Betshow: Με… φόρα η Βρέμη

Νίκος Κουλιανός08 Φεβρουαρίου 2020

ΣΧΟΛΙΟ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών έχουμε σε αρκετά πρωταθλήματα, καθώς υπάρχουν ματς που μπορεί να κρίνουν ακόμα και την μάχη του τίτλου, παρότι βρισκόμαστε στις αρχές του Φλεβάρη. Η Πόρτο υποδέχεται την Μπενφίκα και σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών, ο τίτλος πηγαίνει στη Λισαβόνα. Στην Γερμανία η Μπάγερν έχει ήδη προσπεράσει και πείθει ότι σε περίπτωση νέας νίκης επί τη δεύτερης Λειψίας, ο τίτλος στην Γερμανία θα καταλήξει και πάλι στο Μόναχο. Μεγάλα ματς ωστόσο, έχουμε τόσο στην Ιταλία αλλά και την Ελλάδα. Το Ίντερ – Μίλαν και το ΑΕΚ –Παναθηναϊκός αναγκαστικά θα τραβήξουν τα βλέμματα πολλών ποδοσφαιρόφιλων. Πάμε να δούμε

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: Η Βρέμη μεσοβδόμαδα έδειξε ότι άδικα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Η νίκη πρόκριση επί της Ντόρτμουντ θεωρώ ότι της δίνει την κατάλληλη ψυχολογία για να πάρει το τρίποντο ανάσα επί της Ουνιόν. Οι γηπεδούχοι παίζουν κομπλέ ,σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα στερηθούν την κολώνα τους στην άμυνα Φρίντριχ που είναι τιμωρημένος. Ο άσος στο δίφραγκο, έχει στοιχηματική αξία, αν συνυπολογίσουμε το κακό πρόσωπο της Ουνιόν μακριά από το Βερολίνο, αλλά και το μεγάλο κίνητρο επιβίωσης για την Βρέμη.

ΟΙ ΑΣΟΙ: Η πρώτη μας επιλογή ,έρχεται από τον Γαλλικό Νότο και το ντερμπάκι μίσους ανάμεσα στη Νις και την Νιμ. Η Νίκαια βρίσκεται σταθερά σε καλό φεγγάρι, χάνει δύσκολα και βρίσκεται σταθερά στη μάχη της Ευρώπης. Η Νιμ διανύει την καλύτερη φάση της, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς μετρά δύο απανωτές νίκες, παρόλα αυτά δύσκολα να μεγαλώσει το σερί της,απέναντι στην ποιοτική Νις, άσος. Με μεγαλύτερο ρίσκο θα επιλέξουμε τον άσο της Σερκλ Μπριζ. Παρότι νωρίς παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο της χαρτί απέναντι στην ντεφορμέ Μαλίν. Η εικόνα της είναι καλή τελευταία ,ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Περιμένουμε η τύχη να της χαμογελάσει σε αυτό το ματς. Άσος ρίσκου. Σε μικρότερες αποδόσεις περιμένουμε από Μπεσίκτας και Γιουνγκ Μπόις να κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα. Για να πάρουμε αξιόλογη απόδοση μαζί με τον άσο θα κολλήσουμε δίπλα και το g/g, καθώς τόσο η Γκαζιαντέπ αλλά και Σιόν, μπορούν να βάλουν το λιθαράκι τους.

