BetShow: Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της

Νίκος Κουλιανός05 Δεκεμβρίου 2020

Δεν είναι μόνο ο Άρης εντός συνόρων που κάνει μετά από δεκαετίες τρομερή εκκίνηση και δίνει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες ανά την Ευρώπη που κάνουν αισθητή την παρουσία τους και δημιουργούν άλλα δεδομένα. Μια απ΄αυτές είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Αμορίμ. Κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της και δείχνει την δεδομένη στιγμή ανίκητη. Περιμένουμε να μεγαλώσει το σερί της και με την Φαμαλικάο. Διπλό και over!

- ΛΕΒΑΝΤΕ – ΧΕΤΑΦΕ: Κολλημένη με τις ισοπαλίες η Λεβάντε. Έφτασε αισίως τις 5 στη σειρά, όλες με το ίδιο σκορ, 1-1! Υποδέχεται την πάντα μαχητική Χετάφε που αρνείται να χάσει ακόμα και στα πιο ζόρικα παιχνίδια. Αν μέσα σ όλα προσθέσουμε και την συνολική παράδοση των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια, όπου μετρούν 6 ισοπαλίες στα τελευταία 8 παιχνίδια τους, γίνεται αντιληπτό, ότι το χινάρι παίζει δυνατά.

- ΛΕΤΣΕ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Η Λέτσε είναι πραγματικά απολαυστική στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Σκοράρει με χίλιους τρόπους και δεν είναι τυχαίο ότι έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Βάζει περίπου 2,2 γκολ σε κάθε ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου. Στον αντίποδα έχουμε την εντυπωσιακή φετινή Βενέτσια με σκορ και θέαμα στα περισσότερα παιχνίδια της. Θεωρώ ότι αξίζει το g/g+over,σε τιμές που υπερδιπλασιάζουν.

- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ: Μεγάλο ντέρμπι του Τορίνο, με την Γιουβέντους εκτός από το γόητρο να καίγεται και για βαθμολογικούς λόγους, καθώς έχει μείνει πίσω με αρκετές γκέλες στα πρώτα ματς. Δείχνει σιγα σιγά να βρίσκει πατήματα.Ο Ρονάλντο σπάει όλα τα κοντέρ και περιμένουμε απέναντι στη ζημιάρα Τορίνο να επιστρέψει στα τρίποντα. Δεν θα είναι εύκολο.Ίσως χρειαστεί να βάλει και πάνω από δύο γκολ. Βασική μας επιλογή ο άσος συνδυαστικά με το over!

- ΚΟΛΩΝΙΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η Κολωνία έσπασε το ρόδι τελικά σ ένα παιχνίδι που είχε θεωρητικά σίγουρη ήττα. Μεγάλο και συνάμα ιστορικό διπλό επί της Ντόρτμουντ, καθώς έπαιξε έξυπνα αλλά είχε και όλη την τύχη που της έλλειπε στα προηγούμενα ματς. Υποδέχεται με καλή ψυχολογία την φορμαρισμένη Βόφσμπουργκ, ωστόσο δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα. Οι «Λύκοι» δαγκώνουν εδώ και καιρό,παίζουν καλά και σκοράρουν για πλάκα. Δυσκολα το ματς θα φύγει από το Χ2, συνοδευτικά με το g/g, παίρνουμε αξιόλογη απόδοση.

- ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Σε διαρκή άνοδο η Μαλάτιασπορ τον τελευταίο μήνα. Παίζει καλά, σκοράρει εύκολα και παίρνει θετικά αποτελέσματα. Στόχος της να κάνει ζημιά στην πρωταθλήτρια Τουρκίας που έρχεται από δύο γεμάτα παιχνίδια σε Τουρκία και Ευρώπη που έληξαν 3-3 και 3-4 αντίστοιχα. Θεωρώ ότι η Μπασακ, έχει την ποιότητα να βγάλει αντίδραση, ωστόσο το …κουσούρι να δέχεται το εύκολο γκολ δεν κόβεται εύκολα, κρατάμε το Χ2 +over!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.