Betshow: Οι «λύκοι»… δαγκώνουν

Νίκος Κουλιανός23 Φεβρουαρίου 2020

Το ντέρμπι της αγωνιστική στην Τουρκία είναι χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό ανάμεσα στην Φενέρ με την Γαλατά. Πρόκειται άλλοτε για το clasicο στην γειτονική χώρα. Ματς με μεγάλες ιδιαιτερότητες καθώς η Γαλατά αγνοεί το διπλό στην Ασιατική Τουρκία από τον…προηγούμενο αιώνα. Στοιχηματικά ωστόσο δεν μας κάνει κάτι ιδιαίτερο κλικ. Πιο κοντά στην ισοπαλία είμαστε αλλά ως εκεί. Το ματς που έχει να δώσει αξιόλογη και ρισκαδόρικη επιλογή, θεωρώ ότι είναι το ντερμπάκι της Άγκυρας.

Η Γκεντσλέρ υποδέχεται την συμπολίτισσα Ανκαραγκουτσού σε ένα ματς που κανείς δεν θέλει αρχικά να χάσει. Ένα ζευγάρι που διαχρονικά έχει καλές σχέσεις και όταν μια από τις δύο ομάδες θέλει κάτι το…παίρνει. Κοινώς οι δύο ομάδες τα βρίσκουν. Μετά το χθεσινό 2-2 της Καϊσέρι με την Κόνιασπορ, θεωρώ ότι ο βαθμός την δεδομένη στιγμή δεν θα κακοπέσει σε καμία πλευρά. Ρίσκο λοιπόν με την καλοπληρωμένη ισοπαλία. Συνεχίζουμε τις βόλτες μας στην δική μας Σούπερ Λιγκ.

Πρώτη μας στάση στο Αγρίνιο. Θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός αδικείται γενικότερα από την βαθμολογική του θέση. Λίγο η ατυχία, λίγο η αστοχία, αλλά και οι κακές διαιτησίες τον έχουν οδηγήσει σε δυσμενή θέση. Παρόλα αυτά με νίκη απέναντι στον…τελειωμένο Πανιώνιο, ξεμπερδεύει αρκετά με την τελευταία θέση. Ο Πανιώνιος θα είναι με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του, καθώς ο Νίκι Παπαβασιλείου παράτησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού μεσοβδόμαδα, φεύγοντας για την Ντέγκλα της Αιγύπτου. Άσος.

Θα κάνουμε στάση και στη Τούμπα. Ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά στην μάχη της πρωτιάς ενόψει πλέι οφ. Λίγο η έδρα, λίγο η κόπωση του Ολυμπιακού, αλλά και η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς, μας ωθούν στον άσο που είναι σε τίμιες αποδόσεις. Για τους λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων θεωρώ ότι ο καταλογισμός πέναλτι στο ματς έχει αξία, καθώς βοηθά και ο Γερμανός διαιτητής που είναι…πεναλντάκιας.

Στην Γαλλία η Σεντ Ετιέν είναι εδώ και μήνες σ ελεύθερη πτώση. Η ομάδα παραπαίει αγωνιστικά και πλέον υπάρχει και μεγάλο άγχος, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη. Η Ρεμς παίζει άνετα και ωραία το τελευταίο διάστημα και θεωρώ ότι είναι σε θέση να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το «Ζοφρουά Γκισάρ». Πάμε με το καλοπληρωμένο Χ2.

Οι βόλτες μας θα κλείσουν στην Αγγλία και το «Μολινό». Η Γουλβς είναι ομάδα που κάνει εντυπωσιακή πορεία από την αρχή της χρονιάς τόσο στο νησί αλλά και το Europa League. Με δεδομένο ότι έχει καθαρίσει την πρόκριση με την Εσπανιόλ θα φορτσάρει με την ουραγό Νόριτς για να μείνει σε τροχιά Ευρώπης. Ο άσος από μόνος του δεν πληρώνει πολλά, ωστόσο συνδυαστικά με το over, αξίζει της προσοχής μας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

TRIXIE

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ Χ – ΓΟΥΛBΣ 1 & OVER – ΡΕΜΣ 2DNB

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.