ΤΑ ΔΙΠΛΑ: Η Τραμπζονσπόρ μετά την χειμερινή διακοπή δείχνει η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τουρκίας. Ξεκούρασε το ταλαιπωρημένο ρόστερ της, επέστρεψαν πολλοί βασικοί τραυματίες της και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα έριξε πεντάρα στην Ερζουρούμ για το κύπελλο, επιβεβαιώνοντας την τρομερή της κατάσταση. Το ματς με την Γκεντσλέρ έχει βαθμό δυσκολίας, καθώς οι πρωτευουσιάνοι αντλούν δύναμη από το κοινό τους, ωστόσο περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να μας δώσει το διπλάκι της. Ακριβώς αντίθετη πορεία έχουμε για την Βασιλεία που ξεκίνησε νωθρά και με δύο ήττες στα ντέρμπι κορυφής μετά την διακοπή. Για να μην χαιρετήσει πρόωρα την μάχη του τίτλου περιμένουμε να βγάλει αντίδραση με την σταθερά μέτρια Ζυρίχη. Σε μεγαλύτερες αποδόσεις θα ρισκάρουμε με δύο ακόμα διπλά, που αξίζουν το ρίσκο τους, καθώς θεωρούμε τις αποδόσεις value. Οι συντηρητικοί μπορούν να κολλήσουν δίπλα ή το χινάρι ή να τα ποντάρουν με DNB. Πρόκειται για την Βαλένθια στην έδρα της Χετάφε και την Βίλεμ στην έδρα τη Αϊντχόφεν!

ΤΑ ΧΙΝΑΡΙΑ: Η πρώτη μας ισοπαλία έρχεται από την αγαπημένη μας Β΄ Ιταλίας και το «Ρενάτο Κιούρι». Η Περούτζια υποδέχεται την ασταμάτητη εδώ και τρεις μήνες Σπέτσια με στόχο να της βάλει ένα φρένο. Θεωρώ ότι δύσκολο έργο θα έχουν και οι δύο ομάδες. Για την ακρίβεια περιμένω να αλληλοεξουδετερωθούν και στο τέλος να φύγουν όλοι ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, που είναι και το πιο συχνό αποτέλεσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η δεύτερη ισοπαλία μας έρχεται από την Β Ισπανίας και το παιχνίδι της Λας Πάλμας με την Κάντιθ. Σε κακό φεγγάρι οι νησιώτες εδώ και μήνες, βολεύονται προς το παρόν με πολλές ισοπαλίες που την κρατάνε ωστόσο κοντά στην εξάδα. Η Κάντιθ είναι καλά τον τελευταίο μήνα καθώς μετρά μόλις μια ήττα στα 5 τελευταία ματς. Με ρίσκο θα πάρουμε κι εδώ την ισοπαλία. Θα κλείσουμε με τις ισοπαλίες στην Γαλλία και την αναμέτρηση της Ντιζόν με την Ναντ. Η Ντιζόν είναι σε καλύτερο φεγγάρι και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της,σε αντίθεση με την Ναντ που είναι σε κακό φεγγάρι και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να στρίψει το νόμισμα. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία κι εδώ.

ΤΑ ΓΚΟΛ:Πολλά τέρματα περιμένουμε αρχικά στο Στουτγάρδη – Άουε. Οι «Σουηβοί» είναι σε καλό φεγγάρι σκοράρουν εύκολα και ανοίγουν όλα τα παιχνίδια τους. Συντηρητικά κρατάμε το over,με ρίσκο το over 3.5!Καλό ματς περιμένουμε και στο «Αρτέμιο Φράνκι». Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Αταλάντα , που σκοράρει ακόμα και στον …ύπνο της. Θεωρώ ότι το g/g & over, έχει εξαιρετικές πιθανότητες να εμφανιστεί. Καλό ματς λογικά θα δούμε και στο «Σαράτσογλου». Το Φενέρ – Αλάνια είναι ντέρμπι κορυφής,καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τροχιά τίτλου. Κύριο χαρακτηριστικό τους, το εύκολο γκολ, συνεπώς η βασική μας επιλογή θα είναι κι εδώ ο…Combos. Τέλος, θα μας απασχολήσει και το παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Ντόρτμουντ. Ζευγάρι που... φωνάζει από μακριά ,ότι θα δούμε σκορ και θέαμα. Ξεκινάμε από το over 3,5 και φτάνουμε ακόμα και στο 7+ για τους πολύ… θαρραλέους.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στις τελικές μας επιλογές…

ΔΥΑΔΑ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. –ΝΙΣ

ΤΡΙΑΔΑ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΧΕΡΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ2

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G & OVER – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER 3,5 – ΦΕΝΕΡ G/G & OVER

TRIXIE

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ Χ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.