BetShow: Σύνδρομο... κατωτερότητας στη Βεστφαλία

Νίκος Κουλιανός03 Απριλίου 2021

Επιστροφή στη δράση μετά την διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα 7 παιχνίδια που ξεχωρίσαμε. Σημεία για όλα τα γούστα και βαλάντια…

- ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. :Σύνδρομο…Ντόρτμουντ, όταν πηγαίνει στο Μόναχο, πιάνει και την Άιντραχτ, κάθε φορά που πηγαίνει στη Βεστφαλία. Πολύ κομβικό ματς στην μάχη της τετράδας είναι αυτό, καθώς η Ντόρτμουντ βρίσκεται στο -4 από την σημερινή της αντίπαλο. Στα θετικά για τους κιτρινόμαυρους η τρομερή παράδοση (μόνο νίκες την τρέχουσα δεκαετία),αλλά και οι σημαντικές επιστροφές των Ρόις και Γκερέιρο. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν την κολώνα τους μεσοαμυντικά Χασέμπε. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, καλοπληρωνει!

- ΛΑΤΣΙΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ: Η Λάτσιο χωρίς Ευρώπαικές υποχρεώσεις πλέον, στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με στόχο να μπει στη προνομιούχο τετράδα. Δεν είναι μακριά, καθώς έχει ματς λιγότερο και προέρχεται από δύο κολλητές νίκες που της έδωσαν και την ανάλογη ψυχολογία. Η Σπέτσια είναι ομάδα που παίζει χωρίς άγχος σκοράρει εύκολα σ όλα τα παιχνίδια της και θεωρώ ότι αν η Λάτσιο θέλει το τρίποντο, οφείλει να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ!Άσος και g/g!

- ΧΑΤΑΙΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Ντεφορμέ και χωρίς παιχνίδια ήταν πριν την διακοπή η Χατάισπορ, καθώς είχε και το καθιερωμένο ρεπό της. Το άσχημο είναι ότι θα λείψει ο μπόμπερ της Μπουπεντζά αλλά και ο εξαιρετικός Κατράνης. Στον αντίποδα η Γαλατά μετά από την γκέλα με την Ρίζεσπορ, δεν έχει το περιθώριο του λάθος. Λογικά θα βγάλει αντίδραση για να μείνει στο κόλπο του τίτλου, διπλό!

- ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θα…λερωθώ με την Λάρισα. Δεν είναι πλέον η κακή ομάδα που βλέπαμε όλη την σεζόν! Η συγκεκριμένη φουρνιά παιχτών είναι η τρίτη διαφορετική ομάδα που φτιάχτηκε μέσα σε μια χρονιά και η αλήθεια είναι ότι είναι και η πιο ..πειστική. Το διπλό επί του Απόλλωνα Σμύρνης είναι λογικό να χει ανοίξει την όρεξη των Θεσσαλών που στην κανονική διάρκεια έχουν κάνει μόλις μία νίκη εντός έδρας. Κι αυτή ήταν απέναντι στον Παναιτωλικό!Η ομάδα του Δέλλα, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τις απουσίες των Μπαρμπόσα, Ματσόλα,Μάζουρεκ και Λιάβα! Ο άσος σε αποδόσεις διπλασιασμού, μας ικανοποιεί.

- ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ: Παιχνίδι που φωνάζει από μακριά για ισοπαλία είναι αυτό. Συγκρούονται δύο ομάδες που στην τελευταία πεντάδα αγώνων τους, μετρούν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα και βρίσκονται την δεδομένη στιγμή στο +6 και +7 από την επικίδνυνη ζώνη. Περιμένουμε μικρά ρίσκα από τις δύο ομάδες και στο φινάλε να μοιραστούν βαθμούς κι εντυπώσεις, σπαθιά!

- ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΙΛ: Η Παρί όταν η μπάλα…έκαιγε πηγε κι έβγαλε μεγάλο και συνάμα εντυπωσιακό διπλό επί της Λυών με 2-4!Έπιασε πλέον κορυφή και θέλει να μείνει εκεί και στο ντέρμπι με την Λιλ.Ζόρικο θα είναι το ματς και για τους δύο, ωστόσο ποντάρουμε στην αύρα που βγάζει η Παρί στα ντέρμπι και ιδιαίτερα κομβικά ματς. Εκτός μάχης για τον Ποτσετίνο, οι Κέν, Βεράτι και Φλορέντσι, ωστόσο υπάρχουν λύσεις. Ο άσος συνδυαστικά με το over 1.5,διπλασιάζει το ποντάρισμά μας!

- ΛΑΝΣ – ΛΥΩΝ: Αν το ματς γινόταν πριν την διακοπή θα ήταν το πλέον δυνατό μας σημείο. Παρα ταύτα θα στηρίξουμε και πάλι το g/g+over στο ματς.Η Λανς εδώ και καιρό παίζει μπαλάρα μεσοεπιπθετικά, σκοράρει για πλάκα δίκαια βρίσκεται στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.Το…κουσούρι ωστόσο να δέχεται γκολ σε κάθε ματς δεν το έκοψε και θεωρώ ότι απέναντι στη Λυών το ματς υπόσχεται σκορ και θέαμα. Ειδικά τώρα που οι «Λυωνέ»,προέρχονται από βαριά ήττα στο ντέρμπι με την Παρί και θέλουν μόνο την νίκη για μείνουν στο κόλπο του τίτλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.