Betshow: Χτυπημένες από τον Covid-19

Νίκος Κουλιανός21 Νοεμβρίου 2020

Η επανέναρξη των πρωταθλημάτων κρύβει παραδοσιακά παγίδες και θέλει προσοχή. Οι ομάδες έχουν χάσει τον ρυθμό τους και ο ρυθμός που είχαν ανήκει στο παρελθόν. Το πρόγραμμα ανά την Ευρώπη, πολύ ενδιαφέρον με μεγάλα ματς σχεδόν παντού, αλλά και τον Covid-19 να επηρεάζει σημαντικά αρκετές ομάδες.Με πολύ προσοχή πάμε να δούμε τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Ολυμπιακός θα ήταν το ακλόνητο φαβορί. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι είναι από τις χτυπημένες ομάδες από τον κορωνοϊό. Εκτός μάχης και οι δύο βασικοί φορ, Χασάν και Ελ Αράμπι. Απόντες και οι κομβικοί Βαλμπουενά και Χολέμπας. Στον αντίποδα ο Παναθηναικός ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλσμα από την αρχή της χρονιάς. Το ματς είναι παραδοσιακό ντέρμπι και με δεδομενο ότι δεν υπάρχει κόσμο, αξίζει το ρίσκο στην καλοπληρωμένη ισοπαλία.

- ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Σύγκρουση για τα φιλαράκια Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα έχουμε στο Λονδίνο. Αρχικά πρέπει να τονίσουμε ότι το σετάκι αδικεί κατάφορα τους Λονδρέζους. Η Τότεναμ είναι καλά και παραδοσιακά βάζει δύσκολα στη Σίτι που θα χει πάλι αμφίβολους τους Στέρλινγκ και Αγκουέρο. Θεωρώ ότι αξίζει να ποντάρουμε στο 1Χ που καλοπληρωνει.

- ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ακόμα μια ομάδα που είναι χτυπημένη από τον Covid-19, είναι και η Χοφενχαιμ. Συνολικά 7 παίχτες της είναι χτυπημένοι, εκ των οποίων οι 5 βασικοί και αναντικατάστατοι. Πρόκειται για τους Νταμπουρ, Φογντ, Ρούντι, Μπλεφοντιλ, Σκοβ, Ανταμιάν και Λάρσεν. Η Στουτγάρδη πηγαίνει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο «Σιζενχάιμ» και περιμένουμε να εκμεταλλευτεί την συγκυρία. Πιο συντηρητικά πάμε με το χ2+g/g!

- ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Παιχνίδι με ξακάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Αν το ματς γινόταν πριν την διακοπή θα ήταν η βασική μας επιλογή. Παρατάυτα θεωρώ ότι απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνεται αγωνιστικά,θα βρει τον τρόπο να μεγαλώσει το σερί της, με αιχμή του δόρατος και πάλι τον Αλάριο, που είναι on fire! Διπλό και over συνδυαστικά.

- ΣΠΕΤΣΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Η Σπέτσια έχει δείξει από την αρχή της χρονιάς, ότι είναι μια ομάδα που δεν κλείνεται. Παίζει επιθετικά, σκοράρει εύκολα και δείχνει ότι θα παλέψει με αξιώσεις την παραμονή της. Θα χει προβλήματα με την Αταλάντα, που ψάχνει ένα καλό σερί για να μείνει κοντά στην κορυφή. Περιμένουμε καλό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Βασική μας σκέψη το διπλό συνδυαστικά με το g/g.

- ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μεγάλο ματς στη Μαδρίτη, εκεί που η Μπαρτσελόνα την τελευταία 10ετία αγνοεί την ήττα. Η διακοπή μάλλον έκανε κακό στους γηπεδούχους που πήγαιναν σφαίρα και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο…κορονοιός να χτυπήσει τον φορμαρισμένο Σουαρες. Με δεδομένο ότι θα λείπει και ο τραυματίας Ντιέγκο Κόστα, γίνεται σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση. Χωρίς να μας τρελαίνει η εκόνα της Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής θα την στηρίξουμε καθώς νέα γκέλα θα την βγάλει εκτός τίτλου από νωρίς.

- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Ακόμα μια ομάδα που χτυπήθηκε από τον Covid-19 είναι και η Μπεσίκτας. Οι «αετοί» έχουν 6 κρούσματα, ενώ υπάρχουν κι άλλες δύο απουσίες τραυματισμών. Η εξαιρετική Μπασάκ, που βρήκε ρυθμό μετά το κακό της ξεκίνημα, πείθει ότι μπορεί να μεγαλώσει το θετικό της σερί και να μας δώσει το καλοπληρωμένο διπλό.

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.