«Betshow»: Λάτσιο για φίλημα…

Νίκος Κουλιανός22 Απριλίου 2023

Βρισκόμαστε λίγες στροφές πριν από το φινάλε των πρωταθλημάτων και όλες οι ομάδες δίνουν τα ρέστα τους για να πετύχουν τους στόχους τους. Το κίνητρο έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα επιλογής σημείων. Το στοιχηματικό μας μενού έχει πολλά και σημαντικά ματς, ωστόσο ξεχωρίσαμε μια 4άδα για όλα τα γούστα!

- ΛΑΤΣΙΟ – ΤΟΡΙΝΟ: Τα φώτα μεσοβδόμαδα έπεσαν στην συμπολίτισσα Ρόμα με την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Europa League, ωστόσο τον τελευταίο μήνα, εντός συνόρων, η Λάτσιο είναι η ομάδα που κλέβει την παράσταση. Η Λάτσιο παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, ενώ μπροστά βρίσκει πλέον εύκολα το γκολ, όπως φάνηκε και με την Σπέτσια. Απεναντι στην ντεφορμέ μάλλον βαθμολογικά αδιάφορη Τορίνο, περιμένουμε ακόμα μια νίκη με άρωμα Champions League. Ο άσος συνδυαστικά με το over 1.5 φτάνει στο εξαιρετικό 2.50!

- ΜΑΙΝΤΖ – ΜΠΑΓΕΡΝ: Τρομερή η πορεία για την Μάιντζ εδώ και πολύ καιρό, καθώς με απανωτά θετικά αποτελέσματα, βρίσκεται στο κόλπο της 6άδας. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα σκοράρει ασταμάτητα και πείθει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Απέναντί της το πληγωμένο θηρίο του Μονάχου. Η Μπάγερν μετά τον αποκλεισμό της μεσοβδόμαδα έχει ως μοναδικό της στόχο το πρωτάθλημα για να σώσει ότι απέμεινε από την χρονιά. Περιμένω να βγάλει αντίδραση και θα κρατήσουμε ως βασική μας επιλογή το 2+g/g στο 2.80!

- ΛΑΝΣ – ΜΟΝΑΚΟ: Ματσάρα! Παιχνίδι με φόντο την 3η θέση είναι αυτό, καθώς τόσο η Λανς αλλά και η Μονακό, παίζουν το πιο σημαντικό παιχνίδια για να βγουν στο ερχόμενο Champions League. Η Λανς έχει την έδρα και τον αέρα τον 3 βαθμών, από τους Μονεγάσκους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έρχονται από σερί σημαντικών νικών και πείθουν ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Η Λανς μετά την ήττα από την Παρί, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και με όπλο τον Οπεντά (2.40)θα ψάξει τουλάχιστον την αποφυγή ήττας. Η Μονακο με αιχμή του δόρατος ταξιδεύει στον Γαλλικό Βορρά μόνο για το τρίποντο. Δεν θα ψάξουμε για νικητή, καθώς το g/g+over στο 2.10 μας καλύπτει!

- ΟΥΜΡΑΝΙΓΙΕΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Η νεοφώτιστη Ουμρανιγιερσπορ κάνει πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Παλεύει όλα τα ματς στα ίσα, σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, αλλά η άμυνά της σε όλα τα παιχνίδια την προδίδει. Αναμένεται παλέψει και το ματς με την μεγάλη της αντίπαλο, χωρίς άγχος και ότι βγει, ποντάροντας στην έδρα και το αίσθημα επιβίωσης. Η Μπεσίκτας δεν κατάφερε να μεγαλώσει το ασύλληπτο σερί της στην Τραπεζούντα, καθώς έμεινε στο μηδέν. Πλέον δεν έχει περιθώριο για νέα γκέλα αν θέλει να μείνει στο κόλπο της δεύτερης θέσης. Το 2+g/g στο 2.70 θα είναι η τελική μας επιλογή με τον Αμπουμπακάρ να είναι ο anytime scorer στο 2.70!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.