Betshow: Ποντάρισμα στις… πρώην ντεφορμέ!

Νίκος Κουλιανός01 Απριλίου 2023

- Η διακοπή των πρωταθλημάτων σίγουρα δεν μας άρεσε, αλλά τα προκριματικά θεωρώ ότι είναι «αναγκαίο κακό» για όλους. Το σίγουρο είναι ότι έκοψαν την φόρμα σε πολλές ομάδες, ωστόσο έκανε καλό και σε άλλες τόσες που ήταν ντεφορμέ και είχαν βγάλει κόπωση από τα απανωτά παιχνίδια. Αυτές οι ομάδες είναι που θα μας απασχολήσουν στο σημερινό μας πόνημα.

- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ: Μόνο καλό έκανε η διακοπή στην Τραμπζόν, καθώς τον νέο προπονητή που έψαχνε για το υπόλοιπο της σεζόν κι όχι μόνο. Ο Ορχάν Ακ θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να βγάλει τους εν δυνάμει πρωταθλητές στην πρώτη τριάδα. Το ματς με την Καισέρι μόνο εύκολο δεν θα είναι ωστόσο περιμένουμε να κάνει ποδαρικό με το δεξί. Ο άσος συνδυαστικά με το over στο 2.20 μας ικανοποιεί.

- ΤΣΕΛΣΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Ο Πότερ είδε την διακοπή ως μάνα έξ ουρανού, καθώς η αλήθεια είναι ότι η Τσέλσι με τόσους πολλούς νέους παίχτες θέλει χρόνο για να μονταριστεί. Η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή μετά την ισοπαλία με την Έβερτον και πλέον οι Λονδρέζοι είναι σίγουρα πιο έτοιμοι για την τελική αντεπίθεση μήπως προλάβουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Βίλα ήταν σε τρομερή κατάσταση πριν την διακοπή και παραδοσιακά υποφέρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο άσος συνδυαστικά με το over 1.5 στο 2.10 μας κάνει δουλειά.

- ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ –ΠΛΖΕΝ: Κατάρρευση. Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορούμε να δώσουμε στην Πλζεν πριν την διακοπή, καθώς μετρούσε απανωτές γκέλες, που την έβαλαν ξαφνικά στο -5 από την κορυφή. Η διακοπή για τα προκριματικά μάλλον ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους εν δυνάμει πρωταθλητές Τσεχίας, που αναμένεται να τα δώσουν στην τελική ευθεία. Το ματς με την Μπόεσλαβ έχει βαθμό δυσκολίας, καθώς οι γηπεδούχοι σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια, ωστόσο άλλα περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Το χ2+g/g στο 2.25 είναι τίμιο!

- ΛΕΙΨΙΑ – ΜΑΙΝΤΖ: Η Λειψία πριν την διακοπή έκλεισε με γκέλα μεγατόνων εκτός έδρας με την Μπόχουμ. Γνώρισε την ήττα και βρέθηκε εκτός τετράδας μετά από καιρό. Το καλό για τους «ταύρους» είναι ότι δεν θα έχουν πλέον την Ευρώπη, καθώς σε πολλά ματς φάνηκε κουρασμένη από τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Η διακοπή προφανώς της έκανε καλό και μέσα στην έδρα της περιμένω να βγάλει αντίδραση απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Μάιντζ, που μάλλον της έκοψαν την φόρα. Ο άσος συνδυαστικά με over στο 2.10 είναι μια χαρά. Πιθανός σκόρερ εδώ ο Βέρνερ!

ΥΓ. Νίκο μου βλέπω τον Παυλίδη να ματώνει και πάλι διχτάκι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.