Betshow: Ούτε με Κανουτέ και Λουίς Φαμπιάνο

Νίκος Κουλιανός27 Φεβρουαρίου 2021

Θεωρώ το παιχνίδι της Ανδαλουσίας ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπαρτσελόνα το πιο κομβικό, ίσως σ όλη την Ευρώπη. Παρότι σχετικά νωρίς ο χαμένος…χάνει πολλές ελπίδες για το πρωτάθλημα. Σύγκρουση ανάμεσα σε δύο τρομερά φορμαρισμένες ομάδες. Καθώς η Σεβίλλη μετρά απανωτές νίκες, δεχεται γκολ εντός συνόρων και κάνει πορεία καλύτερη και από τις σεζόν που είχε τους Κανουτέ και Λουις Φαμπιάνο. Στον αντίποδα η Μπαρτσελόνα μετρά ένα τρομερό αήττητο σερί, καθώς δεν χάνει εδώ και 14 ματς,κι έχει καλή παράδοση στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Με ρίσκο κρατάμε το 1χ+g/g, καθώς δύσκολα θα μείνουν χωρίς γκολ οι δύο ομάδες!

- ΤΟΥΛΟΥΖ – ΑΜΙΑΝ: Η Τουλούζ γνώρισε ήττα εκτός προγραμματος με την Ροντέζ και τα καμπανάκια ηταν αρκετά για μια ομάδα που δείχνει και πείθει ότι μπορεί να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Σε αντίθεση με την Αμιάν, που δείχνει να ξεμένει από στόχους μετά την νέα ήττα από την Σοσό και η απογοήτευση είναι δεδομένη. Ο άσος μας αρέσει, και γίνεται ακόμα καλύτερος με το over 1.5!

- ΛΟΓΚΡΟΝΙΕΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Την έχει πάρει ο κατήφορος και δείχνει ότι μόνο με τύχη δύσκολα θα σώσει την κατηγορία. Για την Λογκρονιές μιλάμε που έχει 6 ματς δίχως νίκη και στα τελευταία 13 μετρά μόλις μία νίκη. Στον αντίποδα η Μαγιόρκα δίκαια είναι στην κορυφή. Πείθει όσο καμία άλλη ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια κι εκτός έδρας παραμένει ανίκητη. Το διπλό, διπλασιασμου, μπάινει στις επιλογές μας!

- ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ: Η Βόλφσμπουργκ δείχνει ασταμάτητη. Παίζει εξαιρετικά μεσοεπιθετικά ενώ δέχεται γκολ με αίτηση. Στον αντίποδα η Χέρτα συνεχίζει αν ψάχνεται και με τον Νταρνταί στον πάγκο της και αν συνεχίσει χωρίς νίκες θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες. Η λογική λέει έυκολος άσος, αλλά η παραδοση μας μπερδεύει αρκετά καθως οι Βερολινέζοι έχουν πολλά θετικά αποτελέσματα στην «Φολγκβάγκεν Αρένα».Ήρθε η ώρα να δεχτεί γκολ η Βόλφσμπουργκ και θα ρισκάρουμε με το g/g+over, που καλοπληρωνει!

- ΦΙΤΕΣΕ – ΦΕΝΛΟ: Παρακαολούθησα την προσπάθεια της Φίτεσε με την Αϊντχόφεν. Δεν ήταν κακή η παρουσία της και λύγισε στο τέλος. Τα σημάδια ανάκαμψης όμως άρχισαν να φαίνονται και οφείλει να αντιδράσει καθώς συμπλήρωσε 5 σερι ματς χωρίς νίκη. Βρίσκει τον ιδανικό αντίπαλο απέναντί της, για να ξεσπάσει και να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα. Ο άσος σκέτος πληρώνει ψίχουλα, συνδυαστικά me g/g έχει αξία καθώς η Φένλο σκοράρει με συνέπεια ακόμα και στις άσχημες βραδιές της.

- ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ: Η Μπολόνια στην έδρα της είναι μια ομάδα που στην καλή της μέρα μπορεί να δυσκολέψει οποιοδήποτε αντίπαλο. Δείχνει ωστόσο χωρίς μεγάλος στόχους καθώς βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Το άσχημο είναι ότι έχει κάκιστη παράδοση με την Λάτσιο στην έδρα της, καθώς την τελευταία δεκαετία δεν την κέρδισε ούτε μια φορά. Έχει όμως αρκετά χινάρια,και συνήθω σκοράρει απέναντι στους Λατσιάλι. Η ομάδα του Ινζάκι μετά την 4άρα μεσοβδόμαδα από την Μπάγερν θα ψάξει το τρίποντο εξιλέωση για να μείνει σε τροχιά 4άδας. Ίσως χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να κερδίσει. Πιο συνετά θα πάμε με το χ2+g/g, που καλοπληρώνει και καλύπτει σχεδόν όλα τα στοιχηματικά μας θέλω!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.