Betshow: Μένουμε σπίτι…

Νίκος Κουλιανός15 Μαρτίου 2020

Μας έτυχε κι αυτό. Μετά από μια 20ετή πορεία στον χώρο, έχουμε ζήσει σχεδόν τα πάντα με το στοίχημα. Έχουμε αναφερθεί πολλάκις ότι σε πολλές περιπτώσεις όλα αυτά τα χρόνια ο ρόλος μας ήταν άχαρος. Δεν γίνεται να ασχολούμαστε με το στοίχημα όταν ο πλανήτης μας βιώνει πανδημία. Ωστόσο ο κλήρος έμελλε πάλι να πέσει σε εμάς, καθώς τα πρωταθλήματα που ασχολούμαστε επί δεκαετίες είναι τα μόνα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τόσο η Τουρκία αλλά και η Ρωσία, παίζουν ακόμα μπαλίτσα. Για πόσο ακόμα δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε ένα παρολί για να περάσουμε λίγο πιο ευχάριστα την διαμονή μας στο σπίτι. Άλλωστε η βασική μας πρόταση και για σήμερα είναι μένουμε σπίτι… Πάμε τώρα και στα πεζά και δευτερεύοντα.

ΣΟΤΣΙ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Η Σότσι κάνει την καλύτερη αγωνιστική εβδομάδα από την αρχή της χρονιάς. Έχει ψυχολογία, παίζει καλά και σίγουρα θα παίξει χωρίς φόβο, απέναντι στην ποιοτική Κράσνονταρ. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλά, προέρχονται από μεγάλο διπλό επί της Σπαρτάκ και ουσιαστικά είναι η μόνη ομάδα που κυνηγάει την Ζενίτ. Το over είναι αξιόλογο και θα τιμηθεί.

ΡΟΣΤΟΦ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ.: Δεύτερο μεγάλο ματς εντός έδρας για την Ροστόφ που έκανε τα εύκολα - δύσκολα με την ΤΣΣΚΑ, αλλά τελικά κέρδισε καθώς ο γκολκίπερ Πισίκοφ έπιασε πέναλτι στο φινάλε του αγώνα. Βγάζει δυναμική εντός έδρας, αλλά αυτή την φορά θα λείπει ο κόσμος. Η «Λόκο» δεν τρομάζει αλλά βγάζει εύκολα γκολ. Βασική μας επιλογή το 1Χ με G/G, που υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

ΤΣΣΚΑ – ΟΥΦΑ: Αυτή η ΤΣΣΚΑ σίγουρα δεν είναι η ομάδα που ξέραμε πριν την διακοπή. Νέα, μέτρια εμφάνιση και ήττα στο Ροστόφ. Το άσχημο είναι ότι έχασε με κάρτες και τους μέσους Αχμέτοφ και Ομπλικόφ. Στον αντίποδα η Ούφα θα παίξει ταμπούρι και ότι βγει. Ο άσος θεωρώ ότι είναι προς αποφυγήν. Ίσως να αξίζει αν συνδυαστεί μόνο με το under!

ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ: Μονόδρομος είναι η νίκη για την Καισέρι αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής. Πρόκειται άλλωστε για παιχνίδι εξάποντο, όπου οι γηπεδούχοι οφείλουν να βγάλουν αντίδραση και για τον διασυρμό με 5-1 από την Κασίμπασα. Κομβική η απουσία του εξτρέμ Ντόναλντ για τους φιλοξενούμενους. Δύσκολο θα είναι το ματς και για τους δύο, ωστόσο το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους. Άσος με ψυχή.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Το ντέρμπι κορυφής είναι αυτό και θα γίνει χωρίς κόσμο, όπως όλα τα ματς άλλωστε στην Τουρκία. Η Τραμπζόν χάνει μεγάλο κομμάτι της δυναμικής της καθώς ο κόσμος της παραδοσιακά την βοηθά. Παρόλα αυτά είναι πιο φρέσκια από την αντίπαλό της, που είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Οι γηπεδούχοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τουρκίας καθώς μετρούν 10 ματς αήττητοι. Η Μπασάκ έχει καλή παράδοση στη Τραπεζούντα, ωστόσο θα στερηθεί τον κομβικό στην άμυνα Επουεράνου. Ρισκαδόρικο άσο βλέπω, με μικρότερο ρίσκο, 1Χ & over 1,5

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Μεγάλο ντέρμπι μίσους της Πόλης, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Γαλατά συνεχίζει να είναι σε τροχιά τίτλου ενώ η Μπεσίκτας θέλει να εδραιωθεί αρχικά στην 4άδα και στη συνέχεια να κοιτάξει μπροστά. Σε καλό φεγγάρι πλέον και οι δύο ομάδες καθώς η αλλαγή προπονητή στην Μπεσίκτας είχε καλά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι οι «αετοί» θα σκοράρουν και θα βοηθήσουν για να βγει αρχικά το αμφίσκορο. Πρώτη μας επιλογή το 1Χ & G/G…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Παμε και τις τελικές μας επιλογές…

ΔΥΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1Χ & G/G - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 1Χ & G/G

ΔΥΑΔΑ ΡΩΣΙΑΣ

ΣΟΤΣΙ OVER – ΡΟΣΤΟΦ 1Χ & G/G

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.