Betshow: Κύπελλο στο προσκήνιο

Metrosport Team04 Μαρτίου 2020

Χωρίς ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αλλά με πολλά και σημαντικά παιχνίδια κυπέλλου ανά την Ευρώπη θα πορευτούμε, καθώς έχουμε φτάσει στις περισσότερες χώρες λίγο πριν τον τελικό και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Σπουδαία ματς Κυπέλλου έχουμε και εντός συνόρων, καθώς τα παιχνίδια σε Τούμπα και ΟΑΚΑ, αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες, πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ: Ημιτελική φάση με διπλά ματς, όπου ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι δύο ομάδες για το Πρωτάθλημα κατέβασαν εναλλακτικές ενδεκάδες και το πλήρωσαν, καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν Πανιώνιο και Ατρόμητο αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες στο Πρωτάθλημα είχαν ένα επεισοδιακό ματς που έληξε με 1-1, παρότι ο Αρης έπαιζε με δέκα παίκτες για μεγάλο διάστημα. Από τότε, φυσικά η ΑΕΚ άλλαξε τεχνικό και δείχνει πολύ πιο σοβαρή. Ο Άρης με τον Ενινγκ έχει πλάνο, αλλά το λείπει το βάθος στο ρόστερ του. Σε κάθε περίπτωση η απόδοση στον άσο είναι για κλάματα. Θα επιλέξουμε τα γκολ, για την ακρίβεια το 2-3 γκολ, που καλύπτει όλα τα πιστεύω μας στον αγώνα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.: Παιχνίδι νοκ άουτ στην φάση των 8 στο Γερμανικό κύπελλο. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα χουμε παράταση κι αν χρειαστεί και πέναλτι. Η Λεβερκούζεν είναι σε τρομερό φεγγάρι.

Εμεινε όρθια και στο ζόρικο ματς με την Λειψία και πείθει ότι την δεδομένη στιγμή μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Σε καλό φεγγάρι ωστόσο δείχνει και η Ουνιόν, που δεν έχει να χάσει και πολλά από το ματς. Έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ και θα παίξει χωρίς άγχος. Η πρώτη μας σκέψη είναι το αμφίσκορο, μετά κοιτάμε προς έδρα πλευρά.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ: Ημιτελική φάση έχουμε και στην Τουρκία. Τα ματς είναι διπλά και ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Αντάλιασπορ είναι σε τρομερό φεγγάρι από την αρχή του έτους και μετά. Είναι αήττητη εννιά ματς σερί σε όλες τις διοργανώσεις, ξέφυγε από την ουρά και βλέπει το Κύπελλο σαν μεγάλη πρόκληση. Αν θέλει να χει ελπίδες πρόκρισης στον μεγάλο τελικό οφείλει τουλάχιστον να κερδίσει στην έδρα της. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην πιο ποιοτική Αλάνια, αλλά σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει τον κόπο.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Τόσο η Αϊντραχτ αλλά και η Βέρντερ δεν είχαν παιχνίδι το Σαββατοκύριακο και θα εμφανιστούν λογικά φρέσκες στην μεταξύ τους σύγκρουση. Για την Άιντραχτ το κύπελλο είναι διέξοδος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς είναι ακόμα αρκετά πίσω για την εξάδα. Για την Βέρντερ είναι σίγουρα πολυτέλεια καθώς μάχεται ν αποφεύγει τα χειρότερα, ωστόσο είναι τόσο απρόβλεπτη ως ομάδα που είναι ικανή για όλα. Με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα αλλά πίσω θυμίζουν Ελβετικό τυρί, θα κρατήσουμε πιο συντηρηικά τα g/g+over,με ρίσκο και over 3.5!

ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ιστορικό ματς για τη Μιραντές, η οποία θέλει ν’ ανατρέψει το 2-1 στο «Ανοέτα» και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σ’ έναν τελικό Κυπέλλου. Το ματς σαφώς κι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς η Σοσιεδάδ τη δεδομένη στιγμή είναι μια από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της La Liga. Περιμένω το γρήγορο γκολ , για να πάρουμε το καλοπηρωμένο over!

ΛΥΩΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Στα ημιτελικά βρισκόμαστε και στην Γαλλία. Τα ματς ωστόσο είναι μονά και νοκ άουτ. Αν χρειαστεί θα χουμε παράταση και πέναλτι. Η Λυών των τελευταίων ημερών είναι ομάδα από τα παλιά, έχει ψυχολογία και με άμυνα μπετόν πήρε μεγάλες νίκες με Γιουβέντους και Σεντ Ετιέν. Η Παρί τα θέλει όλα εντός συνόρων ενισχύεται με την επιστροφή του Νεϊμάρ, ωστόσο θεωρώ πολύ δύσκολο το έργο της. Με πολύ ρίσκο θα κοντράρω τους πρωτευουσιάνους και θα πάμε στο 1Χ…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

Δυάδα ρίσκου

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΛΥΩΝ 1Χ

Τριπλέτα με γκολ

ΑΕΚ 2- 3 ΓΚΟΛ – AΪNΤΡΑΧΤ G/G+OVER – ΜΙΡΑΝΤΕΣ OVER

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.