Betshow: Με σύμμαχο την…κούραση

Νίκος Κουλιανός08 Μαρτίου 2020

Οι περισσότερες ομάδες δεν είχαν παιχνίδια μεσοβδόμαδα, ωστόσο υπήρχαν και κάποιες που έπαιζαν πολύ σημαντικά παιχνίδια κυπέλλου. Τα έδωσαν όλα για να βρεθούν στον τελικό ή τον ημιτελικό, κάποιες πήγαν και στην παράταση. Σε κάθε περίπτωση θα κοντράρουμε κάποιες απ αυτές στο σημερινό μας μενού, ποντάροντας στον παράγοντα κούραση.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ: Ξεκινάμε από τα βασικά. Το σετάκι των αποδόσεων δεν λέει την αλήθεια. Πρόκειται για ντέρμπι της ουράς, ωστόσο το μομέντουμ είναι με την Καϊσέρι. Με τον Προσινέτσκι στα ηνία, η παρέα του Πέδρο Ενρίκε δείχνει μεταλλαγμένη προς το καλύτερο. Μετρά 5 σερί ματς αήττητη και πλέον πείθει ότι μπορεί να πετύχει την παραμονή της. Το Χ2 έχει στοιχηματική αξία και θα τιμηθεί

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ: Η Σαμπντόρια συμπλήρωσε πλέον 3 εβδομάδες ξεκούραστη. Μια χαρά της …ήρθε η διακοπή καθώς η ομάδα δεν τραβούσε. Σε αντίθεση με την Βερόνα, που είχε... πατήσει γκάζι. Το ματς είναι από τα λεγόμενα must win για την ομάδα της Γένοβας, αν θέλει να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια. Η παράδοση, το timing, η έδρα, αλλά και το κίνητρο μας ωθούν στον καλοπληρωμένο άσο.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, δείχνουν να ξεφεύγουν από την ουρά της βαθμολογίας. Το +7 τους δίνει έναν αέρα, ωστόσο ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και κάθε βαθμός είναι κομβικός. Ανώτερη η Μπιλμπάο αλλά θα έχει κόπωση και ίσως είναι μεθυσμένη πολιτεία μετά την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Περιμένω ματς χαμηλού ρυθμού και στο φινάλε ισοπαλία που δεν θα χαλάσει καμία πλευρά.

ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΝΤΣΕΡ: Εδώ θα ρισκάρουμε εν γνώση μας. Την φετινή Λίντσερ της βγάζουμε το καπέλο καθώς είναι εξαιρετική και μας έχει πληρώσει πολλές φορές. Ωστόσο μεσοβδόμαδα είχε κύπελλο και όπως την είδα, για πρώτη φορά μου φάνηκαν κουρασμένα τα παλικάρια. Η έδρα της Μάτερσμπουργκ είναι από τις καλές της Αυστρίας και θα ρισκάρουμε στη ν κόντρα και το 1Χ.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΓΡΑΝΑΔΑ: Η Λεβάντε από την αρχή της χρονιάς εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, όπου έχει μαζέψει άλλωστε και το 80% των βαθμών της. Έχει δείξει ότι μπορεί να λυγίσει αντιπάλους, επιπέδου Γρανάδα. Πόσο μάλλον τώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν μεσοβδόμαδα το ματς της χρονιάς, όπου τα έδωσαν όλα,αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Ο άσος σε επίπεδα πάνω από δύο φράγκα έχει στοιχηματική αξία.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μεγάλο ματς στη Σεβάστεια, καθώς συγκρούονται δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου. Η Σίβας μας έχει δείξει τα δόντια της από την αρχή της χρονιάς, ενώ η Γαλατά μετά την διακοπή θυμίζει την ομάδα τρένο της περσινής χρονιάς που έκανε το νταμπλ. Παρόλα αυτά παραδοσιακά ζορίζεται στη Σεβάστεια, ακόμα και στις καλές της χρονιές. Θα γίνει μάχη και θεωρώ ότι το ματς ξεκινά από το 1-1…Θα περιμένουμε ακόμα ένα για να πάρουμε τον καλοπληρωμένο combo!

ΛΙΛ – ΛΥΩΝ: Ματσάρα έχουμε και στον Γαλλικό Βορρά. Συγκρούονται δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά κι έχουν βασικό στόχο να πάρουν το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το σίγουρο είναι συγκρούονται δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία,, που δεν έχουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους και διαθέτουν μεγάλη ποιότητα μεσοεπθετικά. Θεωρώ ότι η απόδοση στο over πάνω από δύο φράγκα, «βγάζει μάτια» και θα τιμηθεί.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΛΙΛ OVER – ΣΙΒΑΣΠΟΡ G/G & OVER

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

TRIXIE

ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ 1Χ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ Χ2 – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ Χ

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.