BetShow: Με οδηγό τον Λίνγκαρντ

Νίκος Κουλιανός06 Φεβρουαρίου 2021

Χωρίς ανάσα συνεχίζονται όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Βρισκόμαστε άλλωστε σε μια κρίσιμη καμπή, όπου όλες οι ομάδες δίνουν τα... γκάζια τους για να πετύχουν τους στόχους τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά την 6άδα που ξεχωρίσαμε…

  • ΦΟΥΛΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Κλασικό Λονδρέζικο ντέρμπι είναι αυτό ,ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σε πολύ διαφορετικό φεγγάρι. Η Φούλαμ συμπλήρωσε …αισίως 11 ματς χωρίς νίκη και βρίσκεται σταθερά στην επικίνδυνη ζώνη. Στον αντίποδα η Γουεστ Χαμ κάνει την καλύτερη πορεία της με διαφορά των τελευταίων 40 ετών! Τελευταία φορά που είχε ανάλογη συγκομιδή ήταν την σεζόν 1985 -86! Θα πάμε με το λογικό διπλό σε αποδόσεις διπλασιασμου,περιμένοντας από τον νεοαποκτηθή Λίνγκαρντ να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

  •  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΕΒΕΡΤΟΝ: Η Μάντσεστερ μεσοβδόμαδα ξεσπάθωσε απέναντι στην Σαουθάμπτον με το εντυπωσιακό 9-0! Η ομάδα του Σόλσκιερ δείχνει ότι μπορεί να μείνει σε τροχιά τίτλου μέχρι τέλους και περιμένουμε να μεγαλώσει το σερί της και με την εξαιρετική φετινή Έβερτον. Τα «ζαχαρωτα» έχουν κακή παράδοση στο «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο μπορούν να βάλουν το ένα γκολ για να πάρουμε το καλοπληρωμένο άσο και g/g, συνδυαστικά!

  • ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Δυνατή μάχη είναι αυτή, καθώς η φετινή Φράιμπουργκ κοιτάζει όλες τις ομάδες στα μάτια, ενώ η Ντόρτμουντ από την πλευρά δεν της, δεν πείθει ότι είναι η ομάδα που έχει… καθαρισμένα τα παιχνίδια. Αμυντικά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς δέχεται γκολ και στα 5 τελευταία της παιχνίδια, ωστόσο έχει καλή παράδοση με την Φράιμπουργκ. Στοιχηματικά θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ και θα ποντάρουμε το over 3.5, καθώς εμφανίζεται συχνά ανάμεσα στις δύο ομάδες!

  • ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ: Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά και για τις δύο ομάδες στην μάχη του τίτλου είναι αυτό, καθώς ο χαμένος θα μείνει αρκετά πίσω! Τόσο η Γιουβέντους αλλά και η Ρόμα δείχνουν σε καλό φεγγάρι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι πρωτευουσιάνοι, κάθε φορά που πηγαίνουν στο Τορίνο χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια! Για την ακρίβεια την τελευταία δεκαετία μετρά μία νίκη και 8 ήττες! Θα γίνει μάχη, ωστόσο περιμένουμε από την «γηραιά Κυρία» να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της. Ο άσος συνδυαστικά με το over 1.5, υπερδιπλασιάσει το ποντάρισμά μας!

  • ΛΑΝΣ – ΡΕΝ: Διπρόσωπη εμφανίστηκε η Λανς μεσοβδόμαδα στο ματς με την Μαρσέιγ. Κακή στο πρώτο μέρος, εξαιρετική στο δεύτερο, όπου και σκοράρε δύο γκολ, που της έδωσαν την ισοπαλία. Γενικότερα η Λανς βρίσκει δίχτυα εντός έδρας και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και στο ζόρικο ματς με την Ρεν. Η ομάδα της Βρετάνης έχει μείνει πολύ πίσω στην μάχη της τριάδας και θα ψάξει το μεγάλο διπλό. Σε κάθε περίπτωση το αμφίσκορο αποτέλεσμα καλοπληρώνει και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί!

  • ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. – ΛΕΟΥΒΕΝ: Με τον Λεγιέ στον πάγκο ανέβασε αισθητά την απόδοσή της, έπιασε τετράδα, αλλά στο ντέρμπι με την Μπριζ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς της πρωτοπόρου! Μεσοβδόμαδα ωστόσο αντέδρασε καλά κι απέκλεισε την συμπολίτισσα Σέρεγκ με 4-1 και επανήλθαν τα χαμόγελα. Η Λεούβεν είναι από τις ομάδες που παίζουν ανοιχτά παντού δεν κλείνονται και δεν είναι τυχάιο ότι σκοράρει σε όλα τα τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, καλοπληρωνει!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.