Betshow: Πανίσχυρη στο «Βελοντρόμ»

Νίκος Κουλιανός25 Ιανουαρίου 2020

ΣΧΟΛΙΟ:Λίγες μέρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του Γενάρη,όλα τα πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον στη σέντρα, καθώς ολοκλήρωσαν τους αγώνες κυπέλλου. Έχουμε σπουδαίο ματς κι εντός συνόρων καθώς ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ανεβασμένη ΑΕΚ. Ματς που θα κρίνει πολλά στην οικονομία του πρωταθλήματος. Μεγάλο παιχνίδι έχουμε και στην «αιώνια» πόλη καθώς η Ρόμα θα προσπαθήσει να βάλει ένα φρένο στην συμπολίτισσα και να την βάλει εκτός τροχιάς τίτλου. Τέλος δύσκολη έξοδο περιμένει και την Μπαρτσελόνα του Σετιέν, καθώς οφείλει να βγάλει αντίδραση μέσα στο «Μεστάγια».Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα σημεία που θα μας απασχολήσουν.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:Η Μαρσέιγ του Βίλα Μπόας πήρε ανάσες και δείχνει πάλι έτοιμη να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της. Μέσα στο 2020 έχει μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πείθει ότι μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να ‘κλειδώσει» την δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του c Champions League. Μέσα στο «Βελοντρόμ» είναι πανίσχυρη, παίζει επιθετικά και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να λυγίσει και την αντίσταση της Ανζέ, που σκοράρει με το σταγονόμετρο εκτός έδρας.

ΟΙ ΑΣΟΙ:Θα ξεκινήσουμε μ έναν ζόρικο άσο. Η Εσπανιόλ κατά την διάρκεια των μεταγραφών έκανε κινήσεις για ν αποφύγει τα χειρότερα. Μετά την παλικαρίσια ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, έβγαλε μεγάλο διπλό επί της Βιγιαρεάλ, έχοντας στο πλευρό της 3οοο φίλους της. Το ματς με την Μπιλμπάο έχει βαθμό δυσκολίας, ωστόσο το κίνητρο είναι μεγάλο και ο άσος στο 2,50 αξίζει το ρίσκο του. Σε χαμηλότερες αποδόσεις θα ασχοληθούμε αρχικά με την Πορντενόνε. Παρότι νεοφώτιστη δείχνει ικανή να πετύχει το back to back και να βρεθεί άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Έχει κάνει την «Ντάτσια Αρένα» φρούριο, καθώς μετρά απανωτές νίκες και περιμένουμε να μεγαλώσει το σερί της και με την ασταθή Πεσκάρα. Η τελευταία μας επιλογή σε…ζόρικο σημείο έρχεται από το μίνι ντέρμπι της πόλης. Η Φενέρ δίνει τα ρέστα της για να μείνει σε τροχιά τίτλου και οφείλει να δείξει χαρακτήρα απέναντι στην μικρή αλλά ιδιαίτερα ισχυρή Μπασακσεχίρ. Η Φενέρ τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει τρομερή παράδοση απέναντι στην Μπασάκ και ενισχύεται με την παρουσία του Μουρίκι στα φορ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα στερηθούν τον Ντεμπά Μπα στην επίπθεση. Άσος ρίσκου, πιο συντηρητικά κρατάμε το 1χ+g/g.

ΤΑ ΔΙΠΛΑ: Η αγαπημένη της στήλης μας, από την αρχή της χρονιάς είναι η Λειψία. Ομάδα που δεν έχει λείψει σχεδόν από καμία μας στήλη. Οι «ταύροι» πηγαίνουν με άγριες διαθέσεις στη Φρανκφούρτη καθώς θέλουν να μεγαλώσουν το σερί τους και να διατηρήσουν την διαφορά τους, από την Μπάγερν. Το διπλό από μόνο του δεν έχει παιχτική αξία. Λογικά θα σκοράρει και η Άιντραχτ που έδειξε φρέσκια μετά την διακοπή. Το διπλό συνδυαστικά με γκολ, αξίζει της προσοχής μας. Σε τρομερή κατάσταση εδώ και καιρό είναι και η Φέγενορντ. Για την ακρίβεια από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Άντβοκατ, η ομάδα του Ρότερνταμ καλπάζει από νίκη σε νίκη. Περιμένουμε να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Χέρακλες, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τρομερά κακό φεγγάρι, διπλό. Οι επιλογές μας θα κλείσουν στο Τορίνο και την αναμέτρηση της «γκρανάτα» με την Αταλάντα. Λίγο οι πολλές απουσίες της Τόρο, λίγο το γεγονός ότι η Αταλάντα έρχεται από γκέλα , μας ωθούν προς το διπλό. Λογικά θα χουμε και γκολ στο ματς. Διπλό και over συνδυαστικά.

ΤΑ ΧΙΝΑΡΙΑ:Ξεχωρίσαμε τρία χινάρια για τους λάτρεις του είδους. Ξεκινάμε από την Β Ιταλίας και το παιχνίδι της Βίρτους Εντέλα με την Κρεμονέζε. Ένα ζευγάρι που στα πρόσφατα παιχνίδια τους έχει μόνο ισοπαλίες σ αυτό το γήπεδο!Η έδρα παίζει τον ρόλο της , ωστόσο οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τρεις σημαντικές απουσίες σε κάθε γραμμή και θα ρισκάρουμε με το χινάρι. Ισορροπημένο ζευγάρι έχουμε και στην αναμέτρηση της Ρεμς με την Μετς. Οι γηπεδούχοι έχουν την έδρα, ωστόσο η Μετς έχει την φόρμα και πείθει περισσότερο μέσα στο 2020, όπου είναι και αήττητη. Το σετάκι των αποδόσεων θεωρώ ότι την αδικεί και θα ρισκάρω με τα σπαθιά. Το τελευταίο χινάρι μας έρχεται από την Segunda και το ντερμπάκι των Κανάριων Νήσων. Η Λας Πάλμας δείχνει να ψάχνεται ακόμα αγωνιστικά, αλλά έχει την έδρα. Η Τενερίφη δείχνει καλύτερα στοιχεία τελευταία και είναι σε θέση να πάρει τον βαθμό!

ΤΑ ΓΚΟΛ:Αγωνιστική με πολλά τέρματα αναμένεται να χουμε και πάλι στην Bundesliga. Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια κρύβουν σκορ και θέαμα. Πιο ζεστά στο γκολ γκολ και over,θα κρατήσουμε τα παιχνίδια, Άιντραχτ Φρ. – Λειψία, το Μπάγερν – Λειψία και το Ουνιόν Βερολίνου – Άουγκσμπουργκ. Οι πιο τολμηροί μπορούν να πάνε εύκολα και στο over 3,5 γκολ! Εκτός Γερμανίας σκορ και θέαμα περιμένουμε στο πριγκιπάτο. Η Μονακό παίζει όλα τα ματς και εντός έδρας τα κάνει…ροντέο!Το Στρασβούργο λογικά θα βοηθήσει για να περάσει το combo, καθώς δείχνει επίσης σε καλό φεγγάρι. Τέλος γκολ και over, περιμένουμε και στον τελικό του Λιγκ Καπ στην Πορτογαλία. Τόσο η Μπράγκα αλλά και η Πόρτο είναι ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη ευκολία,λογικά θα μας δώσουν ακόμα ένα!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στην…χημεία των σημείων μας.

ΔΥΑΔΑ

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΛΕΙΨΙΑ 2 & G/G – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 & G/G

TRIXIE

ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ Χ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ OVER 3,5 – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.