Betshow: Με νέο τεχνικό οι «Σουηβοί»

Νίκος Κουλιανός29 Ιανουαρίου 2020

Επανέναρξη Πρωταθλήματος και στη Β’ Γερμανίας. Ενα από τα πλέον ζόρικα και απρόβλεπτα Ευρώπης, καθώς όλες οι ομάδες είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Το βαρύ όνομα της κατηγορίας ωστόσο είναι η Στουτγάρδη. Οι «Σουηβοί», δεν έκλεισαν καλά τον πρώτο γύρο, καθώς βρέθηκαν τελικά στην 3η θέση. Κατά τη διάρκεια της διακοπής άλλαξαν προπονητή.

Στη θέση του Τιμ Βάλτερ, βρίσκεται πλέον ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο, που μέχρι πρότινος ήταν στις ακαδημίες της Χοφενχάιμ. Οσον αφορά το παιχνίδι της με την Χαϊντενχάιμ, σίγουρα ο άσος δεν παίζεται στο 1.60. Αν ήταν μάλιστα πριν την διακοπή θα πηγαίναμε στην κόντρα. Τώρα η βασική μας επιλογή στο ματς θα είναι το αμφίσκορο. Με μεγαλύτερο ρίσκο και το over!

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Εξοδος κινδύνου για την Μπριζ, που είναι στην κορυφή με +8 και δείχνει να ελέγχει απόλυτα το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Ωστόσο η αναμέτρηση στο Σαρλερουά έχει βαθμό δυσκολίας μεγάλο και δεν δικαιολογείται πουθενά ο καυτός φαβοριτισμός της. Οι γηπεδούχοι είναι 12 ματς αήττητοι και περιμένω να μεγαλώσουν το σερί τους, καθώς θα ρισκάρω με την ισοπαλία , που δεν χαλάει καμία πλευρά.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Η Γουέστ Χαμ έμπλεξε πάλι. Βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού. Ακόμα κι αυτό με την αήττητη εδώ και 40 παιχνίδια Λίβερπουλ. Τα «σφυριά» νοσούν αμυντικά, ενώ η Λίβερπουλ θα είναι φρέσκια καθώς έπαιξε με τη Σρούισμπερι με ρεζέρβες. Θεωρώ ότι θα χουμε καλό ματς και η βασική μας επιλογή θα είναι το g/g+over.

ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Στην Ιταλία βρισκόμαστε στη φάση των προημιτελικών. Ο αγώνας είναι μονός και νοκ άουτ και αν χρειαστεί θα πάμε παράταση και πέναλτι. Ο νικητής της αναμέτρησης θα βρει στα ημιτελικά την Νάπολι. Η Ίντερ δείχνει να μην είναι στα καλύτερά της, τον τελευταίο μήνα και χάνει έδαφος στη μάχη του τίτλου. Η Φιορεντίνα είναι στα πάνω της τελευταία καθώς η αλλαγή προπονητή την βοήθησε αρκετά. Θεωρώ ότι το g/g,έχει καλές τύχες να περάσει…

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ: Στο Κύπελλο Γαλλίας βρισκόμαστε στην φάση των 16 και τα παιχνίδια είναι μονά και νοκ άουτ. Η Μαρσέιγ βρίσκεται σταθερά σε τροχιά δεύτερης θέσης και αγνοεί την ήττα εδώ και μήνες. Ωστόσο, το ρόστερ της είναι μικρό και η κόπωση για κάποιους παίχτες είναι δεδομένη. Το Στρασβούργο παίζει καλά, χωρίς άγχος και προέρχεται από το εντυπωσιακό διπλό στο πριγκιπάτο. Θεωρώ ότι το g/g είναι καλοπληρωμένο και θα τιμηθεί.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τριάδα με γκολ

ΙΝΤΕΡ G/G – ΜΑΡΣΕΙΓ G/G – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ G/G

Δυάδα ρίσκου

ΜΠΡΙΖ Χ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2+G/G

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.