Betshow: Η Γιούβε κόντρα στην παράδοση

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2020

Το μεγάλο ντέρμπι στο «Ολίμπικο» δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς η Γιουβέντους πηγαίνει σε μια έδρα που ζορίζεται διαχρονικά τα τελευταία χρόνια. Τελευταίο της διπλό χρονολογείται τη σεζόν 2013 -2014! Αρκετά τα προβλήματα της Ρόμα μεσοεπιθετικά, κυρίως με Μκιταριάν και Τζανιόλο, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο Μπεντανκούρ. Με ρίσκο διπλό, πιο συντηρητικά πάμε με το Χ2 & g/g, καλύπτοντάς και το ενδεχόμενο της γκέλας.

ΤΟΡΙΝΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ωραίο ματς περιμένουμε στο Τορίνο. Η Τόρο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό στη Ρώμη θέλει ανάλογη συνέχεια. Απέναντί της η τρομερή Μπολόνια που σκοράρει ακόμα και όταν δεν παίζει καθώς μετρά 12 σερί g/g. Μαζί μας και η παράδοση καθώς η δύο ομάδες μας προσφέρουν τα τελευταία χρόνια σκορ και θέαμα, g/g & over λοιπόν.

ΒΕΡΟΝΑ – ΤΖΕΝΟΑ: Ισορροπημένο ζευγάρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από μεγάλες νίκες και βασικός τους στόχος είναι ν αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στο μεταξύ τους παιχνίδι περιμένουμε να μιλήσει η σκοπιμότητα και αν βοηθήσει η ροή του αγώνα, στο τέλος να δούμε ισοπαλία. Άλλωστε ο βαθμός την δεδομένη στιγμή δεν χαλάει καμία πλευρά.

ΝΤΙΖΟΝ – ΛΙΛ:Η Ντζιόν είναι μια ομάδα που ποντάρει από την αρχή της χρονιάς πολλά στην έδρα της. Εκεί βρίσκει σχεδόν πάντα το γκολ και ζορίζει τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Η Λιλ σαφώς και είναι το φαβορί, ωστόσο θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να πάρει το τρίποντο. Συντηρητικά κρατάμε το αμφίσκορο και στην συνέχεια το Χ2 & g/g!

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ: Ξεκάθαρο φαβορί η Ζιλ Βιθέντε που παίζει από την αρχή της χρονιάς καλό ποδόσφαιρο. Είναι απρόσεχτη ωστόσο στα περισσότερα παιχνίδια της και σπάνια κρατά πίσω το μηδέν. Η Μπελενέσνες παρότι έχει θέματα ανασταλτικά σκοράρει στα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια. Θεωρώ ότι το g/g, σε αποδόσεις διπλασιασμού,αξίζουν της προσοχής μας.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πάρει τον αέρα της Ένωσης τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η απόδοση στον άσο δεν είναι για τα γούστα μας. Δεν λέει άλλωστε και τον βαθμό δυσκολίας στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του, να κάνει φάσεις και να σκοράρει, αλλά πάλι δύσκολα να κρατά πίσω το μηδέν, όπως έγινε άλλωστε σ όλα τα ντέρμπι μέχρι στιγμής. Αξίζει το αμφίσκορο κι εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΒΕΡΟΝΑ Χ – ΤΟΡΙΝΟ G/G

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΛΙΛ G/G - ΠΑΟΚ G/G - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ G/G

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.