Betshow: Στη σκιά του κορωνοϊού

Νίκος Κουλιανός14 Μαρτίου 2020

ΣΧΟΛΙΟ: Και τώρα τι; Πρέπει να γράψουμε για το στοίχημα την στιγμή που όλος ο πλανήτης ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις; Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 20 χρόνια που είμαστε επαγγελματικά στο χώρο, έχουμε βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις. Υπήρχαν στήλες που έπρεπε απλά να γραφτούν γιατί τα πεζά και τριτεύοντα στη ζωή μας όπως το στοίχημα δεν έχουν σχεδόν καμία αξία. Ωστόσο στοίχημα με …κορωνοϊό δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Οι περισσότερες λίγκες λειτούργησαν συνετά και απλά ανέβαλαν τα πρωταθλήματά τους. Είπαμε καλό το ποδόσφαιρο, αλλά είναι το ωραιότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Προέχουν άλλα πιο σημαντικά πράγματα όπως είναι η ζωή μας, η οικογένειας μας.

Η πρόληψη του κορωνοϊού, για τα ελληνικά δεδομένα, δείχνει να είναι ικανοποιητική, κυρίως γιατί την…πάτησαν πρώτα οι γείτονές μας Ιταλοί! Ωστόσο στο πέρασμά του, έχει επηρεάσει στα μέγιστα την καθημερινότητά μας και κατά συνέπεια και το εθνικό μας σπορ. Με μισή καρδιά λοιπόν, είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε με τα λίγα πρωταθλήματα που βρίσκονται ανά την Ευρώπη σε εξέλιξη. Ίσως να είναι και η τελευταία εβδομάδα που θα δούμε ματς, αλλά ως τότε η Ρωσία και η Τουρκία κλοτσάνε την στρογγυλή θεά. Ως δια μαγείας είναι και τα πρωταθλήματα που ασχολούμαστε εδώ και δεκαετίες. Πάμε να δούμε λοιπόν τι αξίζει κι αν αξίζει στοιχηματικά ,μήπως και βγάλουμε τα αντισηπτικά και τα ήδη υγιεινής που είναι απαραίτητα αυτές τις μέρες όσο πότε.

ΤΟΥΡΚΙΑ:Στην Τουρκία η 26η αγωνιστική θα γίνει κανονικά αλλά χωρίς κόσμο στα γήπεδα. Σίγουρα ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής στη Τραπεζούντα ανάμεσα σε Τραμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ. Δύο ομάδες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής τρομερή πορεία και δίκαια βρίσκονται εκεί. Πάντα καιροφυλαχτεί η Γαλατάσαραι που αναμένεται να το παλέψει μέχρι τέλους με την Σίβασπορ. Στα σημερινά παιχνίδια θεωρώ αδιανόητο τον μεγάλο φαβοριτισμό της Αλάνιασπορ με την Γκαζιάντεπσπορ. Σαφώς έχει καλύτερο ρόστερ, έχει την έδρα θεωρητικά, αλλά η ομάδα δεν στρίβει εδώ και ενάμιση μήνα. 

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και 5 ματς. Αν μέσα σ όλα προσθέσουμε και τα πολλά προβλήματα με Μπακασέτα, Σιώπη και Κολκέρ, που είναι όλοι βασικοί και εξαιρετικά αμφίβολοι, γίνεται αντιληπτό ότι ο άσος προσφέρεται ακόμα και για κόντρα. Αν ήταν καλύτερη εκτός έδρας η Γκαζιαντέπ θα το σκεφτόμασταν ζεστά. Τώρα απλά λέμε ότι αξίζει το ρίσκο,ωστόσο πιο ζεστά κρατάμε τον combo, καθώς οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα. Όσον αφορά το ματς στο Ικόνιο, συγκρούονται δύο ντεφορμέ ομάδες,που θέλουν όμως βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η Κόνιασπορ για να σωθεί και η Φενέρ για να μείνει στο κόλπο της πεντάδας. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για καμία από τις δύο ομάδες. Με ρίσκο ισοπαλία. Όσον αφορά το μεγάλο αυριανό ντέρμπι της Τραπεζούντας, θα ήμουν ζεστός για τον άσο, αν είχαμε κόσμο. Τώρα απλά σκέφτομαι το αμφίσκορο συνδυαστικά με το 1Χ!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στις τελικές μας επιλογές

ΔΥΑΔΑ

ΤΡΑΜΠΖΝΟΣΠΟΡ 1Χ & G/G - ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ G/G & OVER

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.