Betshow: Στα... σχοινιά οι Ίβηρες

Νίκος Κουλιανός23 Ιουνίου 2021

- Φινάλε στον 5ο και 6ο όμιλο του Euro, με παιχνίδια φωτιά, καθώς όλα είναι ανοιχτά. Όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης και όπως γίνεται αντιληπτό …θα πέσουν κορμιά! Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα 4 καυτά ζευγάρια…

- ΣΟΥΗΔΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ: Μεγάλο ματς έχουμε στην Αγία Πετρούπολη,με δύο ομάδες που έχουν δείξει καλά δείγματα στα πρώτα 2 ματς. Η Σουηδία είναι σαφώς πιο άνετη, καθώς υπάρχει σενάριο να προκριθεί ακόμα και με ήττα, σε περίπτωση που στο άλλο ματς του ομίλου έχουμε ισοπαλία! Η Πολωνία παίζει με μοναδικό στόχο την νίκη, καθώς ο βαθμός δεν της κάνει καμία δουλειά. Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα εδειξε με την Ισπανία, ότι μπορεί να παίξει με δύο επιθετικούς μπροστά και να κάνει…ζημιές. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινά από το 1-1, και μετά όλα είναι πιθανά!

- ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ: Στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης κι αυτό το ματς για την Ισπανία, που μετρά μέχρι στιγμής δύο κολλητές ισοπαλίες. Οι «Φούριας Ρόχας» κινδυνεύουν άμεσα πλέον με αποκλεισμό, καθώς χρειάζονται μόνο την νίκη για να προκριθούν! Σε αντίθεση με την Σλοβακία, που κάνει την δουλειά της ακόμα και με την ισοπαλία, καθώς μπορεί να προκριθεί στο χειρότερο σενάριο ως καλύτερη 3η του ομίλου. Η απόδοση του διπλού είναι τουλάχιστο αστεία. Δεν υπάρχει 1.20 σε τέτοιο ματς, ειδικά με την εικόνα που βγάζει η Ισπανία. Ομάδα που θέλει αλλά μάλλον δείχνει να μην μπορεί. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το 2-3 γκολ αρχικά και στην συνέχεια πάμε και πάλι με τον Μοράτα!

- ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ξεκάθαρα τα δεδομένα στην αναμέτρηση του Μονάχου. Αν η Γερμανία παρουσιαστεί όπως με την Πορτογαλία, κερδίζει και προκρίνεται, έστω και ως δεύτερη χωρίς να την νοιάζει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Η Ουγγαρία από την πλευρά της, θέλει μόνο νίκη, για να χει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης έστω και ως καλύτερη τρίτη του ομίλου! Στοιχηματικά η Γερμανία με την εμφάνισή της με την Πορτογαλία, τρόμαξε κόσμο και ξαφνικά έγινε το τρίτο φαβορί για το Euro. Θεωρώ ότι θα δούμε αρκετά γκολ και πάλι στο ματς. Ο άσος συνδυαστικά με το over έχει καλές τύχες. Πιθανός σκόρερ επιτέλους και ο πολύπειρος Μίλερ!

- ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Θα μπορούσε να είναι και ο τελικός του Euro. Άλλωστε συγκρούονται η πρωταθλητρια Ευρωπης με την πρταθλήτρια κόσμου. Περιμένω ματς τακτικής χωρίς μεγάλα ρίσκα. Η Γαλλία με την ισοπαλία προκρίνεται έστω και ως δεύτερη, ενώ με νίκη της είναι σίγουρα πρώτη, ότι κι αν γίνει στο Μόναχο. Υπάρχει φυσικά το σενάριο να προκριθεί και ως καλύτερη 3η σε περίτπωση ήττας, καθώς έχει ήδη 4 βαθμούς και θετικό συντελεστη τερμάτων. Η Πορτογαλία είναι σαφώς σε πιο ζόρικη θέση. Με νίκη προκρίνεται σίγουρα, με ισοπαλία κατά 90%, ενώ σε περίπτωση ήττας θα περιμένει κι αλλά ακραία σενάρια, καθώς δύσκολα θα περάσει ομάδα με τρεις βαθμούς! Θα ρισκάρω με την ισοπαλία στο ματς, που μάλλον θα αφήσει και τις δυο ομάδες σχετικά ικανοποιημένες!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.