Betshow: Μεγαλώνει το σερί της...

Νίκος Κουλιανός03 Φεβρουαρίου 2021

- Μικρό Σαββάτο θυμίζει το σημερινό μας στοιχηματικό μενού. Ξεχωρίσαμε μια 6άδα για όλα τα γούστα και βαλάντια. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια…

- ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Η Μπέρνλι πήγε στο Λονδίνο να χάσει…λίγο και τελικά τα κατάφερε, καθώς έχασε μόλις με 2-0 από την Τσέλσι. Το ίδιο θα επιδιωξει και με την σεσημασμένη Σίτι που μετρά 12 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «πολίτες» κρατούν το μηδέν πίσω με μεγάλη ευκολία και μπροστά χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους βρίσκουν το γκολ της νίκης. Περιμένω ακόμα ένα τρίποντο στο ρελαντί και το διπλό συνδυαστικά με το under 3.5, αξίζει της προσοχής μας.

- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Μου αρέσει πολύ η φετινή Βίλα. Έχει ποιότητα σ όλες τις γραμμές και δίκαια φλερτάρει με την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Έβγαλε μεγάλο διπλό επί της Σουθάμπτον και περιμένουμε να συνχίσει στους ίδιους ρυθμούς απέναντι στην απογοητευμενη Γουεστ Χαμ. Τα «σφυριά» λύγισαν μάλλον εύκολα από την Λίβερπουλ και ίσως φανουν επηρεασμένα. Καλοπληρώνει ο άσος.

- ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ: Η Μπρέντφορτν συνεχίζει την τρελή της κούρσα προς τα μεγάλα σαλόνια της Premier Leugue. Βρίσκεται πλέον στην 3η θέση με ματς λιγότερο, προέρχεται από το εντυπωσιακό 7-2 επί της Γουίκομ και πείθει ότι είναι στα καλύτερά της. Για την ακρίβεια μετρά 18 ματς αήττητη και βλέπει την αδύναμη εκτός έδρας Μπρίστολ, ως την ιδανική αντίπαλο για να μεγαλώσει το σερί της. Ο άσος συνδυαστικά με το over, έχει αξία.

- ΡΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ: Γειτονικό ντέρμπι είναι αυτό στη Βρετάνη, με τις δύο ομάδες να χουν μεγάλη κόντρα. Η Ρεν είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης, καθώς παίζει στην έδρα της, θέλει να μείνει ψηλά και είναι ξεκούραστη καθώς το ματς με την Μαρσείγ την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε. Η Λοριάν είναι στο καλύτερο φεγγάρι της, από την αρχή της χρονιάς και η νίκη επί της Παρί ,επιβεβαίωσε και την φόρμα της. Θεωρώ ότι η αναμέτρηση θα χει γκολ και η Λοριάν θα βγάλει ένα τέρμα κι αυτή για να περάσει το αξιόλογο g/g+over!

- ΜΟΝΑΚΟ – ΝΙΣ: Σε τρομερή κατάσταση η Μονακό συνέχισε το ξέφρενη πορεία της και στο «Μποζουάρ» με νέο τρίποντο επί της Ναντ. Οι Μονεγάσκοι μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες και θέλουν ανάλογη συνέχεια και στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής. Υπάρχει μεγάλη κόντρα με την Νις διαχρονικά, ωστόσο την δεδομένη στιγμή υπάρχει μεγάλη αγωνιστική διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι με μια νίκη στην τελευταία εξάδα παιχνιδιών, έχουν και θέμα ψυχολογίας και δύσκολα θα σηκώσουν κεφάλι και στο πριγκιπάτο. Ο άσος συνδυαστικά με το over, έχει αξία!

  • ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Η Αντάλια είναι ο ορισμός της ομάδας που σε κουράζει πολύ στο μάτι. Φουλ άμυνα και ότι βγει μπροστά!Με αυτόν τον τρόπο έχει μείνει αήττητη στα 7 τελευταία της παιχνίδια και βρίσκεται πλέον στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Στον αντίποδα η Μπεσίκτας προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Τραμπζόν, που την έριξε από την κορυφή μετά από καιρό. Θα ψάξει το διπλό για να ρεφάρει, σε ένα γήπεδο όπου παραδοσιακά έχει επιτυχίες. Πάμε με το διπλό συνδυαστικά με το over 1.5, καθώς περιμένουμε αντίδραση από τους «αετούς».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.