BETSHOW: Κρας τεστ με Γεωργία

Νίκος Κουλιανός31 Μαρτίου 2021

Η 3η αγωνιστική για τα προκριματικά του Μουντιάλ «κλέβει σήμερα την παράσταση» στο στοιχηματικό μας μενού. Ειδικά η αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Γεωργία, θα μας απασχολήσει τόσο αγωνιστικά αλλά και στοιχηματικά. Για την ακρίβεια η Ελλάδα μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Γρανάδα με την Ισπανία, δίνει ένα δυνατό κρας τεστ απέναντι στη Γεωργία.

Μια αναμέτρηση με βαθμό δυσκολίας, καθώς η Εθνική μας καλείται πλέον να δημιουργήσει, κοινώς να …κάνει παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει βελτιωμένη με καλό ρόστερ και νέο προπονητή. Ο Βίλι Σανιόλ έχει συγκροτήσει μια δυνατή ομάδα όπως φάνηκε τόσο με την Σουηδία αλλά και την Ισπανία. Έχασε οριακά από τα δύο θεωρητικά φαβορί του ομίλου και η Ελλάδα οφείλει να δείξει με την σειρά της, ένα διαφορετικό προφίλ για να πάρει το τρίποντο. Ο άσος θεωρώ ότι μόνο συνδυαστικά με το under 3.5, έχει αξία. Ως ειδικό Bet θα ποντάρουμε στο να σκοράρει ο… οικοδεσπότης, λόγω Τούμπας, Χρήστος Τζόλης!

-ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖ. – ΓΑΛΛΙΑ: Είναι ξεκάθαρο ότι η Βοσνία με νέο προπονητή τον Ιβάιλο Πέτεφ ψάχνεται και δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Το έδειξε τόσο με την Φιλανδία, αλλά και στο φιλικό της Κυριακής με την Κόστα Ρίκα. Το έργο της απέναντι στην Γαλλία είναι τρομερά δύσκολο και θεωρώ ότι δύσκολα θ αντέξει τα πυρά από τον Μπαμπέ και την παρέα του. Αν μάλιστα αυτή την φορά οι τρικολόρ είναι στοιχειωδώς έυστοχοι το διπλό συνδυαστικά με το over, μάλλον θα περάσει εύκολα! Πιθανός σκόρερ και πάλι ο Εμπαπέ.

-ΑΥΣΤΡΙΑ – ΔΑΝΙΑ: Ντέρμπι κορυφής είναι αυτό, καθώς συγκρούονται οι δύο πιο ισχυρές ομάδες του 6ου ομίλου. Τόσο η Αυστρία αλλά και η Δανία έχουν όλες τις προϋποθέσεις, την ποιότητα αλλά και την εμπειρία να κόψουν το νήμα στις δύο πρώτες θέσεις. Οι γηπεδούχοι έδειξα στα πρώτα τους παιχνίδια, αμυντικά θέματα, καθώς δέχτηκαν γκολ ακόμα και στο ματς με τα νησιά Φερόε. Η Δανία στο ξεκίνημα είναι εντυπωσιακή και πηγαίνει στην Βιέννη με κεκτημένη ταχύτητα μετά το 8-0 επί της Μολδαβίας. Θεωρώ ότι η βάση μας είναι το αμφισκορο και προχωράμε…

-ΑΓΓΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ: Η Αγγλία έχει χτίσει τρομερή παράδοση με την Πολωνία, καθώς παραμένει αήττητη στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 1973!Εκτοτε μετρά ένα τρομερό σερί 10-6-0! Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ έχει γενικότερα τρομερή συνέπεια στα παιχνίδια προκριματικών καθώς έφτασε τα 23 παιχνίδια χωρίς ήττα! Οι πιο σημαντικές απουσίες για τα «λιοντάρια» είναι οι Σάκα και Ράσφορντ. Στον αντίποδα η Πολωνία με τον Πάουλο Σόουζα, δείχνει να ψάχνεται ακόμα αγωνιστικά, αλλά διαθέτει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά. Ο Λεβαντόφσκι θα είναι εκτός, αλλά ως ομάδα μπορεί να βγάλει γκολ και στο Λονδίνο! Ξεκινάμε με το αξιόλογο g/g και προχωράμε στη συνέχεια συνδυαστικά και τον άσο!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.