BetShow: Στο τιμόνι ο Στέφενς

Νίκος Κουλιανός19 Δεκεμβρίου 2020

Το τελευταίο γεμάτο  ποδοσφαιρικό διήμερο μπροστά μας για το 2020 και όπως είναι λογικό οι περισσότερες ομάδες θέλουν να κλείσουν με χαμόγελα την χρονιά για να κάνουν καλές γιορτές. Το πρόγραμμα είναι καλό και τα ζευγαρώματα δείχνουν ότι βοηθούν αρκετά. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν…

ΜΑΛΑΤΙΑ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ: Με τον άρα του διπλού στην Πόλη η Μαλάτια θα επιδιώξει να μην πετάξει στα σκουπίδια το μεγάλο διπλό επί της Φενέρ. Είναι σε διακρή άνοδο, παίζει καλά και απέναντί της βρίσκει μια ομάδα που μακριά από την έδρα της γίνεται…γατάκι. Δίκαιος ο άσος διπλασιασμού.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Ωραίο ματς στο Μπορούσια Παρκ ανάμεσα σε δύο ομάδες πους σφίζουν από ποιότητα μεσοεπιθετικά και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία 4 χρόνια οι δύο ομάδες έρχονται ισόπαλες με γκολ προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Βασική μας επιλογή και σ αυτό το ματς, το 1χ+g/g!

ΣΑΛΚΕ – ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Παιχνίδι σταθμός για την Σάλκε,που αν δεν τα καταφέρει και με τον πιο αδύναμο εντός έδρας, ας ετοιμάζει πρόωρα την βαλίτσα για την δεύτερη κατηγορία. Μετά την ήττα από την Φράιμπουργκ είχαμε εσπευσμένη απόλυση του Μπάουμαν που δεν έκανε νίκη όσο ήταν στον πάγκο για να αναλάβει ο γνωστός σωτήρας, Χουμπ Στέφενς. Άσος με ασπυρίνη μαζί!

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ: Η Έβερτον δείχνει να βρίσκει πάλι ρυθμό. Μετρά δύο κολλητές νίκες απέναντι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν, όπως η Λέστερ και η Τσέλσι. Στον αντίποδα η Άρσεναλ δείχνει σε αποσύνθεση, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα, καθώς μετρά 6 ματς χωρίς νίκη. Ζόρικο είναι το παιχνίδι, αλλά πάμε με τον άσο και το κύκνειο άσμα του Αρτέτα.

ΚΙΕΒΟ – ΕΜΠΟΛΙ: Η Κιέβο είναι σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Ειδικά η εμφάνιση με την Σπαλ έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια και τις πρωτοκλασάτες ομάδες της κατηγορίας. Η Έμπολι είναι σταθερά καλή και δίκαια βρίσκεται στη κορυφή. Παραδοσιακά αυτό το ζευγάρι έχει πολύ…ισοπαλία καθώς τα τελευταία 6 χρόνια μετρούν 5 χινάρια. Ακόμα ένα λοιπόν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Η Μπαρτσελόνα δείχνει να συνέρχεται στα τελευταία της παιχνίδια και μάζεψε την διαφορά από την κορυφή. Στον αντίποδα η Βαλένθια ψάχνει να βρει πατήματα καθώς η τελευταία της νίκη είναι πριν ένα μήνα επί της Ρεάλ. Το σίγουρο είναι ότι πηγαίνοντας στη Βαρκελόνη δεν βγάζει κόμπλεξ,παραδοσιακά σκοράρει και κάνει όλα τα ματς ροντέο. Βασική μας επιλογή στο ματς το g/g+over.

ΝΙΣ – ΛΥΩΝ: Η νίκη της Νις στο γειτονικό Νιμ ήρθε με πολύ κόπο, ιδρώτα και απώλειες. Το σίγουρο είναι ότι εξακολουθεί να προβληματίζει στο παιχνίδι της. Απέναντι στη Λυών θα χει τις σημαντικές απουσίες των Σνέιντερλεν, Ντανίλου και Λε Μελού. Στον αντίποδα η Λυών προέρχεται από γκέλα με την Μπρεστ, σε ματς που η τύχη της γύρισε την πλάτη! Περιμένω να επιστρέψει στα τρίποντα. Το διπλό συνδυαστικά με το over καλοπληρώνει.

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.