Betshow: Όλα είναι ευνοϊκά για τη Γιουβέντους...

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2022

Με μεγάλα και σπουδαία ματς συνεχίζεται η αγωνιστική δράση σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη και το Betshow.com σας βάζει στο παιχνίδι με τις στοιχηματικές επιλογές της ημέρας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Στην Ιταλία μετά το χθεσινό ντέρμπι Νάπολι-Ίντερ, σειρά έχει το βραδινό αντίστοιχο της τετράδας ανάμεσα σε Αταλάντα και Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα αγωνιστούν χωρίς βασικούς παίκτες και η Γιουβέντους μετά τις ενισχύσεις Ζακάρια και Βλάχοβιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος ξεχωρίζει το «διπλό» της Γηραιάς Κυρίας στο Μπέργκαμο στο σημερινό Betshow.com.

Ο Φώτης Πλιάκος που εξίσου το βλέπει θετικά, πηγαίνει στο σπουδαίο κίνητρο μιας φορμαρισμένης ομάδας κόντρα σε μια προβληματική τελευταία και πιο... αδιάφορη στην Ιταλία με το προγνωστικό του στο Betshow.com.

Ο Νίκος Κουλιανός περιμένει να... τριτώσει το καλό για μια πολύ ενισχυμένη και σε πολύ καλή ψυχολογία ομάδα στην Αγγλία, όπως υπογραμμίζει στο Betshow.com, ενώ ο Γιώργος Μάντζιος ξεχωρίζει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό GG με παρελθόν στην αγαπημένη του Ολλανδία όπως σημειώνει στη σημερινή του στήλη στο Betshow.com.

Ο Θανάσης Κυλώννης έχει πάρει θέση στο καταλανικό ντέρμπι με την επιλογή του που... έχει να δώσει στο Betshow.com.

Ο Γιώργος Πετρίδης μας βάζει στα ελληνικά μπασκετικά δεδομένα με την επιλογή του από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι του προγράμματος αναλύοντας όλα τα δεδομένα στο Betshow.com.

Και στο σημερινό Betshow.com οι φορμαρισμένοι Καρτάκιας και Φρουρός ετοιμάζονται για νέες... οδηγίες προς το ταμείο, ενώ το Live Chat αναμένεται και σήμερα να... πάρει φωτιά!
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.