Betshow: Ο τελευταίος χορός

Νίκος Κουλιανός27 Ιουνίου 2020

Την ώρα που οι μάχες φουντώνουν για τα καλά σε Ισπανία και Ιταλία, οι Γερμανοί μας κουνάνε μαντήλι και ετοιμάζονται για τελευταίο χορό. Κι αν έχει κριθεί η μάχη του τίτλου, η μάχη στην ουρά αλλά και για τα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι ακόμα ρευστή. Πάμε όμως, να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν…

- ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΚΟΛΩΝΙΑ: Μονόπλευρο ενδιαφέρον έχουμε στον Γερμανικό Βορρά. Η Βέρντερ παίζει για την επιβίωση, αλλά τίποτα δεν είναι στα χέρια της. Ψάχνει νίκη δικιά της και συνάμα της Φορτούνα για να σώσει την κατηγορία στα μπαράζ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς,ειδικά αν τα μαντάτα από το Βερολίνο είναι άσχημα. Η Κολωνία δεν ενθουσιάζει αλλά παίζει χωρίς άγχος και σκοράρει εύκολα. Η επιλογή μας θα είναι το g/g & over.

- ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον είναι αυτό. Η Ουνιόν είναι παντελώς αδιάφορη καθώς έχει σώσει ήδη το τομάρι της, ενώ η Φορτούνα ψάχνει τουλάχιστον τον βαθμό για να διεκδικήσει την παραμονή της στα μπαράζ. Της αρκεί ο βαθμός για να το πετύχει και θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία, καθώς περιμένουμε ματς με μεγάλη σκοπιμότητα και ελάχιστα ρίσκα!

- ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Η Ντόρτμουντ με το διπλός τη Λειψία σφράγισε κι επίσημα την δεύτερη θέση στη Bundesliga. Είναι παντελώς αδιάφορη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά τον τελευταίο μήνα και θέλει βαθμό ή βαθμούς για να κλέψει την 6η θέση από την Βόλφσμπουργκ και να κάνει καλύτερες διακοπές, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ακολουθούν. Θα πάμε με το κίνητρο και την δεδομένη φόρμα της Χόφενχαϊμ. Βασική μας επιλογή εδώ το Χ2 συνδυαστικά και με το g/g!

- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ: Ο Μπακασέτας της στέρησε ένα μεγάλο διπλό και συνάμα της έκοψε κάποιες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Η Τραμπζόν οφείλει πλέον να είναι αλάνθαστη. Ειδικά στην έδρα της με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής. Θεωρώ ότι θα βρει τον τρόπο ν αντιδράσει απέναντι στην Ανκαραγκουτσού. Ο άσος συνδυαστικά με το over έχει στοιχηματική αξία, καθώς μπορεί να βοηθήσει και η ο μάδα της Άγκυρας.

- ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι γίνεται στο Ηράκλειο. Ωστόσο συγκρούονται δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία που θα επιδιώξουν να προσφέρουν σκορ και θέαμα. Το g/g & over, αξίζει να τιμηθεί καθώς αναμένεται να γίνει ματς χωρίς σκοπιμότητες και τακτικές. Κοντά στο δίφραγκο αξίζει της προσοχής μας.

- ΣΤΑΡΤ – ΟΝΤ: Η Σταρτ μέχρι στιγμής έχει κάνει όλα τα παιχνίδια της ροντέο. Το έκανε μεσοβδόμαδα και με την πρωταθλήτρια Μόλντε, όπου έχασε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με 2-3! Είναι αξιοσημείωτο ότι σκοράρει 2 γκολ μ.ο από την αρχή της χρονιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης. Ο Οντ είναι από τις λεγόμενες ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, που παίζουν επιθετικά και περιμένουμε να βοηθήσει για να περάσει ακόμα ένα g/g & over!

Οι επιλογές μου…

ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΣΤΑΡΤ G/G & OVER – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. G/G & OVER – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 1 &OVER

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. Χ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ Χ2

Καλό βόλι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.