«Betshow»: Φινάλε με συγκινήσεις…

Νίκος Κουλιανός27 Μαΐου 2023

- Φτάσαμε λίγο πριν το νήμα σε αρκετά πρωταθλήματα, καθώς βιώνουμε την τελευταία ή την προτελευταία αγωνιστική στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αναμένονται συγκινήσεις και φυσικά πολύ σασπένς σε κάποια από αυτά. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό μας μενού, όπου δεσπόζει το φινάλε της Bundesliga.

- ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Τα δεδομένα είναι απλά για την Στουτγάρδη. Κερδίζει και δεν την ενδιαφέρει κανένα άλλο αποτέλεσμα, ούτε οι συνδυασμοί και οι ισοβαθμίες με άλλες ομάδες. Οι «Σουηβοί» δείχνουν καλά το τελευταίο διάστημα, με τον Χένες στον πάγκο παίζουν καλά, σκοράρουν εύκολα, αλλά δέχονται γκολ σε κάθε ματς. Η Χοφενχαίμ πηγαίνει στην γειτονική Στουτγάρδη άνετη, χαλαρή αλλά σε καλή κατάσταση για να κάνει το παιχνίδι της. Εκτός έδρας ωστόσο είναι αδύναμη και περιμένω Να λυγίσει. Κρατάμε τον άσο συνδυαστικά με το g/g και φτάνουμε στο εξαιρετικό 2.80!

Τριπλέτα Γαλλίας

ΛΥΩΝ – ΡΕΜΣ: Η Λυών δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Οφείλει να κάνει το 2 στα 2 και την ίδια ώρα να κάνουν γκέλες Ρεν και Λιλ. Το ματς με την Ρεμς δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι φιλοξενούμενοι, παίζουν χωρίς άγχος και δεν χαρίζονται σε κανέναν. Ο άσος συνδυαστικά με το over υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας. Πιθανός σκόρερ φυσικά ο ανεβασμένος Λακαζέτ.

- ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΠΡΕΣΤ: Η Μαρσέιγ μετά την ήττα από την Λιλ, είναι μάλλον αδιάφορη καθώς χάθηκε το τρένο της 2ης θέσης. Θέλει να κλείσει με χαμόγελα μπροστά στο κοινό της, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει χωρίς άγχος εδώ και καιρό, αλλά δεν χαρίζεται πουθενά. Περιμένω καλό ματς και βασική μας σκέψη το g/g+over στο αξιόλογο 2.10!

- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Δύο στροφές πριν το φινάλε και τόσο το Στρασβούργο αλλά και η Παρί με τον βαθμό της ισοπαλίες πετυχαίνουν τους στόχους τους. Οι Αλσατοί σώζονται και μαθηματικά, ενώ η Παρί παίρνει το πρωτάθλημα. Γιατί να το χαλάσουν. Ρίσκο στο 4.10!

Segunda…φινάλε

- ΛΕΒΑΝΤΕ – ΟΒΙΕΔΟ: Μόνο νίκη θέλει η Λεβάντε απέναντι στην αδιάφορη αλλά ιδιαίτερα ποιοτική Οβιέδο και μάλιστα με διαφορά 6 γκολ! Την ίδια ώρα θα περιμένει την ισοπαλία στο ντέρμπι ανόδου ανάμεσα στην Λας Πάλμας – Αλαβές. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε ο άσος να επαληθευτεί με over και αυτή θα είναι η βασική μας επιλογή, κι ας ανέβει όποιος θέλει! 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.