BetShow: Έτοιμη να σπάσει την γκίνια

Νίκος Κουλιανός12 Δεκεμβρίου 2020

Επιστροφή στην μάχη των πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη, ωστόσο υπάρχουν τρία ματς που θα τραβήξουν τα βλέμματα για διαφορετικούς λόγους, καθώς είναι ντέρμπι που κόβουν την ανάσα. Στην Αγγλία δεσπόζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ, στην Ισπανία το ντέρμπι της Μαδρίτης, ενώ εντός συνόρων όλα τα βλεμματα στρέφονται στο «Βικελίδης», όπου έχουμε ντέρμπι κορυφής μετά από δεκαετίες. Οι επιλογές σημείων βρίσκονται όμως αλλού…

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η αγωνιστική δείχνει καλή. Βοηθούν τα ζευγαρώματα, αλλά στο τέλος... «ξυρίζουν τον γαμπρό». Μετά από ξερκαρτάρισμα, κατέληξα πιο ζεστά σε τρείς επιλογές. Το Μάιντζ – Κολωνία, φωνάζει από μακριά ότι θα χει γκολ. Δυο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία, αλλά πίσω δέχονται ασταμάτητα γκολ. Δεν είναι τυχαίο ότι τους δύο τελευταίους μήνες μετρούν μόνο αμφίσκορα αποτελέσματα, βασική μας επιλογή το g/g+over. Από κοντά κρατάμε και το g/g+over 3,5 και στο Ντόρτμουντ – Στουτγάρδη. Είναι σε τρομερή κατάσταση οι «Σουηβοί» και όπως δυσκόλεψαν την Μπάγερν το ίδιο θα κάνουν και με την κουρασμενη Ντόρτμουντ. Λογικά θα χουμε ματσάρα ,όπως γίνεται άλλωστε την τελευταία πενταετία, όπου κι έχουμε σταθερά over 3.5! Η τριπλέτα μας στη Γερμανία θα κλείσει με τον άσο της Φράιμπουργκ. Μετρά 9 ματς χωρίς νίκη, ωστόσο στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει μεγάλη βελτίωση. Τόσο με Γκλάντμπαχ αλλά και Άουγκσμπουργκ ήταν καλή, θεωρώ ότι η Μπίλεφελντ είναι ιδανική αντίπαλος για να σπάσει την γκίνια, άσος.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ: Θα μας απασχολήσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Φενέρ. Έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα με την Μπεσίκτας και πείθει ότι μπορεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Το ματς με την Μαλάτιασπορ έχει βαθμό δυσκολίας, καθώς οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν εμ ευκολία στα 5 από 6 τελευταία τους παιχνίδια. Η παράδοση δείχνει άσο με over και θα πάμε με την πεπατημένη. Έχει... ψωμάκι και στην Ισπανία. Η Σεβίλλη του Λοπετέγι έχει βρει ρυθμό σκοράρει πλέον με ευκολία και πηγαίνει στη Μαδρίτη με στόχο το διπλό απέναντι στην παραπάιουσα Χετάφε. Πιο συντηρητικά κρατάμε το χ2+g/g! Για τους λάτρεις των ισοπαλιών η αναμέτρηση της Φουενλαμπράδα με την Σαμπαντέλ, έχει όλο το πακέτο και θα ρισκάρουμε στα σπαθιά.

ΙΤΑΛΙΑ: Έχουν ψωμάκι και οι δύο κατηγορίες της Ιταλίας. Ξεκινάμε από τους μεγάλους με βασική μας επιλογή την Τορίνο. Μετά τα πολλά αποτυχημένα αποτελέσματα είχαμε επίσκεψη των οπαδών της στο προπονητικό κέντρο με άγριες διαθέσεις, με στόχο τον πρόεδρο και την πορεία της ομάδας. Θεωρώ ότι το ματς με την Ουντινέζε είναι κομβικό και οφείλει να βγάλει αντίδραση. Η παράδοση είναι εξαιρετική για την «Γκρανάτα» και το κίνητρο μεγάλο, ωστόσο βρίσκει απέναντί της μια ομάδα που δείχνει σε καλό φεγγάρι. Με ρίσκο άσο, πιο συντηρητικά 1χ+g/g! Στους μικρούς της Ιταλίας θα στηρίξουμε τον καλοπηρωμένο combo στο Λέτσε – Φροζινόνε. Σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνει σε τρομερή κατάσταση. Η Λέτσε μάλιστα είναι η…βασιλισσα του g/g+over, καθώς μετρά 6 συνεχόμενα!

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.