Betshow: Θα γίνει της…. κακομοίρας

Νίκος Κουλιανός29 Φεβρουαρίου 2020

ΣΧΟΛΙΟ: Το φινάλε της κανονικής διάρκειας στη Super League, η επανέναρξη της Ρωσίας, το classic της Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, το ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ (θα γίνει χωρίς κόσμο), το ντέρμπι κορυφής στην Ολλανδία, ανάμεσα σε Άγιαξ και Αλκμάαρ, αλλά και ο τελικός του Λιγκ Καπ στο νησί, ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Μάντσεστερ Σίτι, είναι μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα του νέου μας νταλγκά. Κοινώς θα γίνει της…κακομοίρας. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά και τα σημεία που ξεχωρίσαμε για τα ενθετάκια μας.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: Η πορεία της Λάτσιο μόνο τυχαία δεν είναι από την αρχή της χρονιάς. Με ηγέτη τον Ιμόμπιλε καθαρίζει το ένα ματς μετά το άλλο και θεωρώ πλέον δεδομένο ότι θα μείνει στην μάχη του τίτλου μέχρι τέλους. Πέρασε πιο εύκολα απ όσο δείχνει το 2-3 από την Γενοβα και δύσκολα θα κάνει χαρακίρι με την Μπολόνια που δείχνει σιγά σιγά να χάνει στροφές. οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στη Ρώμη με πολλά και σημαντικά προβλήματα, περισσότερα μεσοαμυντικά. Δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα, ωστόσο μπροστά μπορούν να βάλουν το γκολ για να περάσει το αξιόλογο άσο και G/G.

ΟΙ ΑΣΟΙ: Θα ξεκινήσουμε από τα χαμηλά στα υψηλά. Πρώτη μας πιο μικρή αλλά μάλλον πιο δυνατή επιλογή είναι η Τραμπζονσπόρ. Ομάδα πρωταθλητισμού, με καλή ψυχολογία, υποδέχεται στο κάστρο της την γειτόνισσα Ρίζεσπορ, που είναι καζάνι που βράζει, καθώς μεσοβδόμαδα είχαμε επισκέψεις των οπαδών στη προπόνηση και λαϊκά δικαστήρια. Ο άσος είναι μικρός αλλά τίμιος. Σε πιο ανεκτή απόδοση θα κρατήσουμε και την Έμπολι. Είναι ξεκάθαρο ότι την βρίσκουμε στο ανέβασμα της, καθώς μετρά 4 σερί νίκες και βρίσκεται μια ανάσα από τα πλέι οφ. Η Πορντενόνε ξεφουσκώνει απότομα, καθώς μετρά 6 ματς χωρίς νίκη. Ο άσος στο 1,90 είναι δίκαιος. Θα περάσουμε τις δύο μονάδες με την Αμιάν. Παίζει ντέρμπι επιβίωσης με την αδύναμη εκτός έδρας Μετς. Η Αμιάν μας έδειξε με τα βουνά ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και περιμένω να πάρει το εξάποντο επιβίωσης. Σε μεγαλύτερες αποδόσεις στο νησί θα μας απασχολήσουν οι άσοι της Γουεστ Χαμ και την φορμαρισμένης Λούτον.

