Betshow: «Γκαζώνει» η Βιγιαρεάλ

Νίκος Κουλιανός02 Φεβρουαρίου 2020

Η ποσότητα των σημερινών αγώνων δεν είναι ίδια με την χθεσινή, ωστόσο οι επιλογές είναι πάλι αρκετές. 

Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε τις τελικές μας επιλογές.

• ΒΙΛΕΜ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ: Η Βίλεμ είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η μεγάλη αποκάλυψη στην Ολλανδία. Η πορεία της μόνο τυχαία δεν είναι και δίκαια φιγουράρει στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Με την δύναμη του Τίλμπουργκ, αλλά και την δεδομένη αγωνιστική αδυναμία της Χέρακλες μακριά από το Άλμελο, αξίζει να ποντάρουμε τον άσο κοντά στο δίφραγκο.

• ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Η Γκαζιαντέπ δεν μπήκε καλά μέσα στο 2020 καθώς μετρά μόνο ήττες στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να σκοράρει σε κανένα από αυτά. Μέσα στην έδρα της βγάζει ωστόσο άλλη δυναμική και συνήθως βρίσκει δίχτυα. Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι οι σημαντικές επιστροφές των Κειλάν και Ντιαρά. Η Σίβασπορ παίζει όλα τα ματς με τον αέρα του πρωτοπόρου και περιμένουμε ακόμα μια…αρχηγική εμφάνιση. Διπλό με ρίσκο, συντηρητικά κρατάμε το Χ2 & G/G.

• ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΒΕΡΠ: Θα μας απασχολήσει και το ντέρμπι κορυφής στο Βέλγιο. Η Μπριζ είναι το λογικό φαβορί, ωστόσο η απόδοση στον άσο είναι τουλάχιστον απαγορευτική. Θα στραφούμε αναγκαστικά στα γκολ, καθώς περιμένουμε σκορ και θέαμα. Θα βοηθήσει και η ομάδα του Μπόλονι, που έχει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά. Πάμε με το αξιόλογο combo λοιπόν, g/g & over!

• ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ: Μεγάλο ντέρμπι έχουμε και εντός συνόρων. Ο πιο φορμαρισμένος του πρωταθλήματος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που σκοράρει ασταμάτητα ακόμα και στις μέτριες βραδιές του. Η βασική μας επιλογή θα είναι το καλοπληρωμένο αμφίσκορο, που αγγίζει τις δύο μονάδες και θεωρώ ότι είναι value!

• ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σε τρομερή κατάσταση εδώ και καιρό η Βιγιαρεάλ που μετρά 7 νίκες στα 8 τελευταία της παιχνίδια. Ενισχύεται με την επιστροφή του Μορένο, ενώ μεσοβδόμαδα απέκτησε τον Πάκο Αλκάθερ. Είναι ξεκάθαρο ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» γκαζώνει για να προλάβει μια θέση στην Ευρώπη. Η Οσασούνα μακριά από την Παμπλόνα χάνεται και ο άσος στο 1,80 είναι τίμιος.

• ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Η Σανταντέρ είναι κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας και δείχνει ότι δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι. Υποδέχεται την βασίλισσα της ισοπαλίας εκτός έδρας Αλκορκόν, που παίζει σε όλα τα ματς πρώτιστα να μην χάσει. Το ματς φλερτάρει έντονα με την ισοπαλία και αν μας βοηθήσει η ροή του αγώνα, ίσως την δούμε και στο τέλος του αγώνα.

• ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤ. – ΧΕΡΕΝΦΕΝ: Η Φορτούνα Σιτάρντ αν έχει να επιδείξει κάτι ως τώρα στο πρωτάθλημα είναι μαχητικότητα στην έδρα της, όπου και σκοράρει σχετικά εύκολα. Η Χέρενφεν από την πλευρά της έχει ποιότητα και μετρά 9 συνεχόμενα g/g. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινά από το 1-1 και προχωράμε,ελπίζοντας να δούμε κάτι ανάλογο με το περσινό 2-4!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΔΥΑΔΑ

ΒΙΛΕΜ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

ΤΡΙΑΔΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G - ΧΕΡΕΝΦΕΝ G/G & OVER - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ GG & OVER

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.