BETSHOW: Στα... σχοινιά η Μπολόνια

Νίκος Κουλιανός31 Οκτωβρίου 2020

Παρότι ο Covid 19,βρίσκεται σε έξαρση σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, τα περισσότερα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς έχουμε σπουδαία ζευγαρώματα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν.

- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν και προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος με τον Κάναντι αρχίζει να βρίσκει ρυθμό ,ενώ ο Πας παρότι ξεκίνησε καθυστερημένα είναι από τις ομάδες που έχουν πλάνο και παίζουν καλά μεσοεπιθετικά. Θεωρώ ότι οι …Παγουράδες είναι σε θέση να σκοράρουν στο Περιστέρι και να μας δώσουν το καλοπήρωμένο g/g.

- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Νοσοκομείο θυμίζει η Λίβερπουλ και για κακή της τύχη όλα τα προβλήματα είναι στην ίδια θέση. Μετά τον τραυματισμό και του Φαμπίνιο ο Κλοπ έχει ξεμείνει από στοπερ και ετοιμάζεται για νέες αλχημείες καθώς λείπουν ως γνωστό και οι Βαν Νταικ και Μάτιπ. Τα «σφυριά» έχουν και την ποιότητα αλλά κυρίως την φόρμα να κάνουν την ζημιά. Πάμε με ρίσκο στο Χ2.

- ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. – ΡΟΣΤΟΦ: Το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα Σπαρτάκ Μόσχας.Οι πρωτευουσιάνοι παίζουν καλά, προέρχονται από σερί θετικών αποτελεσμάτων που συνδυάστηκαν με σκορ και θέαμα, σε αντίθεση με την Ροστόφ,που δείχνει ότι έχει ξεμείνει από δυνάμεις καθώς διαθέτει μικρό ρόστερ. Οι πολύ σημαντικές οι απουσίες των μέσων Ερεμένκο και Νόρμαν για τους φιλοξενούμενους, σε συνδυασμό με την έδρα και την παράδοση μας ωθούν προς τον άσο, συνδυαστικά με το over 1.5!

- ΓΚΕΖΤΕΠΕ – ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ: Κατώτερη των περιστάσεων μέχρι στιγμής οι εμφανίσεις της Γκεζτέπε, καθώς δυσκολεύεται πολύ στο γκολ και ποντάρει περισσότερο στη κλοπή αποτελέσματος. Στον αντίποδα έχουμε μάλλον την καλύτερη ομάδα της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα που είναι χωρίς δεύτερης σκέψη η Αλάνιασπορ. Το διπλό σε αποδόσεις διπλασιασμού αξίζει της προσοχής μας.

- ΚΡΟΤΟΝΕ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Η Κροτόνε καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες από την αρχή της χρονιάς, ωστόσο είχε ζόρικο πρόγραμμα και φυσικά το ρόστερ της είναι από τα πλέον φτωχά της κατηγορίας. Στον αντίποδα η Αταλάντα μετά το 2-2 με τον Άγιαξ θα ψάξει αρχικά μια νίκη κι εντός συνόρων καθώς μετρά δύο απανωτές βαριές ήττες. Θεωρώ ότι θα ξεσπάσει στον Κρότονε, το διπλό συνδυαστικά με το over,αξίζει της προσοχής μας.

- ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ: Η Μπολόνια παίζει καλά σχεδόν σε κάθε ματς, αλλά την ..πληγώνει η κακή της αμυντική λειτουργία. Μετρά μόλις μια νίκη στα πρώτα 5 ματς και απέναντι στη Κάλιαρι η νίκη ,παρότι νωρίς, μοιάζει επιτακτική. Είναι μαζί της και η παράδοση, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πετυχαίνει τους νησιώτες στα πάνω τους.Η πρώτη μας σκέψη για το παιχνίδι είναι το g/g+over ,στη συνέχεια κοιτάμε τον άσο!

- ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΑΛΙΝ: Η Μπριζ προέρχεται από ματς υψηλής έντασης μεσοβδόμαδα με την Λάτσιο, ωστόσο έδειξε και πάλι καλά δείγματα γραφής, ξεπερνώντας το σοκ της ήττας από την Λεούβεν.Το σίγουρο είναι ότι απαγορεύεται για την φετινή Μπριζ δεύτερη κολλητή γκέλα και μάλιστα στο σπίτι της. Η Μαλίν είναι ομάδα που μπορεί να την προβληματίσει ως ένα σημείο. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g,αξίζει της προσοχής μας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.