Betshow: Η Ρώμη… στα δύο

Νίκος Κουλιανός26 Ιανουαρίου 2020

Έχουμε πραγματικά μεγάλα παιχνίδια στο σημερινό μας στοιχηματικό μενού και η αλήθεια είναι ότι αρκετά από αυτά θα μας απασχολήσουν σοβαρά. Ωστόσο το μεγαλύτερο όλων θεωρώ ότι γίνεται στο «Ολίμπικο». Εκεί συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι, που είναι ωστόσο υποχρεωμένοι να συνυπάρχουν στην ίδια πόλη. Αγωνιστικά η Λάτσιο δείχνει σε καλύτερο φεγγάρι, ωστόσο σε τέτοια ματς η φόρμα πάει περίπατο. Παραδοσιακά οι δύο ομάδες σκοράρουν και το ίδιο περιμένουμε και στο σημερινό ντέρμπι. Λογικά θα δούμε ακόμα ένα γκολ για να πάρουμε το αξιόλογο combo!

ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ:Παιχνίδι με φόντο την εξάδα είναι αυτό. Η Ξάνθη έδειξε καλά δείγματα με τον Άρη εκτός έδρας παρά την ήττα της. Ποντάρει πολλά στην έδρα και βρίσκει τον ΌΦΗ στα κάτω του και παραδοσιακά αδύναμο μακριά από την Κρήτη. Περιμένω ματς τακτικής, ωστόσο το μισό γκολ αν χρειαστεί περιμένω να το βάλει η έδρα, άσος!

ΓΚΕΖΤΕΠΕ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Θα χουμε εγκαίνια γηπέδου στο νέο γήπεδο της Γκεζτέπε. Η Σμύρνη θα έχει γενικότερα πανηγυρική διάθεση, καθώς η Μπεσίκτας είναι παραδοσιακά εμπορικός αντίπαλος. Σε κάθε περίπτωση περιμένω καλό ματς και από τις δύο ομάδες. Ξεκινάμε από το 1-1 και φτάνουμε στον combo, καθώς δεν θα μας απασχολήσει καθόλου ο νικητής.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Η Βέρντερ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο 2020, καθώς πήρε μεγάλο διπλό στο Ντίσελντορφ, ενώ η Χοφενχάιμ έκανε χαρακίρι με την ‘Αιντραχτ εντός έδρας. Σε κάθε περίπτωση οι δύο ομάδες έχουν ένα τρομερό σερί την τελευταία δεκαετία στη Βρέμη, καθώς μετρούν 10 σερί αμφίσκορα, ενώ τα μισά ήταν και over. Περιμένουμε ακόμα ένα καλό ματς λοιπόν και θα πάρουμε τον …combo!

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Για έναν παράξενο και ανεξήγητο λόγο η Γαλατάσαραϊ όταν παίζει στο Ικόνιο σεληνιάζεται. Είτε είναι καλά η ίδια, είτε η Κόνιασπορ παίζει μπαλάρα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η Γαλατά φεύγει με το διπλό από το αγαπημένο της Ικόνιο. Ο ορισμός του εξοχικού την τελευταία δεκαετία, καθώς μετρά 0-2-5! Αν θέλει να μπει έστω και από μακριά στην μάχη του τίτλου, οφείλει να είναι αλάνθαστη και λογικά θα μας δώσει το διπλάκι, στο αγαπημένο της Ικόνιο.

ΛΙΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Η Λιλ είναι από τις ομάδες που ζορίζουν την Παρί ακόμα κι αυτά τα χρόνια της παντοκρατορίας της. Θυμίζουμε ότι πέρσι την είχε κερδίσει με το εντυπωσιακό 5-1!Σενάριο που δεν πρόκειται να εμφανιστεί την δεδομένη στιγμή ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η Λιλ είναι κουρασμένη, ενώ η Παρί εδώ και λίγο καιρό είναι πραγματικά ανίκητη. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι μπορεί να δεχτεί ένα γκολ για να πάρουμε το 2 & g/g συνδυαστικά.

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το μεγάλο ντέρμπι της δικής μας Superleague, γίνεται στο ΟΑΚΑ. Είναι από τα ματς .όπου ο αήττητος Ολυμπιακός μπορεί να κάνει γκέλα, καθώς η ΑΕΚ είναι καλά με τον Καρέρα στον πάγκο και δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, σε αντίθεση με τους ερυθρόλευκους που δεν θα χουν τους σημαντικούς Σεμέδο και πιθανότατα του Ποντένσε. Περιμένω γκολ και από τις δύο πλευρές και η βασική μας επιλογή θα είναι το αμφίσκορο. Για μεγαλύτερη απόδοση θα πάμε με το 1Χ & g/g.

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Η Νάπολι έβαλε ένα φρένο στον αγωνιστικό της κατήφορο στον θεσμό του κυπέλλου μεσοβδόμαδα, όπου και απέκλεισε την Λάτσιο. Χαμόγελα μετά από μήνες στον Ιταλικό Νότο, ωστόσο τα προβλήματα και πάλι είναι πολλά για τον Γκατούζο και η Γιουβέντους ο δυσκολότερος αντίπαλος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει σαν... πολυβόλο και περιμένουμε να κάνει το καθήκον του και το «Σαν Πάολο». Διπλό συντηρητικά, από κοντά και το over, με Κριστιάνο Ρονάλντο ρισκαδόρικα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ G/G & OVER

ΤΡΙΑΔΑ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ OVER – ΒΕΡΝΤΕΡ G/G & OVER

TRIXIE

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΡΙ 2 & G/G – AEK 1X & G/G

Καλό βόλι...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.