ΤΑ ΔΙΠΛΑ: Πρώτη μας στάση στους μικρούς της Γερμανίας και την Στουτγάρδη. Οι «Σουηβοί» είναι το βαρύ χαρτί της κατηγορίας και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι μέσα στη προνομιούχο δυάδα. Με τον Πελεγκρίνο Ματεράτσο προπονητή παίζει ξεκάθαρα για το αποτέλεσμα. Είναι κυνική και ουσιαστική στα 8 τελευταία ματς, όπου και είναι αήττητη. Σε κακό φεγγάρι τη Φιρτ δεν πείθει ότι μπορεί να βάλει τρικλοποδιά στη Στουτγάρδη, διπλό. Θα στηρίξουμε και την Άντερλεχτ. Η ομάδα των Βρυξελλών δίνει τα ρέστα της για να προλάβει τα πλέι οφ. Ουσιαστικά ψάχνει μόνο νίκες και περιμένει γκέλες της Γκενκ που έχει ζόρικο πρόγραμμα. Θεωρώ ότι με κεκτημένη ταχύτητα θα περάσει και από την έδρα της ουραγού Μπέβερεν, που έκανε μεσοβδόμαδα αλλαγή προπονητή. Διπλό συνδυαστικά με over 1,5 για καλύτερη απόδοση. Σε μεγαλύτερες αποδόσεις θα κρατήσουμε και το διπλό της Σαραγόσα. Ομάδα που παίζει καλά τον τελευταίο μήνα. Πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο «Ελ Σαρδινέρο» για να παίξει με μια ομάδα που δεν έχει σφυγμό και δείχνει να τα χει παρατήσει. Η Σανταντέρ έχει και πολλά προβλήματα στην άμυνα, συνεπώς το διπλό έχει στοιχηματική αξία.

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: Η πρώτη μας ισοπαλία έρχεται από τους μικρούς μακαρονάδες και την αναμέτρηση της Πίζα με την Περούτζια. Δύο ομάδες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για την επιβίωση, έρχονται από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και θα κοιτάξουν πρώτιστα να μην χάσουν. Ο βαθμός δεν είναι κακός την δεδομένη στιγμή. Προβάδισμα στο χινάρι θα δώσουμε και στην αναμέτρηση της Λιγκ 1, ανάμεσα στη Μπρεστ και την Ανζέ. Δύο ομάδες που την δεδομένη στιγμή έχουν αέρα 6 και 7 βαθμών αντίστοιχα από την ουρά της βαθμολογίας. Αγωνιστικά οι δύο ομάδες δείχνουν περίπου ισοδύναμες κι αν βοηθήσει η ροή του αγώνα, στο φινάλε θα πουν κι ευχαριστώ με το πονταλάκι. Το τελευταίο μας χινάρι έρχεται από τους μικρούς ταυρομάχους και το ματς της Αμπαθέτε με την Βαγιεκάνο. Περίεργο ζευγάρι καθώς ακόμα εκκρεμεί η αναμέτρηση του πρώτου γύρου, με τα υβριστικά συνθήματα κατά του Ζουζούλια. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πολύ ισορροπημένο ματς που κανείς δεν θέλει να χάσει. Ρίσκο με τα σπαθιά λοιπόν.

ΤΑ ΓΚΟΛ:Οι βόλτες μας θα κλείσουν με τα ματς που υπόσχονται σκορ και θέαμα. Ξεκινάμε από την αγαπημένη μας Γερμανία, όπου τα ματς Ντόρτμουντ – Φραιμπουργκ, Άουγκσμπουργκ – Γκλαντμπαχ και Μάιντζ – Πάντερμπορν υπόσχονται σκορ και θέαμα. Στο νησία ξεχωρίσαμε τα overακια στο Μπόρνμουθ – Τσέλσι,Γουεστ ,Μπρομ – Γουιγκαν,Μπέρτον – Πιτερμπορο και Μπόλτον – Άκριγκτον. Εκτός νησιού πολλά γκολ περιμένουμε αρχικά στο Αντάλιασπορ – Φενέρ στη γειτονική Τουρκία , το g/g στο Μονπελιέ – Στρασβούργο αλλά και το over στο Τβέντε – Χέρενφεν.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στις τελικές μας επιλογές…

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΕΜΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ 1 & G/G

ΤΡΙΠΛΕΤΑ

ΑΜΙΑΝ– ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ –ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΑΜΙΑΝ

TRIXIE

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ Χ – ΜΠΡΕΣΤ Χ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G & OVER – ΤΒΕΝΤΕ OVER – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ G/G & OVER

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.