Betshow: Να της βάλει τρικλοποδιά

Νίκος Κουλιανός09 Φεβρουαρίου 2020

Το ντέρμπι του Μιλάνου άλλοτε έκρινε τίτλους. Πλέον είναι απλά ένα ματς μεγάλο που τραβά τα ποδοσφαιρικά βλέμματα λόγω ιστορίας και παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση σημαντικό ρόλο παίζει και το γόητρο για το…αφεντικό της πόλης. Σε μια σεζόν που η Ίντερ διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα και η Μίλαν με χαρά θα ήθελε να της βάλει τρικλοποδιά. Στοιχηματικά βλέπω αμφίσκορη αναμέτρηση, με πιθανό σκορ το 2-2, αλλά πιο ζεστά κρατάμε την κόκκινη κάρτα.

ΣΠΑΛ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Η Σπαλ συνεχίζει να βρίσκεται κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, παρόλα αυτά, παίζει όλα τα ματς ανοιχτά χωρίς σκοπιμότητα στο παιχνίδι της. Το θετικό είναι ότι σκοράρει εύκολα, το αρνητικό ότι δεν μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της με τίποτα. Η Σασουόλο ως κλασική…overατζού, λογικά θα βάλει το ποδαράκι της για να περάσει το g/g & over.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΣΕΡΒΕΤ: Σύγκρουση ανάμεσα στις δύο φορμαρισμένες ομάδες της Ελβετίας. Η Σεν Γκάλεν κάνει πλέον πορεία πρωταθλητισμού και επίσημα. Έχει μπει σφήνα στη Γιουνγκ Μπόις και την Βασιλεία και φωνάζει δυνατά ότι είναι κι αυτή στο κόλπο. Η Σερβέτ, τον τελευταίο μήνα θυμίζει τρένο και σκοράρει κατά ριπάς. Η βασική μας επιλογή στο ματς θα είναι ο combos, χωρίς να ψάχνουμε για νικητή.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Τοπικό ντερμπάκι της πόλης με την Κασίμπασα να ψάχνει βαθμούς για να ξεκολλήσει από την ουρά και την Γαλατά για να μείνει σε επαφή με την κορυφή. Η φόρμα, η φανέλα και η παράδοση μας ωθούν προς το διπλό καθώς η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Τερίμ βρήκε επιτέλους ρυθμό. Το διπλό συνδυαστικά με over 1,5, μας δίνει το δίφραγκο που ψάχνουμε.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ο ΠΑΟΚ έστριψε τον διακόπτη μεσοβδόμαδα με τον Παναθηναϊκό με καλή εμφάνιση και επέστρεψαν και πάλι τα χαμόγελα στην Τούμπα. Υποδέχεται τον λαβωμένο ΟΦΗ στην Τούμπα με άγριες διαθέσεις και θέλει το τρίποντο για να μείνει σε τροχιά τίτλου. Συνήθως μπαίνει δυνατά στο πρώτο μέρος και κερδίζει αρκετά κόρνερ. Να έχουμε over 4 στο πρώτο μέρος, διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

ΠΑΡΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ: Η Πάρμα βγάζει τεράστια ψυχικά αποθέματα στα τελευταία της παιχνίδια, καθώς έχει ξεμείνει από επιθετικούς. Παρόλα αυτά παίζει χωρίς άγχος και ότι βγει. Το έκανε και με την Κάλιαρι και πήρε παλικαρίσια ισοπαλία. Υποδέχεται την Λάτσιο και πάλι χωρίς Ιγκλέζε, Κορνέλιους, Ζερβινιό και η …θυμωμένη Λάτσιο θα επιδιώξει να ρεφάρει την γκέλα μεσοβδόμαδα με την Βερόνα. Το διπλό συνδυαστικά με over 1,5 γκολ αξίζει κι εδώ.

ΛΟΥΓΚΟ – ΕΛΤΣΕ: Με μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια η Λούγκο, δείχνει ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Ακριβώς αντίθετη η πορεία της Έλτσε που μετρά μόλις μία ήττα στα 6 τελευταία. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία,σε ματς που κανείς αρχικά δεν θέλει να χάσει.

ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΚΟΡΤΡΑΙΚ: Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτό. Συγκρούονται δύο ομάδες με αντίθετη φόρμα. Η Κορτράικ χτύπησε φόρμα, ενώ η γηπεδούχος Μπέβερεν, δείχνει σημάδια κάμψης. Παρόλα αυτά εντός έδρας έχει τον τρόπο της και σκοράρει εύκολα. Περιμένω καλό ματς και θα κρατήσω τον καλοπληρωμένο combo.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΔΥΑΔΑ

ΛΑΤΣΙΟ 2 & OVER 1,5 – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2 & OVER 1,5

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΣΠΑΛ G/G & OVER – ΜΠΕΒΕΡΕΝ G/G & OVER – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ G/G & OVER

ΕΙΔΙΚΑ BETS

ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ OVER 4 ΚΟΡΝΕΡ Α΄ ΗΜ.

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.