Betshow: Έμειναν μετεξεταστέες

Νίκος Κουλιανός23 Μαΐου 2020

Είδα αρκετά παιχνίδια της Bundesliga στην επανέναρξη μετά τον κορωνοϊό. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η στρογγυλή θεά και διψούσα για ποδόσφαιρο. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι απογοητεύτηκα από το θέαμα. Λογικό θα μου απαντήσουν οι περισσότεροι. «Θα αργήσουμε να δούμε κανονική μπάλα Κουλ», ήταν τα πρώτα σχόλια που πήρα. Ναι η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες ομάδες έμειναν μετεξεταστέες.

Υπήρχαν φυσικά και οι εξαιρέσεις, καθώς η Ντόρτμουντ έδειξε μια ταχύτητα πάνω από τις περισσότερες ομάδες και οφείλουμε να της βγάλουμε το καπέλο. Σε κάθε περίπτωση όσο περνούν τα ματς θα βλέπουμε καλύτερο θέαμα και θα συνηθίζουμε στην εικόνα των άδειων γηπέδων. Ωστόσο είναι επίσης σίγουρο ότι μ αυτά τα δεδομένα το ποντάρισμά μου, θα είναι απλά για το σπορ και μόνο.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Καλή εικόνα έδειξε και η Βόλφσμπουργκ στην Βαυαρία απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, καθώς είχε την κατοχή και την υπεροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Στάθηκε και τυχερή ωστόσο στην ακύρωση του γκολ από το VAR στο 2-1 της Άουγκσμπουργκ, σε μια πολύ δύσκολη φάση, που θα μπορούσε να μετρήσει κανονικά το γκολ. Για την Ντόρτμουντ, απλά χάρμα οφθαλμών. Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ένα level πάνω από όλες τις ομάδες. Περιμένω καλό ματς, γκολ εκατέρωθεν και στο τέλος πανηγύρια για τους Βεστφαλούς.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Εντυπωσιακές και οι δύο στα παιχνίδια τους μετά την επιστροφή. Βρήκαν κι έκαναν θα σχολιάσουν οι περισσότεροι, καθώς τόσο η Άιντραχτ αλλά και η Βέρντερ απλά δεν …βλέπονται. Σε κάθε περίπτωση συγκρούονται δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και η βασική μας επιλογή στο ματς θα είναι ο combos!

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Η Φράιμπουργκ έδειξε τα... δόντια της στη Λειψία κι επιβεβαίωσε ουσιαστικά το πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι. Ουσιαστικά έχασε το τρίποντο για λίγα εκατοστά καθώς της ακυρώθηκε γκολ στις καθυστερήσεις που… είδε μόνο το VAR. Η Βέρντερ παρότι παίζει τελικούς σε όλα τα ματς, έδειξε… λίγη απέναντι στη Λεβερκούζεν εμφανίζοντας πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα. Αν τα βγάλει και με την Φράιμπουργκ, δύσκολα θα αποφύγει νέα ήττα.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Με σφιχτή άμυνα και αρκετή τύχη πήρε πολύτιμη ισοπαλία στο Ντίσελντορφ και διατηρήθηκε στο -6 από τα μπαράζ. Θα τα δώσει όλα απέναντι στη Χόφενχαϊμ, που δεν ήταν κακή με την Χέρτα, απλά ήταν πολύ άστοχη στη τελική προσπάθεια. Θα γίνει μάχη. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για καμία από τις δύο ομάδες. Η βασική μας σκέψη είναι το Χ2 & G/G.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Πολλά με λίγα θα είναι το ματς στο Μόναχο. Όχι γιατί η Μπάγερν μας ενθουσίασε στο Βερολίνο, αλλά κυρίως γιατί η Άιντραχτ δείχνει να κατέβηκε με τις σαγιονάρες για το υπόλοιπο της Bundesliga. Είναι από τις ομάδες που δεν θα βάλουν καθόλου τα πόδια της στη φωτιά, καθώς έχει ξεμείνει από στόχους!

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.