Betshow: Κομμένο και ραμμένο για γκολ το Φιορεντίνα-Λάτσιο!

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2022

Όλη η Ευρώπη στη σέντρα και το τζάμπολ!Το Betshow.com σας βάζει στο πολύ γεμάτο πρόγραμμα της ημέρας με επιλογές για όλα τα γούστα (και τα πορτοφόλια).

Οι Φώτης Πλιάκος και Παναγιώτης Σωτηρόπουλος συμφωνούν στο Betshow.com πως ο αγώνας της Φιορεντίνα με τη Λάτσιο στο Αρτέμιο Φράνκι είναι… κομμένος και ραμμένος για γκολ και επιλέγουν GG&Over με έμφαση και στο νέο απόκτημα των «Βιόλα» για την αντικατάσταση του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην επιθετική τους γραμμή!

Ο Νίκος Κουλιανός έχει ξεχωρίσει στο Betshow.com ένα δυνατό αουτσάιντερ με καλή ψυχολογία και σπουδαίες μεταγραφικές ενισχύσεις.

Ο Γιώργος Μάντζιος έχει εντοπίσει στο Betshow.com την… αγάπη δύο ομάδων στα κόρνερ, περιμένοντας ένα repeat του αγώνα του πρώτου γύρου!

Ο Θανάσης Κυλώνης εξηγεί στο Betshow.com την επιλογή του στη νίκη της γηπεδούχου που θα έχει ξανά τον κόσμο στο πλευρό της, καλές μεταγραφικές ενισχύσεις και αντίπαλο χωρίς τα δύο καλύτερά του «όπλα».

Ο Γιώργος Πετρίδης αναλύει στο Betshow.com πώς και γιατί προχωρά στην επιλογή μιας χαμένης ομάδας στο ντέρμπι που πέρασε, η οποία ούσα ποιοτικότερη από την σημερινή της αντίπαλο ετοιμάζεται να επιβεβαιώσει πως είναι σε «καλό φεγγάρι».

Στο Betshow.com θα βρείτε και σήμερα τις «ζουμερές» επιλογές Καρτάκια και Φρουρού απ’ όλο το πρόγραμμα της ημέρας, όπως και τα… διαμαντάκια που βγάζει το πάντα φορμαρισμένο Live Chat.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.