Betshow: Κάποιος να την σταματήσει

Νίκος Κουλιανός13 Φεβρουαρίου 2021

Μία 7άδα για όλα τα γούστα και βαλάντια ξεχωρίσαμε από το σημερινό μας μενού. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς!

- ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Η Ντόρτμουντ με τον Επί Τέρζιτς συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις και δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Γνώρισε ακόμα μία ήττα από την φορμαρισμένη Φράιμπουργκ κι απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την τετράδα! Η Χοφεναχάιμ είναι μια ομάδα που αγωνίζεται με αφέλεια και με στόχο να βάλει ένα παραπάνω από τον αντίπαλό της. Η προιστορία έχει 5 συνεχόμενα παιχνίδια over, ενώ τα 4 από αυτά έληξαν g/g+over! Με λίγο ρίσκο παραπάνω κρατάμε και το g/g+over 3.5!

- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ –ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Κεντάει η Τραμζπόν! Η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Τουρκίας τον τελευταίο μήνα, έχει βάλει πλώρη προς την κορυφή, καθώς βρίσκεται πλέον στο -6! Το ματς με την Γκαζιαντέπ έχει βαθνμό δυσκολίας, ωστόσο πάμε με την φόρμα και την ποιότητα της «Μπορντομαβιλέρ»!Ο άσος στο 1.70 είναι τίμιος, με over 1.5 διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

- ΛΕΣΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ματσάρα έχουμε στο «King Power», καθώς η φετινή Λέστερ βρίσκεται σταθερά στο κλαμπ των μεγάλων και δείχνει ότι δύσκολα θα ξεκολλήσει. Η Λίβερπουλ έχει το …όνομα, αλλά και την παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια τους, ανεξαρτήτου έδρας. Το άσχημο είναι ότι δέχεται εύκολα το γκολ στα τελευταία της παιχνίδια. Το χ2+g/g, καλύπτει τα θέλω μας!

- ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ντέρμπι μίσους έχουμε στον Ιταλικό Νότο,με την Νάπολι μεσοβδόμαδα να αποκλειεται από τον τελικό κυπέλλου, τα αγωνιστικά της προβλήματα να παραμένουν σημαντικά (Μανωλάς, Κουλιμπαλι, Μέρτενς) και τον Γκατούζο να είναι σταθερά υπ ατμόν. Η Γιούβε πήγαινει στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» με κεκτημένη ταχύτητα, παίζει καλά και το πιο σημαντικό έχει βρει ρυθμό. Πάμε με τον Ρονάλντο και την παρέα του, ακόμα κι αν χρειαστεί η Γιούβε να βάλει πάνω από ένα γκολ!

- ΝΤΑΝΚΕΡΚ – ΝΑΝΣΙ: Παιχνίδι που φωνάζει από μακριά για ισοπαλία είναι αυτό. Η Δουνκέρκη έχει συμμαζέψει και πάλι την άμυνά της και μαζεύει πονταλάκια με τα …πολύτιμα 0-0! Στον αντίποδα η Νανσί προέρχεται από την κομβική της νίκη επί της Πο, μετά από 5 κολλητές ισοπαλίες και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Περιμένω κλειστό ματς, με τακτική και σκοπιμότητα. Αν βοηθήσει και η ροή του αγώνα στο τέλος θα φύγουν από το γήπεδο, ικανοποιημένοι κι εμείς με την…ισοπαλία!

- ΣΕΒΙΛΛΗ – ΟΥΕΣΚΑ: Κάποιος να την σταματήσει! Σε τρομερή κατάσταση η Σεβίλλη καθώς βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση! Μετρά 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με επιμέρους σκορ 17-1! Μεσοβδόμαδα «καθάρισε» με 2-0 και την Μπαρτσελόνα για το Copa del Rey και βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό!Η Ουέσκα παλεύει όσο μπορεί τα παιχνίδια της, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο άσος συνδυαστικά με under 3.5, υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας!

  • ΣΙΟΝ – ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ: Η Σιόν τα δωσε όλα μεσοβδόμαδα στο κύπελλο ,παίζοντας με παίχτη λιγότερο απέναντι απέναντι στην Ααράου, ωστόσο λύγισε στην παράταση. Το πρόβλημά της είναι σταθερό. Δέχεται γκολ για πλάκα. Στον αντίποδα η Σεντ Γκάλεν ψάχνει με…τρέλα εδώ και λίγα ματς την επιστροφή της στις νίκες χωρίς επιτυχία. Ωστόσο στο 2-2 με την Σερβέτ έδειξε πολύ καλά δείγματα. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινά από το 1-1 και περιμένουμε ακόμα ένα γκολ για να περάσει ο combos, που εμφανίζεται σχεδόν διαρκώς στα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΦΩΤΟ ΒΕΤΤΥ

ΛΕΖΑΝΤΑ: Νίκο μου βλέπω γκολ γκολ και το Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.