Betshow: Πιο κοντά από ποτέ...

Νίκος Κουλιανός16 Δεκεμβρίου 2020

Μικρό Σαββάτο θυμίζει το σημερινό μας πρόγραμμα, καθώς στη σέντρα βρίσκονται όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε.

- ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μετά την απρόσμενη ισοπαλία με την Ουνίον, η Μπάγερν έπεσε από την κορυφή, αλλά μεγάλωσε το αήττητο σερί της στα 16 παιχνίδια. Περιμένουμε να αντιδράσει απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, που είναι σε τρομερή κατάσταση, παραμένει αήττητη και σκοράρει κατά ριπάς. Βασική μας σκέψη το g/g+over 3,5!

- ΣΑΛΚΕ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Η Σάλκε στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ήταν καλή κι άγγιξε την νίκη αλλά δέχτηκε την ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Απέναντι στη Φράιμπουργκ θα ψάξει να σπάσει το ρόδι. Έχει καλή παράδοση μαζί της και αξίζει το ρίσκο, τουλάχιστον στο 1dnb.

- ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Η Φούλαμ επιβεβαίωσε και με την Φούλαμ ότι είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Οι Λονδρέζοι θα ψάξουν απέναντι στη ντεφορμέ Μπράιτον την νίκη που τόσο καιρό ψάχνουν με τρέλα. Μαζί τους θα είναι και 2000 φίλοι της. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να το ρισκάρουμε. Πιο συντηρητικά κρατάμε και το 1dnb.

- ΙΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ: Ματσάρα έχουμε στο Μιλάνο. Σύγκρουση ανάμεσα στις δύο ομάδες που πείθουν και φωνάζουν ότι μπορούν να σπάσουν την παντοδυναμία της Γιουβέντους. Η Ίντερ δείχνει ότι έχει βρει ρυθμό στα τελευταία ματς αλλά το γκολ πίσω συνεχίζει να το δέχεται με ευκολία. Η Νάπολι μετά τις ήττες από Σασουόλο και Μίλαν αντέδρασε υπέροχα. Περιμένω γκολ και από τις δύο πλευρές και μετά συγκλίνω προς έδρα πλευρά, 1χ+g.g.

- ΜΟΝΑΚΟ – ΛΑΝΣ: Οι δύο απανωτές ήττες της Μονακό επιβεβαίωσαν ότι είναι μια κυκλοθυμική ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Έμεινε λίγο πίσω στη μάχη της τριάδας και περιμένουμε να βγάλει αντίδραση απέναντι στην μαχητική Λανς. Η παράδοση είναι καλή, αλλά συνήθως οι Μονεγάσκοι δέχονται πίσω το γκολ. Βασικής μας σκέψη σε αξιόλογη απόδοση ο άσος συνδυαστικά με το g/g.

- ΑΝΤΒΕΡΠ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: Η Αντβέρπ έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην Ευρώπη κι έχασε πολύτιμο έδαφος εντός συνόρων. Δεν τα κατάφερε στα δύο ντέρμπι με τους πρωτοπόρους και πλέον τρέχει να καλύψει το έδαφος. Το παιχνίδι με την αφελή αμυντικά Ζούλυε βάρεγκεμ είναι ιδανικό για να επιστρέψει στα τρίποντα. Ο άσος συνδυαστικά με το over, διπλασιάζει το ποντάρισμά και θα τιμηθεί δεόντος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.