BETSHOW: Κλειδώνει την Ευρώπη…

Νίκος Κουλιανός25 Ιουλίου 2020

Το φινάλε σε Τουρκία και Πορτογαλία έχει την τιμητική του στο σημερινό μας στοιχηματικό μενού και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, επιτέλους θα βρουν κατόχους. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά την πεντάδα που θα μας απασχολήσει…

  • ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον. Χωρίς περιττά σχόλια η Φαμαλικάο κερδίζει την αδιάφορη Μαρίτιμο και βγαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Ευρώπη. Για να τα καταφέρει οφείλει μέσα σ όλα να σπάσει και μια δυσμενή παράδοση που έχει, κάθε φορά που πηγαίνει στη Μαδέιρα. Παρότι θα υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, θεωρώ ότι δεν θα κάνει νέο δώρο στη Ρίο Άβε και θα κλειδώσει το Europa League.

  • ΓΚΕΖΝΤΕΠΕ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον έχουμε και στη Σμύρνη. Η Σίβασπορ βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, καθώς με νίκη εξασφαλίζει μια θέση για τα προκριματικά του Champions League. Βάση φόρμας και κινήτρου, θεωρώ ότι δεν θα χει πρόβλημα. Ίσως χρειαστεί ωστόσο δύο γκολ για να αισθάνεται σίγουρη, καθώς η Γκεζτέπε, βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, αλλά το γκολάκι μπροστά το βγάζει.

  • ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Η Καϊσέρι ουσιαστικά είναι με το …ενάμισι πόδι στην Β Τουρκίας. Δεν της αρκεί μια νίκη επί της Τραμπζονσπόρ ,αλλά θέλει την ίδια ώρα να μην κερδίσουν οι 3 ομάδες που είναι από πάνω της και ειδικά η Ρίζεσπορ και και η Ντενίζλισπορ, θέλει να ηττηθούν! Η Τραμπζόν από την πλευρά της θέλει έναν βαθμό για να κατακτήσει την 2η τιμητική θέση στο πρωτάθλημα. Περίεργο θα είναι το ματς, ωστόσο περιμένω να δω σκορ και θέαμα, καθώς οι δύο ομάδες παίζουν πάντα ανοιχτά και με επιθετική φιλοσοφία, g/g & over!

  • ΜΠΡΑΝ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ: Η Μπραν ξεκίνησε την χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες, ωστόσο βρίσκεται ήδη εκτός τίτλου και βασικός της στόχος είναι η 3η θέση! Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πολλές απρόσμενες γκέλες και δεν έχει εκμεταλλευτεί στο απόλυτο την δύναμή της ,που είναι η έδρα της. Απέναντι στην Κρίστιανσουντ, περιμένω να επιστρέψει στα τρίποντα, καθώς οι φιλοξενούμενοι τον τελευταίο μήνα, βγάζουν πολλά αμυντικά προβλήματα, άσος σε αξιόλογα επίπεδα.

  • ΝΑΠΟΛΙ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Η Νάπολι γνώρισε την ήττα μετά από πολύ καιρό στην Πάρμα και ο απαιτητικός Γκατούζο έβαλε πάλι τις φωνές. Το σίγουρο είναι ότι κρατά όλη την ομάδα σε εγρήγορση και περιμένω να βγάλει και πάλι το καλό της πρόσωπο απέναντι στη Σασουόλο. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν σε όλα τα ματς φουλ επίθεση, σκοράρουν εύκολα και όλα τα παιχνίδια τους μετά την καραντίνα είναι g/g & over. Ακόμα ένα λοιπόν…
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.