Betshow: Στην τελική ευθεία

Νίκος Κουλιανός14 Νοεμβρίου 2020

Οι αναμετρήσεις του Nations League βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, καθώς έχουμε μπροστά μας την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων. Πάμε να δούμε τα ματς που μας δίνουν στοιχηματικές επιλογές.

- ΜΑΛΤΑ – ΑΝΔΟΡΡΑ: Η Μάλτα ζει τον δικό της ποδοσφαιρικό μήνα του μέλιτος καθώς βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι έχει συμπληρώσει 5 ματς αήττητη. Λογικά θα μεγαλώσει το σερί της καθώς η Ανδορρα είναι αντίπαλος στα κυβικά της. Περιμένω να παράσει ο άσος έστω και δύσκολα. Για όσους μπορούν το πακετάκι σκορ με 1-0 2-0 και 3-0…καλύπτει όλα τα θέλω μας.

- ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Το ματς θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος. Πιο συγκεκριμένα στην Κροατία και στο γηπεδάκι της Ζάπρεσιτς. Οι Αζέροι με τις κολλητές τους ισοπαλίες λογικά της δίνουν την 3η θέση και αυτοί που καίγονται περισσότερο για το ματς είναι οι τυπικά φιλοξενούμενοι που θέλουν την πρωτιά στον όμιλο. Η ήττα στο Λουξεμβούργο τους έβαλε σε μπελάδες και περιμένουμε να βγάλουν αντίδραση. Το διπλό είναι οριακά ανεκτό σε αποδόσεις 2.20!

- ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η νίκη είναι μονόδρομος για τα π’αντσερ, αν θέλουν να χουν βάσιμες ελπίδες για την πρωτιά. Μεσοβδόμαδα ο Λεβ στο φιλικό με την Τσεχία ξεκούρασε σχεδόν όλους τους βασικούς και αναμένονται φρέσκοι με την Ουκρανία. Το ματς γίνεται στη Λειψία χωρίς θεατές. Ωστόσο περιμένουμε από την Γερμανία να προσφέρει σκορ και θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι θα χουν πάλι προβλήματα καθώς είναι μια ομάδα που πλήττεται από το Covid 19! Ο άσος συνδυαστικά με το over ή over 3.5, αξίζει της προσοχής μας.

- ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ: Ματσάρα έχουμε στο «Σεντ Γιάκομπ» της Βασιλείας,καθώς κρίνονται πολλά τόσο στην μάχη της πρωτιάς αλλά και την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Η Ελβετία μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει ματς στον όμιλο, αλλά είναι σκληοτράχηλη, παίζει καλά και χάνει δύσκολα. Η Ισπανία έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ και δεν τρομάζει μετά από χρόνια κανένα. Θεωρώ ότι το 2-3 γκολ, καλύπτει όλα τα πιθανά σενάρια του αγώνα.

- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ: Ντέρμπι κορυφής για τον 3ο όμιλο έχουμε στη Λισσαβώνα καθώς ο νικητής θα κατακτήσει κατά 99% και την πρωτιά στον όμιλο.Η παρέα του Κριστιάνο δείχνει σαφώς καλύτερα δείγματα το τελευταίο διάστημα, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και αν είχαμε και κόσμο στο «Ντα Λουζ» θα ήταν η πιο ζεστή μας επιλογή. Ο Ντεσάμπ ψάχνει να βρει χημεία για τους «Τρικολόρ» καθώς η ομάδα εδώ και καιρό δεν…πατάει καλά. Με ρίσκο άσο.

  • ΣΟΥΗΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: Τελικός για την Σουηδία που θέλει μόνο την νίκη για να χει ελπίδες αποφυγής της τελευταίας θέσης. Στον αντίποδα η Κροατία και Ντάλιτς ξεκούρασαν παίχτες στο φιλικό με την Τουρκία για να είναι φρέσκια στο κομβικό ματς της Στοκχόλμης. Θεωρώ ότι το ματς θα χει γκολ και από τις δύο πλευρές, καθώς οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να παίξουν μόνο για ένα αποτέλεσμα. Κρατάμε αρχικά το αμφίσκορο και προχωράμε…
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.