Betshow: Ψάχνει αντίδραση…

Metrosport Team24 Ιουνίου 2020

Ένας μικρός χαμούλης και σήμερα στο κουπόνι μας, όπου δεσπόζουν και η δύο καυτοί ημιτελικοί για το κύπελλο Ελλάδας. Ωστόσο ζεστός για κάτι δεν είμαι ούτε στο «Βικελίδης», ούτε στο «Καραϊσκάκης». Παρόλα αυτά θα κρατήσουμε σημείο εντός συνόρων και αυτό έρχεται από τα πλέι άουτ. Παρακολούθησα την Ξάνθη με τον Παναιτωλικό. Ήταν καλή , έχασε πολλές ευκαιρίες και με δεδομένη την ανάγκη βαθμών, θα την στηρίξω απέναντι στον ποιοτικό αλλά βαθμολογικά αδιάφορο Ατρόμητο, άσος.

  • ΣΤΑΡΤ – ΜΟΛΝΤΕ: Η Σταρτ στα δύο πρώτα ματς, μετρά ισάριθμες ισοπαλίες με 2-2. Σκοράρει εύκολα μπροστά, αλλά πίσω μπάζει από παντού. Η Μόλντε μπήκε με τον αέρα του πρωταθλητή και κερδίζει με στυλ. Σκοράρει κατά ριπάς και δείχνει ότι θα είναι και πάλι το αφεντικό. Περιμένω ακόμα μια νίκη για την Μόλντε, που λογικά θα συνοδευτεί και με γκολ.
  • ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΛΙΝΤΣΕΡ: Η Χάρτμπεργκ έβγαλε μεγάλο διπλό στη Βιέννη και πλέον είναι φαβορί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ακόμα καλύτερα ωστόσο είναι η Λίντσερ που εξαπολύει την τελευταία της αντεπίθεση. Ξεπέρασε το αρχικό σοκ της τιμωρίας της και πλέον παίζει όπως την μάθαμε όλο τον χειμώνα. Περιμένω να συνεχίσει νικηφόρα και να μείνει στην μάχη της δυάδας. Διπλό και over συνδυαστικά.
  • ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ: Η Τενερίφη έβγαλε μεγάλο διπλό στο «Ελ Σαρδινέρο» με την Σανταντέρ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Μπορεί να παίξει πλέον χωρίς άγχος και πίεση για βαθμούς. Η Μιραντές προέρχεται από ήττα και θα ψάξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα την κρατήσουν σε τροχιά πλέι οφ. Η μοιρασιά την δεδομένη στιγμή μοιάζει ιδανική και για τις δυο πλευρές και θα ρισκάρουμε με το χινάρι.
  • ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΑΤΣΙΟ: Το καμάρι του Μπέργκαμο, μπήκε με κέφια μετά την διακοπή της Καραντίνας και διέλυσε με 4-1 την Σασουόλο. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και η ομάδα δείχνει με το…καλημέρα τις επιθετικές αρετές της που θαυμάσαμε όλη την σεζόν. Η Λάτσιο ξέρει ότι αν θέλει να μείνει στην μάχη του τίτλου, οφείλει να κάνει την υπέρβαση σε μια ζόρικη έδρα. Περιμένουμε καλό ματς και η βασική μας επιλογή θα είναι το g/g +over.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΤΕΝΕΡΙΦΗ Χ – ΞΑΝΘΗ


ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G & OVER – ΜΟΛΝΤΕ 2 & G/G - ΛΙΝΤΣΕΡ 2 & OVER

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.