BETSHOW: Το Βέλγιο δείχνει ασταμάτητο

Νίκος Κουλιανός05 Σεπτεμβρίου 2020

Με τα παιχνίδια των Nations League, θα ασχοληθούμε αναγκαστικά και πάλι. Οι περισσότερες Εθνικές κάνουν αλχημείες, τα μεγάλα αστερια σε πολλες Εθνικές ξεκουράζονται, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι έχουμε τουλάχιστον ένα μπουσουλα.Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια…

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ: Χωρίς τους Σίγκουρτσον, Φινμπογκασον και Γκουντμοσον, τα μεγάλα αστερια τους η Ισλανδία θα επιδιώξει να βάλει ένα φρένο στην φοβερή και τρομερή Αγγλία του Σάουθγκέιτ. Με πολλές αλλαγές και φυσικά χωρίς τον Μαγκουάιρ θα παραταχθεί η Αγγλία, που σκοράρει κατά ριπάς σε όλα τα ματς των προκριματικών.Πρώτη μας σκέψη το over.

ΚΥΠΡΟΣ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Με νέο τεχνικό η Εθνική Κύπρου, καθώς στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται πλέον ο Γιόχαν Βαλέμ. Αρκετές νέες κλήσεις για τους…κουμπάρους,που θα παίξουν με ενθουσιασμό και πάθος να κάνουν ποαδαρικό με το δεξί.Με πολλά προβλήματα και απουσίες λόγω του Covid 19,το Μαυροβούνιο, με το ζόρι μάζεψε αποστολή. Θεωρώ ότι αξίζει το ρίσκο στον άσο.

ΔΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ: H Δανία χωρίς την παρουσία κόσμου στο καυτό Πάρκεν χάνει μεγάλο κομμάτι της δυναμική της.Την ομάδα ανέλαβε νέος τεχνικός και όπως ήταν λογικό ο Κάσπερ Χιούλμαντ έκανε αρκετές αλλαγές στις κλήσεις του. Το Βέλγιο με τον Ρομπερτο Μαρτίνεθ σταθερά στον πάγκο του, δείχνει ασταμάτητο. Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ ότι θα βρει τον τρόπο να πάρει ακόμα μια νίκη.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: Ματσάρα έχουμε και στο…άδειο Ντραγκάο.Η Πορτογαλία με τον Φερνάντο Σάντος σταθερά στον πάγκο της, δείχνει ίσως η πιο καλοδουλεμένη ομάδα της Ευρώπης.Αρκετές νέες κλήσεις για τους Ίβηρες που έχουν ωστόσο μεγάλο κορμό εν ενεργεία. Η Κροατία του Ζλάτκο Ντάλιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους εξαιρετικούς Μόντριτς και Ράκιτις. Έστω και δύσκολα , περιμένουμε να μιλήσει η έδρα.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ: Ωραίο ζευγάρι έχουμε και στην ¨Φρεντς Αρένα» της Στοκχόλμης. Η Σουηδία τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί όπως και η παγκόσμια πρωταθλλητρια Γαλλία. Ο Ντεσάν θα χει στην διάθεσή του, όλους τους μεγάλους αστέρες στην διάθεσή του , ενώ κλήθηκαν για πρώτη φορά ο Ουπεμακανό και Καμαβιγκά. Πρώτη μας σκέψη το αμφίσκορο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.