Betshow: Θυμίζει την περσινή ομάδα... «τρένο»

Νίκος Κουλιανός09 Ιανουαρίου 2021

- Φουλ δράση σ όλη την Ευρώπη, χωρίς ωστόσο τα μεγάλα ντέρμπι.Παρόλα αυτά το στοιχηματικό ενδιαφέρον κορυφώνεται στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ξεχωρίσαμε μια εξάδα για όλα τα γούστα και βαλάντια…

- ΜΠΕΝΕΒΈΝΤΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Η ήττα από την Μίλαν, ήταν τελικά μια κακή παρένθεση για την Μπενεβέντο, που συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στη Σαρδηνία με την Κάλιαρι. Νέο τρίποντο για την ομάδα του Ινζάγκι που βρίσκεται στο +9 από την ουρά. Είναι άτυχη ωστόσο, καθώς βρίσκει απέναντί της, την Αταλάντα στα καλύτερά της. Η ομάδα του Γκασπερίνι έχει βρει και πάλι ρυθμό και θυμίζει την περσινή ομάδα τρένο, που ολοι θαυμάσαμε. Πάμε με το διπλό συνδυαστικά με το g/g!

- ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ: Η πρώτη ήττα της Μίλαν ήρθε τελικά στο ντέρμπι με την Γιουβέντους. Παρόλα αυτά παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή καθώς ούτε η Ίντερ κατάφερε να πάρει βαθμό στην Γένοβα. Με την Τορίνο έχει χτίσει τρομερή παράδοση και ενισχύεται με την επιστροφή του Τονάλι. Στον αντίποδα η Τορίνο δείχνει σε καλό φεγγάρι,καθώς μετρά 4 ματς αήττητη και σκοράρε σ όλα! Θεωρώ ότι μπορεί να βάλει κι ένα στο Μιλάνο για να περάσει ο combos.

- ΜΟΝΑΚΟ – ΑΝΖΕ: Οι Μονεγάσκοι έκαναν εντυπωσιακό πέρασμα από το «Μοστουάρ»,καθώς φιλοδώρησαν με 5 γκολ την Λοριάν. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αριθμητική της υπεροχή και πλησίασε ακόμα περισσότερο την πρώτη πεντάδα. Στον αντίποδα η Ανζέ συνέχισε της υψηλές πτήσεις και με την Λιλ. Σπουδαίο διπλό για τους φορμαρισμένους ασπρόμαυρους που είναι αήττητοι στα πρώτα ματς του 21 και σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Θεωρώ ότι θα το κάνουν και στο πριγκιπάτο. Βασική μας επιλογή στο ματς το g/g+over.

- ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΕΑΛ Μ.: Η Οσασούνα συνέχισε τα καλά παιχνίδια και με την Σοσιεδάδ, όπου φωνάζει για την διαιτησία, ενώ μεσοβδόμαδα προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλου, όπου και επικράτησε με 3-0 της Ολότ. Πολύ καλά ωστόσο είναι και η Ρεάλ. Η «Βασιλισσα» μετρά 19 βαθμούς στα 7 τελευταία της παιχνίδια και πηγαίνει στη Παμπλόνα με κεκτημένη ταχύτητα. Θεωρώ ότι δεν θα κάνει στάση, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει δύο ή τρία γκολ για να κερδίσει. Διπλό και g/g!

  • ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ: Το ντεμπούτο του Ποτσετίνο στον πάγκο των πρωτευουσιάνων συνοδεύτηκε με γκέλα στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και πλέον η νίκη επί της εανεβασμένης Μπρεστ μοιάζει επιτακτική. Τα προβλήματα θα είναι και πάλι αρκετά για τους γηπεδούχους, που αντιμετωπίζουν μια ομάδα που είναι καλά και σκοράρει πολύ εύκολα. Αν η Παρί θέλει να φτάσει σε νίκη, οφείλει να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ, 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.