over, μετά κοιτάμε την έδρα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στις τελικές μας επιλογές….

ΔΥΑΔΑ ΝΙΚΗΤΩΝ

ΛΑΤΣΙΟ – ΑΡΣΕΝΑΛ

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΙΝΤΕΡ G/G & OVER – ΛΕΣΤΕΡ G/G & OVER – ΛΑΡΙΣΑ G/G

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.