Betshow: Στη σκιά του κυπέλλου

Νίκος Κουλιανός01 Μαρτίου 2020

Με δεδομένο ότι Ιταλία και Ελβετία βγήκαν off, ελέω κορονοϊού, το πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο μικρό και είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε focus στα λεγόμενα Μεσογειακά πρωταθλήματα. Αξίζει να τονίσουμε ότι μεσοβδόμαδα έχουμε σημαντικά παιχνίδια κυπέλλων ανά την Ευρώπη και αρκετές ομάδες παίζουν σ αυτά τα ματς όλη την χρονιά.

ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΧΙΡΟΝΑ: Μια από τις ομάδες που παίζει το ματς της…ζωής της μεσοβδόμαδα είναι η Μιραντές. Έχει στο γήπεδό της, ρεβάνς κυπέλλου με την Σοσιεδάδ και όπως γίνεται αντιληπτό το μυαλό πολλών θα είναι εκεί. Το ματς με την φορμαρισμένη τον τελευταίο μήνα Χιρόνα έχει εκ των πραγμάτων βαθμό δυσκολίας και θα πάμε με το διπλό, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι σε φόρμα , έχουν παράδοση και το μυαλό τους θα είναι 100% σε αυτό το ματς, διπλό.

ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Ζευγάρι που καίγονται και οι δύο ομάδες για την νίκη. Έχουν φυσικά διαφορετικούς στόχους. Η Ανκαραγκουτσού πήγε να πάρει τον βαθμό με την Γκεντσλέρ, δεν της βγήκε τελικά κι έχασε στις λεπτομέρειες. Στην έδρα της είναι μαχητική, βγάζει καλή εικόνα και σκοράρει σχετικά εύκολα. Η Σίβας θέλει να μείνει σε τροχιά πρωταθλήματος, ωστόσο θεωρώ ότι για να το πετύχει θέλει τουλάχιστον δύο γκολ. Βασική μας επιλογή ο…combos, χωρίς να ψάχνουμε νικητή.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Η Μπιλμπάο ανήκει κι αυτή στο club των ομάδων που έχουν μεσοβδόμαδα ραντεβού με την ιστορία, καθώς παίζουν σημαντικό ημιτελικό κυπέλλου με την Γρανάδα. Πριν από αυτό το ματς ωστόσο υποδέχεται την σεληνιασμένη Βιαγιεράλ που έχει πατήσει γκάζι το τελευταίο δίμηνο και φλερτάρει πλέον έντονα με την προνομιούχο εξάδα. Περιμένω να εκμεταλλευτεί την συγκυρία στην χώρα των Βάσκων και να πάρει ακόμα ένα διπλό Ευρώπης σε τιμές αουτσάιντερ.

ΑΓΙΑΞ – ΑΖ: Μεγάλο ματς έχουμε στο Άμστερνταμ, όπου θα κρίνει και πολλά στην μάχη του τίτλου. Ο Άγιαξ μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη, στρέφεται πλέον οριστικά εντός συνόρων για να κρατήσει τα κεκτημένα. Έχει... αέρα τριών βαθμών από την ΑΖ, αλλά έχει και την έδρα για να …τελειώσει τον ντεφορμέ αντίπαλό του. Στα θετικά για τον «Αίαντα» και η επιστροφή του παιχταρά Ζίγιεκ. Πάμε με τον άσο, συνδυαστικά με το over, φτάνουμε σε ιδεατά ποσοστά για ντέρμπι.

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Μίνι Μαδριλένικο ντέρμπι είναι αυτό. Η Φουενλαμπράδα έχει χάσει την επαφή της με το γκολ εδώ κι 6 ματς, ωστόσο παραμένει σε τροχιά πλέι οφ. Στον αντίποδα η Αλκορκόν είναι σε καλύτερο φεγγάρι, καθώς μετρά μόλις μια ήττα στα τελευταία 6 ματς. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία, που είναι άλλωστε αγαπημένο αποτέλεσμα και των δύο, αλλά τους κρατά ζεστούς και για την συνέχεια.

ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ: Φινάλε έχουμε στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ με μια εκκρεμότητα. Αυτή στο «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΌΦΗ με νίκη κλειδώνει και μαθηματικά την είσοδό του στην εξάδα και συνάμα κερδίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Περιμένω αυτό να γίνει με θριαμβευτικό τρόπο και μαζί με τον μικρό άσο θα κολλήσω δίπλα και το καλοπληρωμένο over για να πάμε σε αποδόσεις πάνω από δύο φράγκα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΑΓΙΑΞ 1 & OVER – ΟΦΗ 1 & OVER

TRIXIE

ΧΙΡΟΝΑ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ Χ – ΒΙΓΙΑΡΕΛ

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.