BETSHOW: Μπλόκο στο Λονδίνο

Νίκος Κουλιανός30 Ιανουαρίου 2021

Τα συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρείς μέρες σαφώς ναι μεν δίνουν φόρμα στις ομάδες και …τηλεθέαση σ όλους εμάς, αλλά οι παίχτες και οι ομάδες σκάνε και παρουσιάζονται με πολλές διακυμάνσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ζόρικη δουλειά λοιπόν για όλους εμάς που προσπαθούμε να αλιέψουμε επιλογές για τον νταλγκά. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα σημεία που ξεχωρίσαμε.

  • ΕΙΜΠΑΡ –ΣΕΒΙΛΛΗ: Ενδιαφέρον ματς στο «Ιπουρούα», καθώς η Σεβίλλη μπορεί να είναι το ακλόνητο φαβορί λόγω φόρμας και ποιότητας, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ζορίζεται τα τελευταία χρόνια. Η Ειμπάρ είναι από τις ομάδες που σκοράρουν για πλάκα, ακόμα και στην κακή της βραδιά. Ξεκινάμε συνεπώς με το αμφίσκορο και προχωράμε στο…φλώρικο, αλλά καλοπληρωμένο χ2+g/g!
  • ΑΛΤΑΧ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: Η Άλταχ δείχνει ότι δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία καθώς δέχεται γκολ σχεδόν σόλα τα παιχνίδια της, από την αρχή της χρονιάς. Η Στουρμ του Ίλτσερ, έδειξε αντανακλαστικά μετά την βαριά ήττα από την Ραπίντ Βιέννης και πήρε νίκη ψυχολογίας επί της Χάρντμπεργκ. Θεωρώ ότι και το παιχνίδι με την Αλτάχ είναι στα κυβικά της και το διπλό θα τιμηθεί.
  • ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ματσάρα στο Λονδίνο για πάρα πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί η Άρσεναλ τον τελευταίο μήνα είναι φορμαρισμένη, κατά δεύτερον έχει φτιάξει καλή παράδοση την τελευταία πενταετία (4 νίκες, 1 ήττα) και τρίτον υποδέχεται την Μάντσεστερ μετά από γκέλα ολκής. Περιμένουμε καλό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν ότι έχουν το γκολ. Βασική μας επιλογή στο Emirates το g/g+over!
  • ΡΕΑΛ Μ.- ΛΕΒΑΝΤΕ: Η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της στο κύπελλο,με εντυπωσιακό διπλό επί της Αλαβές. Παρόλα αυτά και πάλι δέχτηκε γκολ,από ομάδα μικρότερου βελινεκές. Στα θετικά για την «Βασιλισσα» η επιστροφή των Ράμος και Καρβαχάλ. Η Λεβάντε παίζει ανοιχτά σκοράρει κατά ριπάς, ενώ τα τελευταία χρόνια μετρά μόνο αμφίσκορα στη Μαδρίτη. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, έχει αξία.
  • ΜΑΛΙΝ – ΓΚΕΝΚ: Σε τρομερή κατάσταση η Μαλίν, καθώς μετρά 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια και βάζει πλώρη για να μπει στα πλέι οφ. Στον αντίποδα η Γκενκ παραμένει στην δεύτερη θέση, καθώς έσπασε το αρνητικό της σερί μεσοβδόμαδα με την νίκη επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Η παράδοση είναι εξαιρετική την τελευταία δεκαετία για τους γηπεδούχους και συνήθως έχουμε …χορταστικά παιχνίδια. Βασική μας επιλογή στο ματς το g/g+over, με ρίσκο πάμε και στο over 3,5!
  • ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΜΙΛΑΝ: Η Μπολόνια ηττήθηκε από την Γιουβέντους, ωστόσο έπαιξε καλά και σίγουρα άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ. Υποδέχεται τον κακό της δαίμονα στο «Ρενάτο Ντ Αλάρα», καθώς αγνοεί την χαρά της νίκης επί της Μίλαν εδώ και 19 χρόνια! Η Μίλαν αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, παρότι γνώρισε την ήττα από την Αταλάντα. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και από το κύπελλο και πλέον δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Στα θετικά οι επιστροφές των Τονάλι, Ντοναρούμα και Μπενασέρ. Πάμε με το χ2+g/g, καθώς καλύπτει τα περισσότερα ενδεχόμενα της αναμέτρησης.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.