Betshow: Έχει αλλάξει επίπεδο η Καϊράτ..

Νίκος Κουλιανός21 Ιουλίου 2021

Πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League, έχει σήμερα το μενού. Στο κόλπο μπαίνει και ο Ολυμπιακός, που λογικά δεν θα χει κανένα πρόβλημα με την Νέφτσι Μπακού. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια…

- ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Η Καϊράτ είναι η νέα δύναμη του Καζακσταν. Έχει βάλει φρένο στην Αστάνα τα τελευταία χρόνια και η αλήθεια είναι ότι έχει φτιάξει εξαιρετικό σύνολο που την άλλαξε κι επίπεδο. Όσοι γνωρίζουν, μόνο τυχαία δεν ήταν η σχετικά εύκολη πρόκριση επί της Μακάμπι Χάιφα. Θα ζορίζει και τον έμπειρο Ερυθρό Αστέρα. Ειδικά στην έδρα της,περιμένουμε τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Πάμε με τον Βάγκνερ Λοβ και τον Καντέ που ηγούνται την επίθεση των Καζάκων και το καλοπληρωμένο 1Χ+Under 3.5!

- ΜΑΛΜΕ – ΕΛΣΙΝΚΙ: Σκανδιναβικό ντέρμπι είναι αυτό. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ηγούνται της κούρσας σε Φινλανδία και Σουηδία αντίστοιχα. Θεωρώ την Μάλμε …μισό επίπεδο πιο πάνω από τους πρωταθλητες Φινλανδίας. Σε συνδυασμό και με την έδρα κρατάμε τον άσο, συνδυαστικά με το over 1.5, για να πλησιάσουμε το δίφραγκο.

- ΜΟΥΡΑ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Η Μούρα έδειξε καλά στοιχεία με την αδύναμη Σκεντίγια και θα ψάξει την έκπληξη απέναντι στην έμεπιρη και πλέον δυνατή και πάλι Λουντογκόρετς. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας έχει φτιάξει μετά από 2-3 χρόνια μετριότητας και πάλι ένα εξαιρετικό σύνολο και περιμένω να βρει τον τρόπο για να φύγει αλώβητη από την Σλοβενία.Το χ2+over 1.5, θα είναι η βασική μας επιλογή.

- ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Πονηρό ματς έχουμε στην Μπρατισλάβα, καθώς η Σλόβαν έχει αποδειχτεί σκληρό καρύδι στα ευρωπαικά της παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Τι έδειξε και με την Σάμροκ Ρόβερς, όπου τα κατάφερε εν τέλει μένα γκολ του γνωστού μας Βλάντιμιρ Βάις. Η Γιουνγκ Μπόις θα χει νέο τεχνικό μετά από 3 χρόνια κυριαρχίας στην Ελβετία και είναι προς το παρών ερωτηματικό, καθώς δεν έχουν εικόνα της. Το 2-3 γκολ, μάλλον καλύπτει όλα τα θέλω μας.

- ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Το πιο καυτό ματς της βραδιάς γίνεται στο «Φιλιπς Στάντιον». Η Αιντχόφεν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και υψηλά επίπεδα ετοιμότητας όσο την είδαμε με τον ΠΑΟΚ. Έχει τον ίδιο προπονητή και οι μεταγραφές της ήταν όλες εξαιρετικές. Στον αντίποδα δεν είδαμε εν τέλει την Γαλατά στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, ενώ δύο παίχτες της κόλλησαν covid 19. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα οι Ολλανδοί θα πάρουν την νίκη ενόψει της δύσκολης ρεβάνς στην Τουρκία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.