Betshow: Είναι βαριά η φανέλα

Νίκος Κουλιανός26 Μαΐου 2021

- Ο τελικός του Γκντανσκ «κλέβει την παράσταση» στο σημερινό μας μενού. Ήρθε η ώρα να μάθουμε τον νικητή του Europa League. Οι Ισπανοί έχουν δημιουργήσει μια τρομερή παράδοση σ αυτόν το θεσμό κυριώς λόγω Σεβίλλης και συνεχίζουν με νέο εκπρόσωπο στον τελικό, την εξαιρετική Βιγιαρεάλ.

- Λέω εξαιρετική γιατί το «κίντρινο υποβρύχιο», από την αρχή της χρονιάς είναι αήττητο στον θεσμό. Για την ακρίβεια μετρά 12 νίκες και 2 ισοπαλίες!Στον αντίποδα έχουμε την βαριά φανέλα. Προσωπικά δεν ειμαι fun της Γιουνάιντετ, αλλά οφείλω να παραδεχτώ την δυναμική της σε όλα τα επίπεδα.

- Το παράδοξο ανάμεσα στο ζευγάρι του τελικού είναι ότι έχουν αναμετρηθεί 4 φορές και το αποτέλεσμα, ήταν ίδιο και στις τέσσερις, καθώς έιχαμε άνοστες ισοπαλίες με 0-0! Το κίνητρο είναι λίγο μεγαλύτερο για την Βιγιαρεάλ που φτάνει για πρώτη φορά σε έναν ευρωπαικό τελικό, ενώ η Γιουνάιντετ το χει κάνει άλλες 8 φορές. Μάλιστα τις 5 από αυτές κέρδισε και την κούπα.

- Το παιχνίδι στην Πολωνία θα έχει και κόσμο. Για την ακρίβεια θα το παρακολουθήσουν 9500 κόσμος, ενώ οι δύο ομάδες θα χουν ένα μικρό πεταλάκι από 2000 τυχερούς φίλους ο καθένας! Ο ‘Εμερι είναι έμπειρος από τελικούς Europa και θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασικό 4-3-3, χωρίς τον Τσικουέζε και Ιβόρα, που έχουν θέματα τραυματισμού.

- Στον αντίποδα ο Σόλσκιερ, μετά από ένα διάστημα έντονης αμφισβίτησης, είναι πλέον πάνω στο άλογο και αν κερδίσει το Europa League, θα αρχίσουν να μιλούν όλοι για έναν μικρό μάγο της προπονητικής. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως! Με το κλασικό 4-2-3-1 ο Νορβηγός και με αιχμή του δόρατος τον φορμαρισμένο Καβάνι, αλλά όχι τους Μαγκουάιρ και Μαρσιάλ, η Γιουνάιντετ θεωρώ ότι είναι το φαβορί για την κούπα.

- Στοιχηματικά ωστόσο το διπλό δεν το λές και…λαβράκι.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν τελικό και όλα είναι πιθανά. Για να…γλυκάνω λίγο την απόδοση θα κολλήσω δίπλα και το g/g, καθώς η ίγια σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της στον θεσμό, με εξαίρεση το τελευταίο. Αυτό με την Άρσεναλ που λόγ τακτικής επέλεξε να κρατήσει πίσω το μηδέν, χωρίς να ρισκάρει μπροστά.

  • Πιθανός σκόρερ στα δικά μου μάτια είναι φυσικά ο Καβάνι, αλλά και ο Μπρούνο Φερνάντες που αναλάμβάνει και τα περισσότερα στημένα. Από την Βιγιαρεάλ ο Πάκο Αλκάθερ ζει για τέτοια ματς και θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανός σκόρερ! Τέλος, όσον αφορά τον τελικό το πιο πιθανό σκορ στα δικά μου μάτια είναι το 1-2!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.