BetShow: Εξάποντο στο Λονδίνο…

Νίκος Κουλιανός20 Φεβρουαρίου 2021

Τα περισσότερα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή καθώς οι ομάδες δίνουν …γκάζια να πετύχουν τους στόχους τους. Τα ζευγαρώματα δείχνουν καλά και μετά το σχετικό ξεσκαρτάρισμα καταλήξαμε στην ακόλουθη 8άδα, για όλα τα γούστα και βαλάντια!

- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ: Ο Ατρόμητος ξέμεινε από στόχους αλλά και από τύχη στα τελευταία ματς και ο Παντελίδης προσπαθεί να δώσει κίνητρο στους παίχτες του. Στον αντίποδα η Λάρισα μετά και τα τελευταία παιχνίδια παίζει σε κάθε ματς για την επιβίωσή της και ψάχνει πλέον μεγάλα αποτελέσματα. Στο ματς με την ΑΕΚ εμφανίστηκε βελτιωμένη και δεν πήρε βαθμό ή βαθμούς από συγκυρία.Θα πάμε με το Χ2 και το κίνητρο των «βυσσυνί».

- ΑΣΚΟΛΙ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Δεν πήγε τίποτα καλά για την Άσκολι στο ματς με την Ρετζιάνα. Ήταν ανώτερη σ όλη την διάρκεια του αγώνα, ακόμα κι όταν έμεινε με παίχτη λιγότερο, ωστόσο δεν μπόρεσε ν αποφύγει την ήττα. Ήταν η πρώτη μετά από ένα σερί καλό για την ανεβασμένη και ιδιαίτερα ενισχυμένη Άσκολι μέσα στο 2021! Το ματς με την σφιχτή Σαλερνιτάνα,έχει βαθμό δυσκολίας, ωστόσο θεωρώ ότι αξίζει το ρίσκο στον άσο!

- ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Η Λάτσιο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ντέρμπι με την Ίντερ καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1, ωστόσο φωνάζει για την κακή διαιτησία! Το πιο άσχημο είναι ότι ο πρόεδρος και δύο γιατροί της παραπεμφθήκαν στο εθνικό ομοσπονδιακό δικαστήριο λόγω παραβάσεων του υγιονομικού πρωτοκόλου για τον κορωνοιό και η ομάδα κινδυνεύει μέχρι και υποβιβασμό!Η «Ντόρια» δείχνει σταθερά καλή, σκοράρει εύκολα και παραδοσιακά στο «Ολύμπικο» έχουμε…εγμάτα ματς. Βασική μας σκέψη το g/g+over!

- ΦΟΥΛΑΜ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.: Είναι ξεκάθαρο ότι η Φούλαμ πατάει καλά τον τελευταίο μήνα. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι μετρά μόλις μία ήττα στην τελευταία εξάδα παιχνιδιών της. Το σίγουρο είναι ότι οι Λονδρέζοι έχουν μεγάλη ανηφόρα να ανεβούν καθώς βρίσκονται ακόμα στο -6 από την σωτηρία. Το ματς με την Μπέρνλι είναι από τα λεγόμενα 6ποντα και βρίσκει τον αντίπαλό της σε κακό timing.Η Σέφιλντ συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα εκτός έδρας (1-1-10). Ο άσος στο 2.20 αξίζει της προσοχής μας.

- ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΜΠΑΓΕΡΝ: Ντερμπι κορυφής είναι αυτό καθώς η φετινή Άιντραχτ κάνει πορεία πρωταθλητισμού και δίκαια βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η παρέα του Αντρέ Σίλβα και Κόστιτς μετρά ένα αήττητο σερί 9 αγώνων και πείθει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους ανίκητους Βαυαρούς. Για την ακρίβεια η Μπάγερν χάνει πολύ δύσκολα, αλλά δεν τρομάζει. Σημαντικές οι απουσίες των Μίλερ και Γκνάμπρι για τους Βαυαρούς. Θυμίζουμε ότι πέρσι οι «αετοί» είχαν κερδίσει με το εντυπωσιακό 5-1! Πολύ δύσκολα να ξαναδούμε το ίδιο σενάριο, ωστόσο στοιχηματικά θεωρώ ότι αξίζει αρχικά ο combos και ως βασικό ρισκαδόρικο bet το 1χ+g/g!

- ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Ωραίο ματς είναι αυτό καθώς συγκρούονται δύο ομάδες που έχουν βρει ρυθμό, παίζουν καλά, σκοράρουν εύκολα και ψάχνουν μόνο την νίκη για να μείνουν μέσα στους στόχους τους. Θυμίζουμε ότι πριν 10 μέρες η Αλάνια απέκλεισε την Γαλατά στο κύπελλο με το εντυπωσιακό διπλό στην Πόλη με 2-3! Περιμένουμε από τα «λιοντάρια» να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν ρεβάνς. Βασική μας σκέψη για το ματς είναι αρχικά το g/g και στην συνέχεια ο combos, που εμφανίζεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες!

- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. – ΛΕΒΑΝΤΕ: Οι δύο ομάδες έπαιξαν και μεσοβδόμαδα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει γκέλα εν τέλει και να μένει στο 1-1! Δεύτερη κολλητή απώλεια θα ήταν καταστροφική για την Ατλέτικο Μαδρίτης που θέλει να διαητρήσει την διαφορά από τους διώκτες της και περιμένω να επιστρέψει στα τρίποντα. Μόνο εύκολο ωστόσο δεν θα είναι το ματς, παρότι η παράδοση είναι άψογη με τους Λεβαντίνους εντός έδρας, καθώς μετρά μόνο νίκες την τελευταία δεκαετία μέσα στη Μαδρίτη. Ο άσος συνδυαστικά με over 1.5, διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.


    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.